Apr 23, 2012

fikiran kusut

taip taip delete..
taip taip lagi lagi dan lagi
macam orang bodoh je tulis tapi tak tahu nak tulis apa..
rasa nak mengamuk je sekarang
tapi tak boleh sebab ini ruangan aku
aku terkilan sebenarnya

err bukan tak sanggup fikir masa depan aku sebenarnya
aku nak jadi apa 50 tahun akan datang pon aku tak boleh jawab
macam budak bodoh tak belajar je fikir
tapi orang kata perempuan ini tak payah belajar pandai pandai la
last last duduk ceruk dapur gak

ahh kesah plak aku pandangan orang
aku bukan nak jadi suri rumah tangga sampai mati
aku nak ada harta sendiri
jadi aku kena state kan cita cita aku
kena rangka sekarang
aku tak nak gantung hidup dan harap orang je..
itu kau bukan aku

aku dah banyak main dah sekarang
ramai sangat orang enter hidup aku
aku tak boleh handle dah semua sorang sorang
hati kalau selalu kena desak je nak terima semua benda
boleh mati
hati mati lagi tak baik

entri ni entri bengang 
yang aku taip pukul 4 pagi
padah kena insomnia
sabar je la

balak tak peduli aku pon
macam foreveralone je sekarang
merungut lagi
mana jantan nak melekat 
perangai sawan babi macam ini

dah siap satu entri
lepas itu bangang je publish
sorry la perangai macam ini
aku tak sihat
demam dah seminggu
kurang kasih sayang gamaknya
kalau rajin aku sembang lagi dengan kau

bye 


4 comments:

Syat0za Zai said...

cepat sihat kak eyka! =) insyaAllah

qina said...

Sabar ya. Ada hikmah nanti di sebalik semua tu :)

Eyka said...

syatoza: insyaallah ;D

Eyka said...

qina: mecasih :)