Apr 14, 2011

entri nak sumbat hotdog banyak-banyak dalam mulut sebab sedih! T.T

setelah berjimba-jimba dengan kawan eyka dalam kelas LAW tadi...selamat la eyka sampai rumah nan indah permai bagai ini...tapi kan...kan..tetiba eyka di rundung awan gelap gelita...dah la muka tak leh blah sebab air tak ada...ini tetiba sedih pasal ini plak...huhu...T.T...eyka sedih sebab eyka tak dapat lagi hadiah menang giveway topup si cantik yuyu hari itu..huarghhhhhhhhhhh~T.T
*sape tak tahu boleh usha bawah ini*



 




y u y u Z u l a i k h a said...



http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/04/senarai-penuh-pemenang-ferrero-random.html

sayang, u terpilih yang untuk dapat topup RM10 dari http://smileasuwant.blogspot.com/

nanti bagi tau dia ya... dia tunggu awak :)


thanks for joinn...


hugs <3,

Yuyu Zulaikha


April 14, 2011 2:39 PM

tau tak yuyu...huhu..eyka dah bagi tahu dia dah...dia jawab macam ini...huhuhu...
*sambil sumbat cekodok lapan ratus bijik dalam mulut*

Zakwan zain: Yeke eyka ?bukan ada laki sorang tu ke sbb die lah yg number 220 :p
12 Apr 11, 12:49 AM
eyka: eyka dpat topup tajaan awk! yeyeye!XD
*tengok dia jawab ape?? huhuhu...sedihhhhhhhhhhhh...T.T*

*untuk kedua-dua gambar yang lebih menonjol..klik laju-laju dekat gambar..^^*

*ni bukti kalau tak percaya...nah dah print screen dah...huhu...T.T..tak nak kawan yuyu dengan zakwan!huhu..:(*

entri ini eyka buat sebab eyka kekurangan kasih sayang disebabkan sekarang top up eyka tak ada dah! mommyyy!!!! ada orang buli eyka!! huhu...T.T
*sumbat roti gardenier lapan bijik dalam mulut!T.T*

ehem...ehem...eyka tak kesah nak bagi bila tapi kalau hari ini macam okei je...hehe^^..cepat la bagi...nak!:) *kalau tak tahu nak bagi dekat mana bagi je dekat mesej facebook eyka:) adiosrosak dan terima kasih dengar entri eyka kena buli hari ini!huu.. 

30 comments:

aiman rashidd said...

yeeeeeeeee , nanti masuk lah tu . btw tahniah :)

Myra Jay said...

ye laa sabar... nnti masuk le tu:)

Nurul Syazana Noorhijas said...

saa eh kak , akak kuat makan ke ? hehe . klaka la bace entry ni . hehe . ^^

rozieana said...

sabor ajerlah...

fiqaliqa said...

hehe sis, untung la tu menang tau :)

Hazrina Erin said...

tahniah sbb terplih n bertuah~bila sy nak bertuah ni?T_T

http://aniesandyou.blogspot.com said...

at least dpt...

Sudikah engkau mendoakan untukku?

Mohd Zakwan said...

Hahaha ,eyka.kta gurau je la. Takkan nk mungkir janji kot! Ngehehe,
Add facebook saya k.
zack_perymel@yahoo.com
Jgn cedey2 ,gurau2 je la.hehe :)

Yuyu Zulaikha said...

hahahahah.. zakwan tak kasi je, yuyu lepuk dia ^^

Mohd Zakwan said...

Yuyu :p

Cik Ezy said...

sumbat lg roti tu smpai xsedih..
ekeke..

Eyka said...

aiman rashid: mecasihhh!! yeye!XD

Eyka said...

myra jay: hahaha..tgh sabo la ni..huhu..T.T
*sumbat roti lagi! haha*

Eyka said...

nurul syazana noorhijas:eh..eh..mane ade! hehehe^^

Eyka said...

rozieana:haha..sabo la ni..*kunyh gula2 getah plak! hahaha:)*

Eyka said...

fiqaliqa:memng nk bagi korg jeless pon! lalalala~hahahahaXD *buat muke nak kena sepak*

Eyka said...

hazrina erin: eh..eh..kite same jex..huuhu..T.T..jgn sedihh t eyka sedihh jgk!huhuhu...T.T

Eyka said...

anies: eh..eh..hehe:) *blushing*

Eyka said...

mohd zakwan: tak mao kawan jgk! wekk! hehe:P

Eyka said...

yuyu: lepuk je dy..biar dy takot! hahahahaXD

Eyka said...

mohd zakwan: hahaha..tau takot! wekk! :P

Eyka said...

cik ezy: okei2! hehe:)

*sumbat lagi roti sampai kembung perut +++ pizza lima belas keping dalam mulut..haha*

nur dhiya' aida said...

congratz :)))) ^^

Eyka said...

nur dhiya' aida: hehe..mecasih!^^

Sasa Al-Sharif said...

apa pasal hotdog? jgn la, ganti benda lain. kuit donut ka kuih lenggang ka kan kan. serius, otak aku cat kuning

Eyka said...

sasa: sngaje nak tarik pembce kuning skit...haha..kalau kuih donut mcm bise..mesti org ckp.."alaa..kuih dunat je..ape ade hal"..kan..kan?? hahaha:) hotdog je pon..lalala~ hahaXD

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Eyka said...

blade edge: mecasih dtg cni! hehe:) nanti dtg lagi aww~ pasal blog awk nti eyka gi jenguk! yeah! ;D

Mohd Zakwan said...

Eyka.. Tengok mailbox anda di facebook k :)

Singgah2 blog syaa
Gempa bumi terbaru

Eyka said...

mohd zakwan: dah usha pon! thanx aww~ suke~:) tguu entri eyka pasal awk! ^^