Apr 13, 2011

kebahagiaan kot:)



yuhuuuu~ hahaha:) 
lama gila eyka tak berjimba-jimba dalam blog hitam eyka ini kan...kan?? terasa rinduu menusuk tulang temulang sehingga timbul rasa tak syiok plak biar si blog hitam ini sorang-sorang bagai...domo pon kesian asyik tertinggal sorang-sorang je...so malam ini eyka update...
suke tak?? suke tak?? haha:) 
*sila imagine muke eyka macam orang yang batak gila tak pernah jumpa katak*

eyka bukan sengaja biar si umah hitam eyka ini sorang-sorang tapi disebabkan kekangan masa yang menyesakkan jiwa justeru batin terseksa...eyka terpaksa tangguh nak update dan just masuk sini usha-usha je domo eyka... mana tahu jatuh sakit ke waktu eyka tak ada...kadang-kadang jeles dengan blog lain..asyik-asyik diorang je..balik-balik muka basi diorang...bukan cerita apa pon ..cuma cerita macam mana bangun pagi...makan apa hari ini...dengan sapa pergi berjimba-jimba...eleh...itu je yang mampu korang tulis... eyka pon boleh menulis dengan hebadd macam itu..ceh! ceh! ;D
*ini mood sangatsangatsangat jelesss gila...sila ignore eyka kalau sangat menyampah..haha;D*




= DIED!:)

macam-macam benda eyka fikir sekarang ini...otak sarat dengan berbagai-bagai sampah masyarakat tentang test..asignment and all that tapi eyka tak kesah sangat la...nama pon belajar...biasa la itu...
*ayat asyik nak caver*



yang tak boleh blah lagi..esok eyka maybe tak mandi woo...rumah eyka dan sekitar seri iskandar dekat perak ini tak ada air sampai tiga hari! OMG! gila la..dah la air tak sempat nak tadah tadi..=.="
*tak boleh bayang muka eyka macam mana nanti kan..*

*sedang imagine macam mana muka esok dan seterusnya*

adakah muka eyka jadi macam ini?

*kalau macam ini kompem korang tergoda kan...kan?? hahaha:)*


atau macam ini??

*tapi macam still lawa je eyka kalau muka tak mandi macam ini..haha;)*

atau pon esok muka eyka macam ini?
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

*eh..eh...rasa-rasa boleh tak??:)*



sudah-sudah la mencarut dalam ini...kalau eyka membebel sampai pecah telinga korang pon bukan korang care pon kan...so malas bising dah...out! ^^ 
*eyka terasa macam nak terkucil dengan berak plak lepas membebel non stop ini..dah la air tak sempat tadah tadi... macam mana ini...huhuhu...T.T...nak kena pinjam air rumah sebelah rasa nya ini..hehe..doakan eyka dapat berak dengan tenang ek pasni...:)*

jom singgah dan berjimba dalam blog ini:)

alt
Kita tidak akan bahagia selagi orang di sisi kita tidak bahagia. Pegang kata-kata itu. Impilikasinya, untuk kita bahagia, carilah orang yang paling hampir dengan kita dan bahagiaakanlah mereka. Hanya setelah itu, barulah kita akan merasa bahagia. Sesungguhnya bahagia itu bukan "benda" yang akan berkurang bila diberikan, tetapi ia umpama cahaya yang semakin "diberikan" akan bertambah terangnya. Kata bijak pandai, dengan menyalakan lilin orang lain, lilin kita tidak akan padam... tetapi kita akan mendapat lebih banyak cahaya. Siapakah orang yang paling hampir? Siapakah yang paling layak kita berikan bahagia? Selain kedua ibu-bapa (bagi seorang lelaki)?
baca lagi-------------------------> SINI! SINI! SINI! :)



pstt..psst...psst...adiosrosak dan terima kasih sudi baca! ^^

24 comments:

aiman rashidd said...

LALALALALALALA

macam macam ada :) HUHUHU

ceria lah ok . yang penting . HOHOHO

goodluck ! HAAAA take care !

Amoi MiyaSya said...

hehhe , gambar yg last tu comel :) eh , setuju sgt ng eyka , kebahagian takkn dtg kalau org disekeliling tak bahagia :)

diana said...

selamat berak ye eyka..:p

zalizalu said...

wau.. hambar.. nyum3..

Muhd Fadil said...

hahaha. tak mandi sangat busuk la nanti. hehehe

nelly said...

hehe ..comel je entri ^^

Eyka said...

aiman rashid: take care too~ hehe:)

mecasih! love you bnyk2! hahaha:)

Eyka said...

amoi miya sya:betul kan?? hehe:) so bhagiakan org lain bru bahgiakn diri sndri..bru dapt bahagia yg kite nak! hehe:)

Eyka said...

diana: kamuu jgk! wah2~ hahaha;D

Eyka said...

zalizalu: eleh~ jeles! wekk! haha:)

Eyka said...

penyu: eyka tetp wangii la! wekk! hahahaXD

Eyka said...

nelly: eh..eh...mane ade comell~ hee:) mecasih..*muke blushing2..haha*

Tukang Cat said...

Gudlak study!

Cik TeN10 said...

haha.. suka dgn equation tuh !!
studying = student + dying !!
hahaha :)

Adi Zhaf said...

x perlu ucapkan sepatah kata lalalalalala ~

:: Moto dan Empunye Moto Wat Hal ::

y u y u Z u l a i k h a said...

http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/04/senarai-penuh-pemenang-ferrero-random.html

sayang, u terpilih yang untuk dapat topup RM10 dari http://smileasuwant.blogspot.com/

nanti bagi tau dia ya... dia tunggu awak :)


thanks for joinn...


hugs <3,

Yuyu Zulaikha

Anonymous said...

wahhhh menang rm10~~jeles giler..yuyu kami tak menang ker??
ok ok..ini seirus.muka eyka xmandi 3 hri..kulitmuka bertukar warna domo iaitu warna coklatberkarat..hahaha

http://no92a.blogspot.com

Eyka said...

tukang cat: mecasih! hehe:)

Eyka said...

cik ten10: hehe..eyka pon suke jgk! cute an..hehe^^

Eyka said...

adi zhaf: eleh..eleh...gedik la adi! wekk! hahaha:)

Eyka said...

yuyu: eyka dah tau la pasl ni..eyka slalu godek2 blog yuyu...tapi mals je nk drop komen! hehe:)

Eyka said...

anonymous sgt la kan gaung: hahaha..ni mesti kes pakai antr je ni kan~ haha:) jhat tau! mne ade tukr jdi lain..huhu..T.T

HonEyBuNNy said...

best la baca entry neh.....nak gelak tgk monyet 2 ekor tu....comei ja...

Eyka said...

honey bunny: haha..mecasih baca sampai habiss~ hahaXD