Jul 16, 2011

entri park sekejap..haha:P

wewitt...rinduuu eyka tak?? haha;D
eyka nak minta maaf sebab pemalas gila nak update entri walau satu entri pon hari ini..
sebab musababnya eyka teruja plus tak boleh blah sebab eyka berjaya atasi perasaan gayat eyka tadi...

File:Riesenrad centro park oberhausen.jpg
#lebih kurang macam ini la ketinggian dia cuma corak je tak same! haha;D

gua dapat naik ferris wheel!!! yeahhh!!;D 

#bagi korang..
(elehhhh naik ferris wheel je pon ape ade hallll....haha-.-") 

gelak la gelak!!! ciskek! fineee=.='

yang penting walaupun sekejap je try test ferris wheel dekat funfair malam ini..dan bukan macam naik ferris wheel hot dekat key ell gah itu tapi berbaloi la sebab eyka dah berjaya lawan si penakut ketinggian dalam badan eyka ini..
terbaikkk laaaa!!:)
#thumb up kepada diri sendiri..haha:)

anyway..eyka akan update gambar eyka bersama ferris wheel..
bukti gua berjaya tauuu! gilaaa sukeee :)
#eyka terpaksa tidur awal sebab mata dah macam tak boleh bukak untuk edit semua gambar yang nak di tempek dengan penuh padat dalam blog eyka ini...haha..soryy..=.=

okbaii!! ;D

7 comments:

Mejuez said...

Lepasni naik roller coster plak.. :D

amir aizat said...

tak pernah lg nak pergi funfair,hehe

Amalina Jo said...

pergi funfair tak pnh lg try nak ferris wheel , selalu nmpk roller coaster jepp hehe :D

Eyka said...

mejuez: hahahaha..kompem boleee...jom la try same2..haha:P

Eyka said...

amir aizat: eleehhh..mesti kaya ni kan? mne staderd gi funfair..stenderd gi genting je la tewww~ wekk! haha:P

Eyka said...

amalina jo: hehe..roller coaster pon best tapi ferris wheel lagi terbaik!! hahaha:P

#awk nanti kite gi same2 try roller coaster nak? ;D

Kapten Atok said...

lepas ni blh ler naim ferris wheel sama2 eh. haha