Jan 14, 2012

hye you! haha :P

hello peeps! hahaha :P
miss me? 
mesti tak kan?
dah tahuu..
gua tak kesah laa kalau tak ada yang miss sebab gua yang pemalas update..
so readers gua larikk..
kena kejar balik la kan?
jadi untuk bagi blog gua bercahaya dengan gilang gemilang pffft bla bla bla 
ini update gua yang terbaru..
bukan update laa
ini nama dia bijak sindiket dalam curi video..
gua kesah apa..
janji gua update..
bhahaha :D




pesanan gila gua: wey gua tengah fokus sem akhir gua tahun ini..
takkan gua nak grad angka tak boombastik wey..
mana gua nak letak muka..?
dalam longkang pon tak boleh sebab gua rasa longkang pon menyampah tengok muka gua..
doakan gua dapat diploma gua ek? :)
#anyway bijak kan alasan gua?
hahahaha :P


8 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Wahh~ Dah nak habis belajar dah Eyka sayam ni ! Moga dapat kondo lah gred akhir sem ni ;))

FaiZaH Fyn said...

saya pun dh final year..sibuk practical je tsk tsk

r-5 said...

jangan risau gua setia kat lu la beb.. hahaha hari2 bukak page lu hari2 gua buang sarang.. btw gud luck ye baby.. isk baby dalam video tu bijak macam you la..haha.. jangan risau kate bijak insya'Allah result gempak.. :0 All the best~ :)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Aesya Zealous said...

goodluck :)

Namee Roslan said...

tiap kali ada update baru, mesti mahu datang punya. so saya kisah kalau kamu tak update. cewah. hehe :) tp yela, kita pun ada life kat luar kan instead mengadap laptop je. hehe :)

p/s: nak share video tu eh !

A'IM said...

selamat berlari-lari

Raden said...

DL DL DL wweeiii!!