Feb 22, 2011

BOSAN! BERENTI!:)


SO EYKA MINTAK MAAF! :)


kejap ye kejap! eyka yang tengah itu! korunk agak muka eyka itu kurang kasih sayang kew??
WTF tau tak ape??:)

jangan nak sesuka hati bapa kau je nilai aku! okei fine..korunk tak suka! just remove sudah! bajet eyka kesah! 
dah la semua berlagak gila..
at least kalau eyka tulis ada gak semangat orang nak tengok..komen..ni setakat pin entri pastu blah..yang nak main cecite pon sesama korunk..agak-agak la der..best ke atau bosan??
lagi-lagi cinta blogger! fuck la! nak gatal je tau! :)

*okei entri ini marah gila..ini melibatkan maruah kawan eyka..sesuka hati je cakap orang gemuk bagai..ingat kau hot sangat datuk! :)*
boleh jalan la! ceh! hahaXD


eyka akan sign out dari dunia blog sampai bila-bila..
bubye!


tak yah komen tak yah lihat..buang masa je der~!

15 comments:

A.s.t.i.n.a said...

what goes around comes around..

sabarlah gtau kawan tu yer.. bg sokongan

♥ eyka elisha ♥ said...

grrrr~relax twinny!
sy sntiase de utk awk
keep on blogging ok =)

Qaseh dalia adelia said...

ermmm smpai nak pergi dr dunia blog?

khairul hisyam said...

jangan berhenti kerana bila kita berhenti kita kalah bukan?

Adii NakHeran said...

give up??
ohh c'mon,,,

~Kirin Selama Perak~ said...

jangan mudah melatah,chill ok?
:)

mr delirium said...

larikkkkkkkkkkk...larikkkk!!

Along Usop said...

...

em.. eyka ade batasan eyka bile org kutuk...

die ade batas die bile org dok spam..
bukan ape.. sebab tiap kali kite post komen.. notification masuk emel.. naik dalam fb..

dan yang komen bukan eyka sorg je.. ramai lagi.. so, bertimbun2 la notification tu jadinye..

tu baru dari satu grup.. kalau die ade 2 grup?? 3 grup?? 4?? 5??..
tak ke kesian kat kawan kite tu?..

so, bile org dah tegur tu.. cube fikir sebab kite ditegur ye =)
kite taknak org benci kite.. jgn kite buat bende yg dibenci bleh?.. =)

tia said...

sabarr sabarrr!


eyka! jomm masok blogger idol! :D

Cik TeN10 said...

aloo eyka jgn la cmni eyka.. tau eyka marah.. tp xkn smpai nk stop blogging?.. cian follower2 yg selalu dtg and tnggu2 entry dr eyka.. jgn la stop ea syg.. =)

amier azrul alias said...

alaa eyka sbr ek..

huhu

ghost writer said...

dengar lar kata-kata ERASER tuh Eyka...

syazana.not.single said...

relax2. bila marah ne suma bnda kita nak ckp.
so, tunggu bila tenang nnt, pikir balik keputusan nak brhenti blogging pa suma ne. =)

~ashikinZainurdin~ said...

chill dear....:)

Eyka said...

end! hahahaXD