Mar 5, 2011

korunk rasa macam mane??:)


eyka nak tanya korunk ini..tapi korunk jawab la dengan jujur...

eyka ini macam mane orang nya...
agak emosi ke @ agak cerewet?? @ macam mane??

eyka pon sudah conpius sudah eyka ini macam mana...huhuhu...:(

eyka tak boleh la cakap sendiri eyka ini macam mana... sebab eyka mesti la nak cakap baik-baik ja..mesti la tak kan kutuk diri sendiri jahat punya kan..hahahahaXD
huhu..
T.T

eyka bagi contoh la..
eyka annoying gila dengan sorang budak ini tapi eyka pendam je...sebab apa eyka tak suka cara dia..suka mengarah-ngarah orang bajet dia je betul..
eyka bukan la nak cakap tak suka sangat tapi based kepada pengalaman eyka la kan..dia ni banyak masalah dengan orang sekeliling dia..kira kuat ego la..
tetiba ada satu hal baru-baru ini dia gaduh dengan budak rumah dia..tetiba baik pulak dengan eyka..
*ceh! ada udang di sebalik mee betul...*
ye la orang kena pulau mesti la cari member lain buat teman dekat kolej itu...yang itu boleh terima lagi.. tapi .
bila tentang kena jadi roomate eyka plak itu..
hushhh..mengucap panjang eyka dengar khabar itu tadi..
eyka lagi terkejut bila dia rent sebilik dengan eyka..
OMG..mintak-mintak la perkara baik berlaku lepas ini...amin:)

eyka bukan la tak suka sangat tapi eyka takut gaduh je antara kami..ye la..eyka bukan kenal sangat dia itu..eyka angin lain..dia angin lain..takut eyka tak ngam dengan dia..lagi-lagi kelas sama..tup-tup perang besar meletup...eyka takut itu je..seram..wooo~
T.T

tadi waktu dia datang eyka buat bodoh je...eyka nak memberontak tapi eyka kesian dekat dia..nanti macam mana kalau eyka buat itu..dia terasa macam dia teruk sangat dekat mata eyka...tup-tup dia merosot pelajaran dia...kan susah itu...sebab dalam kelas semua pulau dia sebab budak-budak kelas eyka kebanyakkan roomate rumah dia dulu..tinggal la group eyka je yang still kawan lagi dengan dia..
*exactly baru je nak kawan sebab dia tetiba tegur..so kawan je la..*

korunk rasa patut tak eyka cakap benda ini tanpa sakitkan hati sesapa..sebab eyka memang bukan type yang suka cari pasal ini..eyka suka hidup tenang je..:)
tapi
kalau eyka tak bagitahu pula eyka akan sakit hati sampai bila-bila..sebab eyka macam hipokrit je suka kawan dengan dia padahal tak...
huhuhu...T.T

dari tadi eyka lari je dari dia..asyik-asyik menempel je dekat rumah sebelah...malas nak semuka depan-depan dengan dia....tak tahu la eyka boleh ok tak dengan dia bila satu bilik ini nanti..=.=" moga-moga baik-baik la..amin:) *tengah pikir malam ini nak tido dekat rumah ke atau rumah sebelah..*

16 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

eyka sorang yang gila2 dan suka bako ja !
HAHAHA

Eyka said...

kirin: ceh! hahahaXD mane ade gila..eyka baik lorh~ hahaha:)

Sasa Al-Sharif said...

terus terang ja bila tak suka sikap seseorang tu. mcm tu lagi baik drpd dipendam

Azroy Bin Kassim said...

baa~ CAK!!

hawtnye kwn baru ika!! kim salam maut kt dye.. haha

hmm.. eyka adalah domo.. dom adalah eyka.. haha.. baru knal la.. tatau nk ckp pe..

Eyka said...

sasa: tapi macm jaht plak..aduss~ tensen deh~ huhu..T.T

Eyka said...

azroy: hehe..aww cak! hahahaXD

eyka eyka la..domo domo la! wekk! hahahaXD

tu la..eyka pon baru nak knal dy..sob..sob..huhu..:(

Sasa Al-Sharif said...

lagi baik ckp daripada kita sakit hati. dah tu hubungan pun jadi tak baik. ckp baik2 seperti ckp dgn kwn rapat :)

Eyka said...

sasa: tapi kalu tak jalan jugk cmne??huhu..*tkot la tegur org sasa..huhu..T.T*

Wan Gerrard said...

hmm eyka seorang yang ..... best? :P

rasa x payah layan sangat die, sabar je apa yang die cakap..mungkin die ada masalah lg besar kot. buat la baik dgn die, nanti dibalas baik juga~

Eyka said...

wan gerrard: hehe..eyka tau..eyka seorng yang sangat best! hahahaXD

mybe la kot awk..^^ mecasih:)

Cik Ezy said...

xtau nk ckp camne..
kalo saye kat tmpt eyka msti tensen giler..
msti pk nk blk umh jmpe mak je..
hee

apik pehe said...

sabo yer eyka..buat je baik dengan setiap orang..jangan pkir negatif..

cik ungu said...

kite mungkin x suke die, tapi mungkin dalam satu-satu perkara, die boleh bawak kebaikan kat eyka.

so, berbaik sangkalh dengan org lain wlaupun kite mmg x suke die ek. tapi layan je baik2 mcm biasa selagi eyka boleh tahan ek.

kdg2 yang baik dengan kita tu boleh jadi musuh kan?

go eyka go! hohoh

Eyka said...

apik pehe: betul la 2~ hehe..mecasih:)
*sejk bila dy ni reti komen baik2 ni! hahaha..mood: copius..haha*

Eyka said...

cik ezy: a'a...huhu..sedihh~ huhu..T.T

Eyka said...

cik ungu: mecasih la komen awk..eyka paham..hee:)

*pnjg btul komen..tapi ayt besh! suke!:)*