Jan 4, 2012

wordless video = appreciate your life and family :)


bersyukur adalah paling baik dari merungut kan? :)
sentap letew~
keh keh keh :P


20 comments:

Namee Roslan said...

tapi manusia mmg sgt suka merungut. macam saya. hehe. bersyukur tp nak merungut jugak. hehe

r-5 said...

gua siap nyanyi lagu ni lagi.. haha
betul manusia selalu tidak puas, namun setiapa kali tersedar akan nikmat yang kita ada, cepat-cepatlah kita bersyukur kerana nikmat tersebut bukan milik kita selama-lamanya.. :)

suzie rahman said...

merungut jer kje saya.xpnh puas dgn nikmat allah.astafirullah. padahal ada yg lbh ssh dr kite.

Puan Besar Shag Yahaya said...

Merungut dah jadi akar dalam kehidupan manusia skrg. HUHU.

Entri terbaru Shag Yahaya

aleen aiden said...

hee.ye2.kadang2 kita lupa tentang apa yg kita dah peroleh sebab selalunya kite ingat tentang apa yg kite nak.

Eyka said...

Namee Roslan: aip2! tak bole2..hahaha :P

manusia kan? mcm 2 laa..haha :P

Eyka said...

r-5: suke lettew~ hahaha:p
jom karok! :P

agreee! hoyeahhh! hahaaha :D

Eyka said...

suzie rahman : xpe..bole perbaiki dri lagi..jgn risau :)

same macm eyka..suke merungut -.-

Eyka said...

Puan Besar Shag Yahaya : betull..gua pon rase macam itu gakk..iskh2 -.-

same laa macm gua..ape pon tak boley~ -.-

Eyka said...

aleen aiden: truely agreee!! :)

ape pon tak boleyy kan? -.-

dill said...

bersyukur

dill.

hamzah ian said...

bak kata matluthfi, mari merungut.. hehe

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Eyka said...

dill: good..hahaha :P

Eyka said...

hamzah ian: mari laa merungt..haha :P
otomen suke merungut gak ke? eh..bhaha :P

Eyka said...

emmet: thanx awk!! dtg laa selalu! haha:P

ORLANDO AHMAD said...

manusia ni suke berkira ngan Tuhan

r-5 said...

hohoi mana enteli baru.. gua rindu lagi.. haha.. hang asik berdating ngan pakwe lupa eh scandal kamu di blog ye?? hahahahaha

Eyka said...

orlando ahmad: kan..2 laa..ape pon xboley -.-

Eyka said...

r-5: hahaha..gua busy giler skrg..gua dh final sem wey..hrus laa fokuss..bhahaha :P

gua rindu lu gak weyy~ ehem2..haha :P