Apr 17, 2011

eyka benci kena label LEAVE GROUP BAGAI! :)

gila la eyka nak sentap suka hati sangat tapi eyka memang bencikk ayat leave group bagai itu...perghhh~ eyka tak suke tacing-tacing ini...tapi sebab mulut badan binasa kan?? so senang kata eyka dah out dari group BLOGGER PERAK! perghh~ mesti aman gila kat sana dari anasir eyka kan??:)


tak ada makna la eyka nak sentap-sentap bagai ini..eyka bukan jenis macam itu la..kalau tak watpe eyka join segment ntah pape itu tadi...siap budak first lagi join! haha:)


tadi saje je eksyen kemain nak blah dari sana..tapi bila eyka dengar je 
LEAVE GROUP.
.perghh~ memang kembalikan zaman silam eyka betul sumpah eyka mencikk nak pikir balik..T.T


nah tgok entri ini betapa eyka benci budak yang suke cakap LEAVE GROUP bagai ini..sory...eyka memang pantang benda alah ini..so goodbye and aman la korang tanpa eyka...muahaha..:)


http://myhurtbubu.blogspot.com/2011/02/ini-kes-babipasni-samak-ek-hahhaaxd.html


http://myhurtbubu.blogspot.com/2011/02/ko-ingat-eyka-suke-mengamuk-ke.html


http://myhurtbubu.blogspot.com/2011/02/bosan-berenti.html


kalau korang mesti tak sentap kan?? apa ada hal benda kecikk je pon~ 
*yang tak boleh blah semua lawan kelahi dengan eyka semua lelaki...perghh~ betapa gagahnye eyka ;D*




Syafiq RiDhwa.:Salam. sekadar teguran.Kalau korang rasa tak suka gaduh-gaduh, join group ni dan diam.Okeh? Settle masalah.Bila perlu korang bersuara. Baru suarakan.dan bila tak perlu, diam.Ingat, gurauan semua ada batas. Silap bergurau, dah bergaduh.Kita semua blogger. Tunjukkan contoh yang baik. Kat luar nak "huhahuha", takpe. Nak merempit ke. takpe.But once dah masuk dalam berblogging. try to be different person.


penat gila kentang godek-godek entri lama...perghh~ macam tak percaya post dah banyak gilakk!*tetiba rasa hidup ini indah! ;D*

20 comments:

Admiral Hafiz said...

alalalaaa...
npe emo2 ni?

lepak2 je kat BP
kat situ best


Entry Terkini: Contest Mencari Calon Isteri Admiral hafiz & Kirin Selama Perak

Eyka said...

xnak la..org dah xsuke baik out jex~ ;)

Bro Azqar said...

az ade lagi laa.. :)... xmo cedeh2.. t az bagi adiah ekk :P domo busarr hehehee XD

Eyka said...

yeyeye! cepat cikit tau bagi ye syg~ perghh suke! ;D

gaung said...

aishh kamoo nie..da lama kami tak tegur..tiber2 emo..lupakan .pekakkan telinga..biar Allah tentukan..

aNiS aNiSa said...

sabar ye eyka...

nk wat cmna kalau hati da snstif kan..

sekali terusik xkan kembali spt dulu...xmo sdey2 ya..

smile!!=)

Eyka said...

gaung:hehe...mecasih gaung:)

Eyka said...

anis anisa: okei! mecasih.."senyum xperlu kata apa-apa..senyum..^_________^"

Cik Ezy said...

cik ezy suke eyka!
hee

Eyka said...

cik ezy: hahaha...eyka pon suke cik ezy..:)

Muhammad Asyraf said...

lah ! kitaorang memang maen gitu lah . sapa tacing kitaorang tuleh leave group . suma yang tacing dah kena lah . jangan lah cam gini kak oii . haduii :)

Eyka said...

asyraf: sory la..eyka bukn tacing sgt la..trauma jex~ sekian:)

Muhammad Asyraf said...

janji takkan jadi lagi :) masuk lah balik . kitaorang memang cara gitu pastu dah nak tidur suma mintak maaf sesama balik . tapi cakap ikut suka ja . kalau nak ikutkan saya ngan abg padil dah lama gadoh tapi sbb tak kesah pasal dah macam adik beradik kita oke ja . :D

Eyka said...

asyraf: xnak la msuk balik..eyka bukn mcm dyorg..bila eyka kena sory la nk patah balik..eyka degil sikit:)

Simpleblanklife said...

hei kamu! untung dah ok dah ari ni...kalau tak, memang lunturlah kekacakannya...haha :D

SI kacak YANG DEGIL!! hahaha :P

Eyka said...

hahahaa...ceh! mane boleh luntur..eyka kacakk lagi aw~ pergh! haha;D

si cun yg gedikk!! haha:)

Simpleblanklife said...

hahaha perghh ea? aku suka part tuh. kau memang akan sentiasa KACAK. hahahaha

*aku tak gedik, tapi kau! :P

Syat0za Zai said...

alaa, akak ni.. camne nk masok group syatoza plak, kang akak leave.haha xD

Eyka said...

si cun haikal:perghh~ mecasih la terasa diri begitu berharga~ wah ;D

ceh! ko yg gedik xmau ngaku~ hahaXD

Eyka said...

syotaza: haha..ade group ke?? meh la invite~ hahaaXD