Jul 17, 2011

serius ini sangat sweet laa...:)

ehem..ehem..
miss me? haha:P

hari ini eyka bosan gila...semua member eyka pergi date..
eyka je tak..dem..=.=
#takpe takpe single is hot..:)

tadi eyka terklik ape ntah...tetiba keluar video proposal ini...
terkejut gak tapi bila pikir balik...sangat terbaik laa sebab dia muka ikhlas..
lama lama ulang balik..sedih plak eyka tengok..adehh =.="






serius memang sangat sweet video ini...:)
#eyka ada gak orang macam ini tapi bukan buat video untuk eyka tapi buat blog terus atas sebab eyka...:) 

tapi video ini memang lagi sweet..
kalau eyka tak tahu la nak cakap ape..
kompem mesti FL terharuu gilaa...
serius sebab eyka pompuan juga..
eyka tahu laa..:)

terbaikk la bro sebab jujur dengan diri sendiri...
nice working and keep trying :)
meh eyka doakan awak!! aminnn :)
# awak... eyka tetiba plak nak jadi fan awak...
video awak bestt!! thumb up!! :)

pssst..psssstt...awak try la buat video untuk eyka plak...
#erkk..perasannn...hahaha:P okbai! :)

28 comments:

Gee said...

so sweeeeett..huhu

Eyka said...

gee: hehe..kan kan..sweett kan? hehe:)

Gee said...

taw xpa..ada sesiapa lelaki masa depan nk wat kt gee cmni..hikhik sila2

Eyka said...

gee: hahaa..tak yah mimpi sgt laa awk..=.=' kompem takde yg romantik mcm ni..dyorg cntik..untg laa..hahaa;D

Gee said...

huhu..taw xpa

Eyka said...

gee: tahu pon..haha:P

Mejuez said...

Ahahahah aku tersenyum tak leh kata apa...
>_<

vampire and his lady said...

baiknya!

Eyka said...

mejuez: hahaha..eyka tahu sgt sweetkan laki ni? haha:P

#eyka pon malu2 nak play byk kli..sweet sgt..jeless..haha:P

Eyka said...

vampire and his lady: tahuu takpeee..haha:P

Syafiqa said...

video kedua tu, sedih beno :'( tp mmg sweet la :D

Eyka said...

syafiqa: tahu tak peee kan? sedihh woo..huhu..;(

Cikya said...

Eyka,
lomantik kalau dia masak jarang-jarang..tapi takkan lar dia nak masak selalu..
cikya lagi prefer dia tolong-tolong masa kita masak..
sweeter aite.. :D
hehehe
*imaginasi liar*

Eyka said...

cikya: tahuu tak pee..eyka pon sokong! hehe:)

#bila laa nak dapt putera idaman..haha=.="

aizadalias said...

what a pathetic guy..get a life man..u look so desperate ;p

hanis zalikha nak..fl pon nak..ha2

Eyka said...

aizadalias: dia bukn pathetic..dy mencuba..atlest dy try dari duduk diam je..hee:)

#dapat ke tak dapt ke..belakng kira..asl usaha kan? haha;D

amir aizat said...

super sweet larh! haha

Hunny Kitty said...

berjalan2 .....domo! hehe

Qaseh dalia adelia said...

romantiknya .. ehehe

Eyka said...

amir aizat: superbb kan awak? haha:P

eyka agak dah..2 la sebab tuliss..lalalalalaal~ haha:P

Eyka said...

hunny kitty: haha...domo kim slm balik ni..weeee~ haha;D

Eyka said...

qaseh dalia adelia: eh..eh..pocoyo laaa...wewitt!! haha:P

#tau tak pe..bila nak dapat laki romantik ni..alaaa..=.="

echaRierie said...

i was touched tgk 2nd vc..
OMG..nak BF cmni blh ?
hehe ~

Eyka said...

echaRierie: haha..sweet kan? haha:P

#nak ke? pergi la tnye empunya diri 2..lalalalala~ haha:P

#eyka pon nak macm ni..serius comell sgt..hee:)

AZTIQAH said...

nak share kt fb bleh??
hehe

Eyka said...

aztiqah: haha..share laa..eyka kasi :)

cikSukaSuki@AL said...

wahhhh nak nges kot. dia ni suke FL eh eyka?

Eyka said...

cik suka suki (apekah? haha:P ): a'a laa...dy minat gila FL..HZ pon dy minat gak..=.='

#sweettt kan dy? haha:P eyka nak cari macm ni..ade tak mbr lu macm ni wey? haha:P