Apr 18, 2012

gua kena main..fuufufufuu


kau kenal mamat ini..

dia ini NIK IRFAN...kalau tak salah aku dia penyanyi
nama sebenar dia NIK IRFAN BIN DATOK NIK IZANI..
dia orang kelantan menetap di Hatfield, Herefordshire, United Kingdom
dia lahir pada 19 feb 1991
ni plak twitter dia (http://twitter.com/nikirfan)

aku bukan nak tulis aku kena main dengan dia bukan
tapi gua kena tipu hidup hidup dengan fake diaa..
fufufufufufufufufufuuuuuuuuuuuuuuuuu~


etcelliy aku tak pernah pikir pon mamat ini artis maksud dia hot kemain..
sebab aku ingat dia orang biasa je jenis sendiri sendiri
tak suka kacau dan masuk hidup orang lain..
stok muka hensem..
itu yang aku rasa dia suit dengan aku
*memang takleh blah kau tengok muka lagi nak suka kan padan muke kau eyka!zzzzz*
aku mengaku aku memang jenis senang suka orang..
mak aku kata aku straight sangat
tak suka cakap selindung selindung
itu sebab aku senang kena tipu kot..
pap pap pap

senang cerita aku tak pernah kenal dia pon sapa dari mula..
malam ini aku terbukak satu link tup tup nampak muka dia
ohmy ohmy ohmy..aku jumpa lelaki kacak aku ituu..
tapi yang paling terperanjatnya..fake dia bukan nama nik irfan
aku lupa plak fake dia nama apa..
aku google keluar yang atas itu
ranap jantung aku..kaki rasa nak gigit gigit je sekarang -.-



fake dia pakai gambar gambar atas ini laa..
yang aku panas 
fake dia mengorat aku..kau bayang la kompom la aku suka dah muka hemsem jambu jambu macam kpop segala..
mesti la melting gila sampai stok bawak mimpi nak ada anak nanti muke sebijik macam dia..
kau boleh bayang bila aku tahu benda alah ini
perghhh otak aku terbakar dan dada aku nak meletup dah ini..

fake dia gebang lagi..
dia nak mampus dah sebab ada penyakit kanser otak dia kata
waklu kanser otak
nak menipu aku number satu laa kau fake! 
aku boleh bayang muka original fake yang menipu aku itu ketawa berdekah dekah sebab berjaya buat aku terharu dan menangis takleh blah sebab dia nak mampus..
grrrr

aku ingat lagi dialog dia..

fake : awak kalau saya tak ada nanti awak jaga diri tau
aku : ehh kenapa? *muke innocent tahap 1*
fake : saya ada penyakit
aku: penyakit ape? :( 
*dah start nak menangis sebab sedih orang yang hensem yang suka aku nak pergi dah*
fake : ermmm otak
aku: kanser otakkk..ya allah! :((
*air mata turun dengan laju gilaaa..sabar je laa -.-*
fake: awak nangis ke?
aku: tak ada la..mata masuk habuk 
*gosok2 mata pura pura pompuan hati suci*

patot la aku skype tak ada muke dia sebab fake rupanya..mati mati aku ingat dia tak ada webcam
mat haromm betul grrr



tahniah la kau berjaya wakenabeb aku..grrr

#eh wait..tapi aku boleh perdajal dia balik sebab aku tak remove lagi dia dari skype aku itu..
aku boleh pura pura macam aku tak kenal lagi kau fake..
yesyes kau tunggu! mai main drama dengan aku..kita tengok sapa yang kena..;)

5 comments:

Akim Iqbal said...

kahkahkahkahhhh

Eyka said...

babii..grrr -.-

Umie Artoqiemie said...

fCuk faker!!

cik hana nasir said...

mamat ni dh lame kot . dgn lagu dia yg buat kat melaka tu :D

ezyra daniel said...

zyra pon tk tw dia nie pnyanyi o wut..
tah2 zyra pon blehh tpedaya gan dia...ye laaa kn ingt dia ihklas nk bkwn ngeeee