Mar 6, 2011

need the rest!:)


eyka bukan la rest selama-lamanya dari dunia blog ini tapi eyka nak rehat seketika sebab eyka punya assignment sudah datang sekarang ini..
"yes, the killer are right infront of me now!! kikikikiih..^^"

sekarang asyik busy test....asigntment....test....asigntment..sampai eyka pon bosan dah asyik mengadap benda itu..lappy in pon sama...rasa macam ada aura terbakar je bila eyka mengadap benda alah ini..
*kalau lappy ini boleh bercakap mesti dia cakap asyik-asyik nampak muka budak ini..muak dah aku! hu! haahaha:)*

eyka kena submit first asigntment jumaat depan...
so wish me luck ek korunk!!:)


ops...lupa plak petang ini eyka ada kelas mandarin lagi...korunk ada?? hehe:)
kelas ini pon besh sebab eyka dapat belajar mengawal mulut dengan betul sambil membetulkan tulang gigi bagi  menjalankan tugas dengan lancar dan saksama dalam menyebut  perkataan yang sangat berbelit didalam lidah eyka...
*kira lebih tepat senaman mulut la sayang...so jangan jeles la ok! kikikiki:)* 

ini sebab kalau ada cina nak kantoi kan eyka dengan bahasa cina diorang..eyka boleh kantoikan dia balik..:)
*if kalau eyka memang fluent bahasa mandarin la! hahaha:) =angan-angan..:)*



pasal budak bilik eyka yang hari itu..eyka rasa dia tak duduk dengan eyka kot..tetiba eyka nak pula dia masuk bilik eyka semula..sebab rasa alone bilik besar eyka sorang je duduk..iskh! ~=.="
*ntah la eyka pon tak tahu kenapa..maybe dia terusha entri eyka hari itu kot kat blog...@ pon dia terdengar eyka cakap dan gosip-mengosip di rumah sebelah semalam...muskil ni..huhuu..=.="*


teringat pelajaran mandarin semalam..sangat comey tau semua yang sebut perkataan cina...funny gila tengok melayu cuba cakap bahasa cina ini..memang tak masuk langsung lidah dengan bahasa cina itu!:)..contoh: ardayanna = ar_ta_ya_na.. sangat comeyyy kan??~ hahahaXD

13 comments:

neslO_ais said...

ey go girl..!
nextime BAKO lg..

"wo jiao neslo"...hehe

nazrul ashraff said...

wah!~!domo gebu ckp mandarin maa...

hancing domo!!! haha...

gigiAriEma said...

wahh best nya eyka bljar mndrin..huhu
ni hao ma... :)

gigiAriEma said...

wahh best nya eyka bljar mndrin..huhu
ni hao ma... :)

chii said...

xie xie
dulu ada gak blaja..tp separuh jalan je..ahaha

padle said...

best ke blaja mandarin?aku blaja bhase german pon da tergeliat lidah ni...

Qaseh dalia adelia said...

budak berlagak matang pegi buat keje cepat2 pok kang

Wan Gerrard said...

eyka, ni hao ma~

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag ada satu assignment kena hantar esok. Wargh~ Dah setahun tak buat assignment. Nak buat cover page pun lupa dah. Keke.

A.s.t.i.n.a said...

fokus fokus study dulu...

Cik Ezy said...

gud luck eyka domo!
=)

kay_are said...

camtu g wat esaimen tu.. baru student nak disamekan ngan pekeje =P

wat tag ni sekali, paksaan!!

http://kazreal.blogspot.com/2011/03/week-ago-i-have-been-tag.html

Zaza said...

good luck buat assignment