Feb 22, 2011

ko ingat eyka suke mengamuk ke!

oke..chill..chill..eyka tak suka la macam ini..atleast nak kutuk-kutuk bagai kenapa! eleh! bape sangat pon email korunk masuk?? ce pikir sat?? lantak la korunk nak cakap eyka bodoh ke sentap ke ape ke..kalau korunk jadi eyka ko rasa marah tak?? tipuu la tak marah! 2 choi name nye tau tak! eyka paling tak suka la manusia kutuk ciptaan tuhan ini! macam diri itu perfect bagai! eyka tak kesah kena marah..dan korunk pon berhak marah eyka..but not my friend!!..lagi-lagi kalau tentang gemuk itu..memang sentap bodoh!  korunk duduk tempat eyka..korunk baru rasa langit tinggi rendah..fine..eyka tak nak kacau korunk da..mood nak blogging pon hilang terus bila respect hilang dalam hidup bagai ini..so tak payah nak sebuk bukak da blog buruk eyka ini..ada ke korunk nak pikir perasaan orang lain?? pernah pikir?? :)


tanya la sape-sape..ada eyka suke mengamuk-mengamuk  ni! bodoh la eyka nak mengamuk tak tentu pasal.. entri baru ini buat eyka jadi tua 100 tahun..
terima kasih dan selamat berblogging!


nak nasihat tak payah! eyka tak minta nasihat pon! 

14 comments:

cik ungu said...

sape kate eyka gomuk? maaane de~

Adii NakHeran said...

orang yang tengah marah,,
mmg xkan minta nasihat,,
tapi ingat,, marah tu ada batasnya,,
kontrol la elok2 k,,
mentang2 ar cun time marah,, asik nak marah jeqqqq~~

Along Usop said...

em.. masing2 tengah marah..

marah tu keje syaitan..
memang dihasut2 untuk merosakkan..

maaf ye kalau cara along buat eyka tersinggung..

ttg dato' tu.. die pon dah mintak maaf kan.. em..

maaf skali lagi..

Eyka said...

xyah komen da..eyka nak out jadi blogger.

gaung said...

aihhh kenapa ni cik eyka??kenapa marah marah nie??

Qaseh dalia adelia said...

xyah out jd blogger lah .. sbb tu nak out jd blogger ? pk2 kan lah blog tak bersalah pun dlm hal ni ~ bangun !

gaung said...

dengar cakap Qaseh dalia adelia tu..kami sokong Qaseh dalia adelia.. buat apa nk out blogger?

Eyka said...

xyah pujuk da. keputusan muktamad!

nazrul ashraff said...

isy, mana boleh out..hee..kena ceria selalu..ngee..

Ujang9897 said...

uik...gado2 tadi ker..


kalau tengah marah...memang syitan akan masuk..=)

biasa la manusia kan ada perasaan..,

so kalau tgh emo elok jgn mengadap blog atau FB tu, rehatkan minda


dah ok on9 seperti biasa..


salah paham perkara biasa..=)



sori komen panjang2 ok kak...,

neslO_ais said...

well seems like i mis the scene..

neway chill eyka..wat cool je, xpayah pikir sgt.. ade bnyk membe laen kot..

BAKO BAKO bako BAKO!!! hehe..

smile gal!!!

Miss Dill said...

chill dear. abaikan aje sume mende yang wat hati kita bernanah. dalam dunia ni ade mcm2 manusia. mcm2 perangai. mcm2 ragam.

sabar.

Miss Dill^^

~ashikinZainurdin~ said...

~hye,,,!~
urm..jgn mrh2 n ngamuk2 key!!..
chill je..diorg y rugi kalo wat cik eyka marah...:)
~~:)~~~

Eyka said...

end! hahahaXD