Apr 16, 2011

SAYA INGIN MENJADI CALON ISTERI ADMIRAL HAFIZ DENGAN KIRIN SELAMA PERAK!! YEAH!! xD

setelah bosan tak ketahuan hala dengan task serabut dalam hotak bebal eyka ini tak siap siap lagi..eyka dengan paksa relanya menjoin segmen calon isteri ini..ehem..ehem...ehemmm~hahaha:)


calon pilihan hati..perghhh~ *melting*

calon pilihan hati..perghh~  *cairrr*

eyka jatuh cintaaa dekat diorang berdua sebab kedua-duanya ada ciri lelaki masa depan dan sangat tip top untuk masa depan yang cerah dan bermaknaa~ wah ;D


eyka nak pilih kedua -duanya sebab eyka ini memang hati feeling meeling dengan diorang ini...dari dulu sampai sekarang hati i pada u all berdua...wah~ terasa diriku begitu berharga~ ;D
 *sebenarnya tamak tak nak bagi korang ambik lagi sorang..itu pasal la eyka nak pilih dua-dua sekali jadi my sweety bunny ni..ehem..ehem..;D*


eyka ini cume perempuan ayuu mayu yang memerlukan arjuna di hati..sayang tak sehebadd sangat macam perempuan lain..semoga abang-abang berdua dapat menerima sayang dengan seikhlas hati...sayang tak tahu nak pilih hati abang abang yang mana untuk hati sayang tapi sayang harap abang-abang berdua dapat bertolak ansur dan sayang harap rumah tangga tiga segi kita nanti akan bersinar secerah mentari..;D...sayang tak pandai sangat memasak ini...masak maggi je expert..jadi sayang harap abang..abang tak kesah kalau makan maggi tiap-tiap hari..sayang abang berdua banyak-banyak...muahhhx! ;D
(kalau abang..abang tak nak makan yang sayang masak itu..senang je...abang..abang berdua pergi la kedai..banyak bersepah-sepah dekat luar sana)



ini diserta kan sekali gambar ayu mayuu sayang..di harap sayang akan terpilih jadi calon isteri kalian berdua...hopefully la~ ;D
akhir kata...

I LOVE YOU! ;D
adiosrosak dan terima kasih sudi baca! :)

17 comments:

Firdani said...

hukhuk..terkedu bace..:)

Admiral Hafiz said...

*blushing*
*blushing*
*blushing*
*blushing*
*blushing*

haha...xtaw nak komen apa dah..
jom lepak sabila
haha

Entry Terkini: Entry khas kepada calon-calon isteri...

Halusinasi said...

waaaa...luahan hati yg sgt jujur ni...gud luck^^

~Kirin Selama Perak~ said...

tiba-tiba KSP pon
*blushing*
*blushing*
*blushing*
*blushing*
*blushing*

tq ek sebab join
:)

nora amila ghazali said...

wah3,, terbaikla...

Cik Ezy said...

tu dia..
luahan ati eyka..
hehekk

Muhammad Asyraf said...

HAHAHAHA ! puekkkk . :D

The Lady & Mr Vampire said...

bwahaha.. ganasnya entry ni.. luahan hati terpendam.

jackieKOH said...

HAHA.. sayang mna 1 yg lebey?? haha

Nurul Afifah said...

PENCABAR iye..

hai~

>.<

Penyu said...

madu guwa nih. cis... aku nak kau putuskan hubungan dengan KSP.

ZAWIAH said...

KSP my brother *bajet adek KSP XD* mintak izin dgn adek dia dulu,hehe,bila masa ntah kitorang sama mak,haduii ! kak eyka,bro penyu marah kak eyka amek KSP,haha

Eyka said...

dah2 hater or lover sila vote saye jadi calon mereka yg terhebadd aww!! sila vote sekargg!! yeyeeye! XD

kompem pasni si penyu menyerh kalah! haha:)

Simpleblanklife said...

*nangis kecewa

Eyka said...

si cun haikal: hahaha..jgn nak kecewa sgt la..u tetap di hati i tau ~ perghh ;D

monsterblog said...

drop you a comment.

this entry is hilarious. this the first entry I read about the contest tho. :)

Eyka said...

monsterblog: tau xpe~ sgt funny kan contest ni! hahahaXD