Apr 15, 2011

anak eyka tak comell salah kan bapa dia! haha:)

setelah menghirup ais kacang yang sedap tak ketahuan hala tadi..sampai meleleh-leleh ais kacang itu eyka tongang habis masuk mulut yang ternganga~ perghhhhh~ terbaik gua habak hang!! :)




*lebih kurang macam ini la tadi...sebab kamera jem..xdapat nak bagi korang jeles malam-malam buta ini...huhuhuu...T.T...tapi ce korang tengok kacang-kacang gebu dia...perghhh~ terangkat wooo~ tarak tipuu punye;D*


mood pulak ala-ala gedik kesejukan dan bermimpi nak ada orang peluk-peluk malam-malam ini.
*mood gatai nak kahwin cepat ini! haha*
 kalau ada..wah2~ eh..eh.. kompem..terasa diriku begitu berharga! wah2~ ;D


sedang seronok mimpi kahwin bagai tadi eyka teringat mesej facebook dengan member eyka tentang budak-budak comel...tetiba otak eyka bertukar jadi gatai!haha 
*bukan salah eyka..salah kan kawan eyka...muhahaha*

mula fikiran terbang-terbang rangka masa depan~ ;D

*kalau la eyka punye laki masa depan hensem macam mamat bawah ini...mesti eyka tak kan sia-sia kan kamu wahai pujaan hati! wah~;D*
*aduss...kenapa la kamuu ni hensem sangat wahai kekanda....(melting)*

nanti mesti gen eyka superb comell....kompem plusplusplus kalah la mana-mana budak sekalipun..even miyasara nasuha yang korang tergilakgilak itu pon kalah tau! wah2~ hahaa..
*berangan lagi*

mesti kompem gen anak eyka sejibon dengan budak bawah ini kan...kan..?? :)
*gelak ape! sepak karang! haha*



nah layan muka comel budak ini..nak sambung berangan ada anak superb hensem malam ini..kalau la...kalau la...
*sambung berangan lagi*




budak-budak ini eyka jumpa tadi masa seronok godek-godek pakcik google tadi..tengok punya tengok senyuman dia...perghh~ cair kot! comelll sangatsangatsangat! gerammm..=.="






sangat-sangat comell kan?? kan??:) suke~ ;D

budak ini terkenal dengan lagu yang dia nyanyi dengan bapa dia tau...sangat sweett gila...suke:)

so sweettt...:)

dah-dah baik eyka keluar dulu..nanti tak pasal-pasal je merapu banyak-banyak lagi pasal malam pertama plak sat lagi..nanti sapa nak tanggung! haha...okei bubye sayang! muahh! hahaha:) adiosrosak dan terima kasih sudi baca:)*out nak mimpi basah malam ini! psst..psst..nak ikut jom laa!hahaha:)*

24 comments:

diyana said...

nak kawen! nak kawen! hahaha kena jangkitan eyka...^___^

Eyka said...

diyana: haha...jgn jngkit dgn eyka ..eyka xde ubat! hahahaha:)

Simpleblanklife said...

hahaha si kaki berangan! boo...haha

Eyka said...

si cun haikal: ceh..ceh! jeless nampak!! hahaha:) biar la~ wekk!:P

Simpleblanklife said...

haha mana ada jeles...:P
ok2...aku biarkan...aku cuma mahu kau bahagia...kah3...gila gedik!

misz Qahirah said...

wahahaha....mimpi basah....

Eyka said...

si haikal cun: haha..jgn gedik sgt la! wekk! haha:) gua pon mahu lu bahagia~ lu langsi lu mati!! hahaha^^ *tersampuk movie kongsi tetibe..haha*

Eyka said...

misz qahirah:hahaha..ape2?? hehe:) *blushing*

DuniakuAbstrak said...

kecik-kecik dah pandai sweet-sweet

Ais kacang ke ABC?

Eyka said...

ayul: hahaha...mne ade sweet sgt la..*blushing..haha*

ABC kot~ hee:)

♥ norlida ♥ said...

wahahaa..nak kawen jugak!!hehe

Eyka said...

norlida: hahaha..jom2~ hahaXD

aiman rashidd said...

ecehhhhh , cepat benor pk =.- HAHAHA


have anice day !

Eyka said...

aiman:haha..eh..eh..*blushing..haha*



have a nice day too~:D

Fatma Diyana MB. said...

omg. entry 18 sx ni. haha.

Eyka said...

fatma diyana MB: hahaha..eh..eh..mane ade~ lalalala~ ;P

Cik Ezy said...

sdapnyeeee abc..
pehhh..

cik ezy nk kawen ngn farid kamil..
ank cik ezy msti macho.. haha

encHIx laNDax said...

haha~merapu je dia ni ~ nak wet dream ngan laki kacak je..ngan afdlin shauki ke,sathiya ke,taknak plak terbayang~hahaha

http://www.dunialandax.com/

HonEyBuNNy said...

hehe..mimpi basah la pulak..ngeh3

Eyka said...

cik ezy:haha..jom la blnje eyka mau?? hehe:) suke!! haha^^

tau xpe..mesti macho abis lepas ini! haha..meh eyka tadah doa kasi amin skli...aminnnnnnnnnn...^^

Eyka said...

enchix landax: alaaaaaaa..biar la..skli skala xpe kot! lalalaala~hahahaXD

Eyka said...

honey bunny: haha..jgn ckp kuat2 mlu la syer...teheeeeeeee~ haha:) *blushing*

nurul nadia nasir said...

uwaaa..tetibe berangan nak kawen jugak!hehe hai eyka !

Eyka said...

nurul nadia nasir: eh..eh..same la kite! wah2~ hahahaXD

hai nadia! :)