Mar 6, 2011

pengumuman penting ini!! :)

eyka nak buat 5 senarai awal yang berjaya masuk bloglist eyka...
*ini saja nak bagi up traffic diorang malam-malam ini..hehe*


layan la ek der~..berkenalan dengan mereka..sebab eyka dah berkenalan dulu..diorang sangat nice aww...jom terjah!:)


1. blog faridah! :) *budak ini comeyy~:)*


2. blog sicomot-comel aka SCC:) *budak ini lagi comey..peramah plak itu..suke!:)*


3.nazrul asyaff:)  *budak ini hot je..suke komen blog eyka..suke!:)*


4. cik cleopatra:) * suka page blog dia..comeyy~:)*


5. cik mumui:)  *pooh dia nak scandal dengan domo eyka..yeyeyeye! suke!:)*


jom terjah!!!!!! :)


sapa yang berhajat nak join lagi bloglist eyka...


(sila klik sini)


bloglist eyka tamat 4/4/2011 
(lambat lagi aww..masih ada masa..hehe:))
pada yang lain-lain nanti eyka promote blog korunk esok plak! mata eyka dah berair..ramai sangat join susah nak link kan semua..so sory...huhuhu...T.T 

11 comments:

GeminiGurlz said...

dtg bawak poohhhh... hehehehe

Eyka said...

gemini: wah2~ jom la date!:)

GeminiGurlz said...

pilih nk poooh yg mane.. banyak pooh tue...hehehe

Eyka said...

gemini:okei..hehe^^.. tapi eyka nk free aww!hee:)

Puan Besar Shag Yahaya said...

SCC memang comel. Macam Shag. Hahaha. Shag nak tunggu 3 April baru join. Adil tak sayam? Kekeke :P

Eyka said...

shag: haha..adil2..hehe:) *sje je la 2..jaht tau shag! wekk! heheXD*

GeminiGurlz said...

semue free... pilih je...hahaha

cikcleopatra said...

waaahhhh!! berjaya!!haha..mekaseh eyka! kemsalam domo eh..haha.

Wan Gerrard said...

blog awek cun ea, nak terjah la :P

nub said...

nak tiru wan gerrard. hahak

nazrul ashraff said...

haha...aku sorg je lelaki..weee...