Feb 23, 2011

ini kes babi..pasni samak ek! hahhaaXD




*nak tengok babi.. sila klik untuk tumbesaran pesat! hahaha*


Andy Sahlamaku malas nak gaduh2x kat sini..tapi kalo eyka miyaki nie tak berhenti spam..aku rasa tahap kesabaran aku nie ada gak limitnye..so...


soooo...ade eyka kesah ke?? hee:) 


tapi tengok la eyka balas ape??


 Eyka Miyaki so sory..T.T
innoncence tak bai? inocence tak andy sayang??hehe:)


first eyka nak cakap tahniah kepada babi di atas kerana telah berjaya famous dalam blog eyka pada hari ini..memang gila hot u hari ini..sampai mekap tebal 10 inci i pon kalah aww! :)
congrates bai!!^^




Andy Sahlam so kalo taknak group nie watpe nak suh orang buang? apa kata ikut kata hati..kat tepi nie ada button leave group..kan senang..knapa nak tggu admin buang? sebab nak gtau orang yang ko kena buang oleh admin SB ke? atau ada sebab lain? 
 ececeh..perghhh...hot gila statement ko kan! buat hati berdebar hebadd!:)


ko tau tak bai..eyka tak pandai sangat benda IT ini..ingat tak boleh leave group sekati bagai ini..rupanya boleh..ceh! nape la tak advice button leave group itu awal-awal..takda la semak aku dah dalam sahabat blogger itu sayang~ hee:) *senyum sampai telinga*


 Puteri Katek ye tau......tapi xperlu marah dia open mcm ni....tak ke mengaibkan org namanya...tegur sekali x ok, tegur kali kedua personal la.... saya xsokong mana2 pihak, mybe apa yg dia buat tu salah, tpi xelok la malukan dia mcm ni...

yang ini eyka suka..sangat penyabar ini katek..baru la ada orang nak kawan ramai-ramai! heee:)


See Serak lek le bro..jgn la begitu..setiap org lain perangai nye..biar ramai kawan, jgn ramai bukan kawan..ok?

yang ini pon eyka suke! hehe:) 


See Serak kat atas tu terang2 tulis, open group..( maleh der nk bertekak..xdapek apo pn.. )

so andy sayang...paham tak?? itu sahabat blogger untuk open group bukan closed! so pahal ko nak mempoyo diri nak bebel-bebel bagai..ingat eyka kesah! hahahahaXD



eyka bukan merajuk sangat la sahabat blogger itu..cuma eyka tak suka la cari
pasal ini..wat pe la susahkan diri tegur orang kalau diri sendiri tak betul 
jugak...
so happy blogging sudah! banyak lagi group eyka boleh tempel perkataan bako 
eyka itu..so jangan heran sangat la sangat:)


Syafiq RiDhwa.Salam. sekadar teguran.Kalau korang rasa tak suka gaduh-gaduh, join group ni dan diam.Okeh? Settle masalah.Bila perlu korang bersuara. Baru suarakan.dan bila tak perlu, diam.Ingat, gurauan semua ada batas. Silap bergurau, dah bergaduh.Kita semua blogger. Tunjukkan contoh yang baik. Kat luar nak "huhahuha", takpe. Nak merempit ke. takpe.But once dah masuk dalam berblogging. try to be different person.


so paham tak??:)

lu jangan jeles sudah ye andy sayang! muah!:)


43 comments:

miss cleopatra said...

hohoho..sabaq na eyka bako..tah la..betol la jugk kate si katek tu..nk tegor pon jgn sampai memalukan..hee..tah2 andy tgh emo kot time tu..tu yg ika jadi mgsa..chills ika.. ;)

Mohd Syahidi said...

hatoi yai....
nie apsl la plak nk mem'babi'kn org plak....
dh elok2 manusia dtkrkn jd babi....apa kess....

miss cleopatra said...
This comment has been removed by the author.
Mr.IX said...

jom main game angry birds lastik2 babi....hahahha!

alam Blogwalking !! ^__^V
Latest Entry :
Download Angry Birds for PC. Jom Lastik Babi !!!
Mayat Obor-obor besar???!!!
Sebab per blogger letak tutorial?

Klik-Klik-Klik!! :
Jom sayang2...sayang..sayang..sayang...!!!

YUL said...

muahaha, tak baik gaduh2 nie, adeh, ada org skit aty tu dgn eyka, sabar je lah ye eyka eh?

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

bawa bersabar ek ... manusia memang macam tu ... dahlah yang dengan eyka bergaduh tu lelaki, eyka tahu kan jenis lelaki ni mcm mna... :) xmo komen lelaki ni jahat, sebab x semua ...

khairul hisyam said...

group ape ni? huhu

Syat0za said...

alaa, tamau la gaduh2 :(

sabaq la ehh :)

cik nur said...

eyka sayangs...sabar lah..memang ramai yang annoy macam tu..apa2 sahaja lah..banyakkan bersabar okey eyka....

neslO_ais said...

aisey... mis lg..
lambat tol laa..nak join gak..aihh~

Eyka said...

miss cleopatra: maybe la kot! hahahaXD

Eyka said...

mohd syahidi: okei2..eyka tukar dgn "manusia bertamadun! hahaha"

Eyka said...

mr-ix: ceh! nak surh eyka men la 2..okei2..t eyka pi main! hahahaXD

Miss Dill said...

abaikan aje. :)


Miss Dill^^

Eyka said...

yul: sob..sob..sob..ade org tak suka eyka..sob..sob..*mengadu gedik! haha*

Eyka said...

keyrill:nak jugk tulis! wekk! hahahaXD tapi eyka suke awk sb awk bukan golongn yg ats entri eyka 2! hee:) *senyum manis*

Eyka said...

khairul hisyam: group sahabat blogger la awak dekat fb..kalau awak nak..eyka boleh surh member eyka add awak! hehe:)

Eyka said...

syatoza@ adekk: hehe..xnak gduh sebnrnye...tapi dah terpakse! hahahaXD

Eyka said...

cik nur: xpe la..eyka paham..lain org lain pendapt..so eyka da chill la~ marh buat tua jex! hahhaXD

Eyka said...

neslo ais: ceh! nak join aje! hahhaaXD nti eyka gduh lagi eyka invite awk k! hahaha:)

Eyka said...

miss dil: betul! betul! abaikan aje!! hahahaXD bako! bakO! bakO!:)

gigiAriEma said...

sabar2,,,gigi still ade nih..nak suh p gigit pon bole aih..hehe

Eyka said...

gigiaku: ceh! kuat ke gigit 2?? hahahhaXD takpe2~ eyka kasi gg gigit tlinga dy! hahaXD

gigiAriEma said...

telinga jia eyka nak gigi gigit?hehe...
boleh sokmo! grrrrrrrrrrrrrr hihi

Eyka said...

gigi:hahhaha..mesti la..t dy cedera parah..xmo la! hahahaXD

cemomoi said...

addoi la pantang ada ruang dan peluang... nak gaaaaaduh je kojenya

Eyka said...

cemomoi: hahaha..sape surh cri pasal dgn eyka! hahaXD

A.s.t.i.n.a said...

mengaibkan itu sangatlah tak elok.. tak elok... boleh sampai dendam..

bella nabila said...

ehehe...xmo marah2..ilang kecomelan anda nanti..huuu..

Adii NakHeran said...

pehh,, apa yang adi baca an,,
rasanya,, dia ni sengal apa,,
orang dah cakap sory,, dia plak sound lagi,, =,="

btw eyka,, ni group ape eh,,
nak test gak join,, mcm best2 jeq

Imran nyambek said...

janganlah gado2.tak cool langsung

skandaLdariLangit said...

kite kawan ramai2, kalo yg benci, kite bnci beramai ramai.

Eyka said...

astina: owh..memg pon..sgt sedihh aww awk! sob..sob..huhuhu..:(

Eyka said...

bella nabila: hehe..eyka tau 2! tehee~ *senyum smpai tlinga..hahaha*

Eyka said...

adi nakheran: tau xpe! pape kan awk! hahahaXD

yang ni sahabat blogger...kalau awak nak eyka boleh surh member eyka invite awak! hehe:)

Eyka said...

imran nyambek: eyka tak kaco dy...dy yg kaco eyka..so memg terpakse melawan la..eyka xnk sbnyer~ peace sudah! hee:)

Eyka said...

scandal dari langit: tau xpe! eyka tak benci dy..dy ada hak bersuara! heheXD

andy sahlam said...

opss...so sory, bukan saja2x nak marah..tapi admin dah tegur byk kali kan..lagipun dah peraturan group tuh xleh spam...btw nak minta maaf kalo saya ada tersalah anggap kan..n saya nak minta maaf jika teguran yang diberikan tuh terlalu kasar... no hate feeling k..tq :p

Eyka said...

andy: owh..eyka mintak maaf jugk..eyka bukn tak suka awak..tapi eyka tak suka bila ada org yg pkai sdap mulut jex cakp..macm eyka ni sushkan org..so sory aww~:)

andy sahlam said...

no hal..hehehe..sory kalo apa yg ditegur tu sangat kasar..huhu

Eyka said...

andy: wahh!!:) takpe la awak..hehee:) mecasih sudi dtg blog burk eyka ni! heheXD

Bro Framestone said...

asal bro xtau pasal kes nie ek

Eyka said...

bro framestone: maybe bro terleps pndang kot! hee:)