Mar 7, 2011

eyka mintak maaf:)


eyka nak cakap sikit ja..
korunk rasa eyka patut bubarkan je ke bloglist itu?? hmm...
eyka rasa macam tak ada mood sejak dengar blogger ini berkata-kata..


eyka bukan nak malukan dia atau apa ke..tapi setelah baca apa yang dia tulis eyka rasa macam hati eyka kena sentap dengan kuat dan merintih sebab eyka yang buat benda alah itu semua! eyka sedih la!! huhuhu...T.T
*entri ini sangat makan dalam..eyka rasa macam malu sangat dan panas gila menempek dekat muka eyka ini...so shame! huhu..T.T*




kalau eyka bubarkan dan yang sudah join itu eyka akan masuk terus dalam bloglist eyka..mecasih sudi layan kerenah eyka:) sory for entri yang eyka suruh awak semua buat..eyka ini tak famous macam orang lain..sapa la nak sangat kawan dengan eyka yang sengal ini..entri itu eyka nak tolong orang lariskan blog dia..bila eyka buat review sorang-sorang dalam entri lepas-lepas ini..salah ke??:( eyka bukan nak suruh buat panjang sangat entri..eyka suruh buat simple-simple dalam proses kenal-kenalan eyka dengan sifat blogger yang masuk bloglist eyka..eyka rasa serba salah sekarang..eyka so sad aww~ huhuhu..T.T

mood: down sangat-sangat!:(

15 comments:

GeminiGurlz said...

elex r... lau eyka xpromote bloglist hari tue.. kite xkenal kan?? so... go on je...

Eyka said...

gemini: hehe..mecasih!:) tapi entah la awak! huhu..T.T

GeminiGurlz said...

alaaa... jgn sedih2... nanti pooh larikkk!!1 hehehe.... bnyk lgi org yg wat bloglist2... xder yg kecoh2....

farah said...

cik eykaa..
chill ok..
:)

Tok Esah said...

rileks lah sis..
tok dah komen kat sana!! ehhe

mmg dulu tak perlu pun buat ni,
takpe zaman dah berubah, ada pro n kon!! teruskan jer, masing2 ada cara berbeza okey!! chill!!

syafiqah @ syasya said...

eyka, sabar ya :) cik eyka ttp sokong eyka :) muah muah

Gnie@SimplyStyle said...

hehe rilex la Eyka, Gnie dah baca gak entri yang mengutuk bloglist ni..alah toksah layan..lain orang lain la caranya...kalau tak suka takyah join..apa lah salahnya sesama blogger tolong upkan blog...emo lebih la diorang tu..sabar2..manusia..takleh tengok orang naik sikit..ada je yang nak kritik..

DuniakuAbstrak said...

rilex, tu dia yang tak berkenan, sape yang berkenan tu yang join kau..orang kan lain-lain cita rasa nya..teruskan apa yang kau dah muLakan..jgn cepat putus asa

A.s.t.i.n.a said...

ala eyka wat taktau jer.. jgn buat keje separuh jalan k..

Hana said...

kakakk , lepak sudahh , bia je orang nak kata apa pun okayy :) deorang tu pemalas , sebab tu kata macam tu , nih bloglist kakak , so buat cara kakak , tak perlu nak denga ckp diorang okayy :)

niesz said...

xmau sedey2 la eyka,,go on je eyka..xsemue org punye idea n citarasa yg sama kan..

bunga said...

buat jer eyka..cayookk..

~~miera icey~~ said...

eyka dear...mcm nie pon kire menjalinkan persahabatan gak...cume nawaitu kite je yang menentukan same ade kite nak kan publisiti ke x...jangan risau ea...nice to meet u new pal...

misz fae said...

eyka, tam0 sedeyh2 oke..
lain org lain care..
kita ade hak sdri..
bia kan ape org nak kate..
pedulikan mereka oke!

chill oke! ;)

Cik Ezy said...

jgn la sedih2..
senyum la..
=)