Jul 18, 2011

gambar si penakut ketinggian..haha:)

sambungan entri ini :)

macam yang korang sedia maklum entri yang lepas eyka ada cakap eyka nak share gambar eyka merendek pergi funfair kan? nah ambik gambar eyka dengan cik ferris wheel..haha..
tengok je la ek..tak banyak pon sebab waktu malam..member eyka mengamuk ngamuk nak balik terpaksa la shoot dua tiga keping je laa...demmit..huhu=.="

#eh nampak tak ferris wheel secoit dekat belakang itu? 
sory laa...tuan blog yang terover peace dari nak tunjuk benda alah belakang itu haa..haha-.-'
gambar ini eyka tengok macam pakai contact lens la plak..padahal mate ori ituu..hahaha..
jangan jeless..muhahahaha
#okei eyka riak=.="

#gambar ini eyka suka plak..sebab nampak eyka kacak...setuju tak? haha:P

last but not least..gambar eyka dengan merekaa!! yeahhh!! haha:D


itu je laaa...
saja malas nak upload banyak banyak lagi pon lupa nak rembat gambar dari member lagi..
biasa la eyka tak canggih henset ...pakai yang baling anjing punya..agak agak korang bole ke tangkap guna benda alah itu...? 
tak boleh kan? 
so terima je laa gambar ini ek..hehe:)


(sory kalau entri eyka ini sangat sangat sangat mencapap bagai..
eyka saja je nak masuk gambar...bosan blog kosong! 
so layannn je laaa otak senget eyka ini ek..haha) 

20 comments:

Wanz Mejuez said...

:) dah lama tak g funfair aku ni...

Eyka said...

wanz mejuez: hahaa..jom la kite gi nanti..eyka nak ajk awk main roller coaster plak nanti! hehe:P

C i k P i p i T e m b a m said...

best kan bila dpt hangout dgn mmber2 . arghh ! rinduu nyeee :(

Eyka said...

cik pipi tembam: haha..memng best..terbaik tauu! sukee :)

#nanti lepak dgn eyka nak tak? :)

laskar pelangi said...

fhewit! lama woooo tak g funfair...uhuuuu

Eyka said...

laskar pelangi: haha..same la dgn eyka..last eyka pergi waktu eyka kecik..pastu tak pergi dah..haha=.="

Cikya said...

lama kot dah tak pergi funfair..
*mood jeles giler*
haha...
dengki3~

Eyka said...

cikya: haha...jangn jeless laaa...jom la kite pergi same2 nti..haha:P


<----lagi dengki..haha;D *tetibe..haha:)*

Kawaii_Lan said...

wahhh~bestnyer~

nida husna said...

kite pon takut tinggi ;)

KuNanGKuNanG said...

penah gi funfair skali je...huhu

Eyka said...

kawaii_lan: haha..tau xpee..sgt superb bestt! haha:P

Eyka said...

nida husna: same laa kite..haha=.="

#takpe2..t kite gi naik roller coaster same2 plak tau! hee:)

Eyka said...

kunang-kunang: hehe..kalu cm2 nti ade lagi..ajk la eyka gi skli..mau pergi lagi ni..heee:)

#klu ade kite gi same2 tau! :)

Qaseh dalia adelia said...

awat mata merah tu .. hahahaks

Eyka said...

qaseh dalia adelia: haha..ntah la tak cukp tido la kot..tapi still pretty kan? lalalallaa~ haha:p

amir aizat said...

tak pernah2 nak jejak funfair,haha

Eyka said...

amir aizat: elehhhh...dy kaye memng laaa..ok fineee..haha;p

Anonymous said...

pegi x ajak pn.......

Eyka said...

anonymous: dah awak yg jual mhl dgn eyka..haruss la pergi mcm 2 jee..:)