Apr 17, 2011

malas nak jadi mak sentap dah...hahaha:)





seronok kan dengar si MARIA ARAGON ini nyanyi..aman je rasa..perghhh~ ;D 
* motif : eyka tak nak orang tahu kes semalam so eyka kena update baru...baru la tak sakitkan mana-mana pihak..eyka suka suasana PEACE je~ puiii;D 

lagipun tak ada la nanti orang "termasuk" blog ini label eyka langsi langsi busuk hati , suke cari pasal memasal..kaki pukul la...erk..erk.. tapi  tapi tapi...yang sure eyka memang kaki pasal pon..ade kesah~ haha;D *

anyway budak atas ini lagi hebadd suara dia dari si rebecca black poyo itu...:)
out nak berjimba-jimba dengan asignment satu bakul..perghh~ otak semakin padat dunia semakin malap..adiosrosak dan terima kasih sudi baca:)

8 comments:

Cik Ezy said...

chill je eyka..
=)

Eyka said...

cik ezy: perghh~ haha...memang chill la ni~ eyka tak gaduh pon! hahaXD

Syazwana said...

chill lek sajo
hehehe

Eyka said...

syazwana: tgh chill la ni~ perghh..lagi2 dgr lagu ats 2..memng layan~ ;D

Izyan Masri said...

MUAHAH.NASIB BAIK BUDAK NI CUTE XD

Eyka said...

izyan masri: haha..tau xpe! perghh~ sedap an??;D

kay_are said...

tak faham ape2 sebenarnye ni? ape ni? leave group ape ni.. @.@ chill suda r ye eyka

Eyka said...

kay_are: xde pape la awk~ dah chill dah pon! hahaahaXD