Apr 7, 2011

Yuyu Zulaikha- Ferrero Random Giveaway

See...see...nampak tak header hebakkk sape dekat atas itu?? mesti korang kenal dia lagi dari eyka kan?? sob..sob..T.T

nama si budak comel ini..YUYU ZULAIKHA:)

budak comell ini dia buat giveway random..so eyka congak-congak kepala hotak eyka ini dan terus setuju dengan otak untuk join benda alah ini...
sebab dia rajin gak drop komen dekat blog hudus hitam eyka ini...see...see..

 y u y u Z u l a i k h a said :terasa rindu kat EYKA ni...lama tak nampak kat belog...heheh <3 hugs

yang ini la buat eyka terharu sebab dia perasaan juga kehadiran eyka dalam blog hebakkk dia itu...terharuuu woo! T.T baru nak jadi silent reader~ hahahaXD


ni eyka usha  hadiah dia..terkejut sebab..hadiahnya COKELAT WOO!! eyka peminat cokelat juga so eyka nak la hadiah ini...wah2~ ;D
*kalau dapat ini mesti tak tido malam asyik main peluk-peluk je dengan kotak cokelat ini...tau..;D*
berbaloi-baloi..*perghh~ air liur meleleh sekarang*

okei kalau korang pon terliur juga dengan cokelat hebaddd  ini..pergi la join dan terjah budak comel ini tau! :)


awak...awak...nanti doakan eyka menang... nanti mana tau terbuka hati eyka buat contest best macam yuyu hebakk ini plak! hehe:) kepada si comel yuyu..terima kasih la sudi terjah blog tak hebakk macam eyka ini...:) adiosrosak dan terima kasih sudi baca:)

17 comments:

aiman rashidd said...

bagus lah , teruskan menulis ok :) semoga berjaya :)

Eyka said...

aiman: awk pergi la join skli! sambil 2 knal la dgn budak comell 2~ hehe:)

aiman rashidd said...

heeeeee eyka , if ada masa terluang boleh lah , ni belum study :)

btw HAI YUYU :)

mrizal said...

Singgah dari blog yuyu zulaikha. Dah follow.
Follow alik tengs
http://cselalu.blogspot.com

m!sZ zAL!nA said...

nak jaoin nak join

Miss Dill said...

yay! semoga menang!

Miss Dill^^

khairunnisa ♥ said...

Good luck ^_^

Naddia said...

kalo dapat adiah nie kite share nk?

Cik Eliza said...

best nyaaaaaaaaaa~


<3

Cik Ezy said...

gud luck..

dnh-Aziz said...

dear, im ur silent reader.
btw, nice blog awak.
oh, lupa.
saya dayang.
boleh cari dayang aziz kat fb.
:)

nak tanya, eyka ada mp3 lagu i love u tu x?
:)

Simpleblanklife said...

nanti kongsi dengan aku. email ok cokelat tuh kalau dapat.err....kalau....hahahaha :P

aNiS aNiSa said...

smoga berjaya eyka..

tuah manusia sapa yg tau kan =)

latest entry : Mengemis Kasih~

aiman rashidd said...

tak perlu speaking looo , cakap BM je . HEHEHE terspeaking tu saje lah :0 HAHA

nyte , enjoy your days !

Eyka said...

hahaha..mecasih semua!! syg korang ketat2 aww!! :)

kalau dpt eyka tak mo shre dgn korang...t abis cept! huhu..T.T *bapak kedek! hahaa*

dayang: eyka xde mp3 dy..eyka ada lagu dia je..2 pon pi ciplak n terdowlod kt utube~ lalallaa~ hahahaXD

aiman rashidd said...

HYE :))))))

goodluck :) dapat coklat kongsi ok :p HUHU

Eyka said...

aiman: xnk jgk! nak bawk larikkk~ hahahaXD