Jan 27, 2012

nak bubuh tajuk ape ek? :P


kalau laa benda alah ni bayar..
agak agak korang berapa ratus ntah korang kena bayar..
sebulan? setahun? dan paling tertanya tanya..berapa banyak duit korang hangus kena bayar selama hidup korang itu..
ce bilang? haha:P

gua sebenarnya tengah rest otak gua ni..
main main crossword tetibe keluar nama pig..
what.?
dalam crossword kena cari nama pig..
asal tak suruh cari dalam hutan je...banyak sikit..
grrrrrrrrr
hahaha:P
*gua stress sebenarnya main benda alah ini..bukan bagi gua relaks..
bagi mata gua rabun banyak tengok huruf banyak banyak ini..dem -.-*

kalau korang totally boring..
benda ini ada guna gak kadang kadang..
especially bila sales lu menurun..
memang best main benda ini dan main bunuh bunuh orang...
bukan bunuh orang betul laa wey..
bunuh bunuh orang dalam game..
perghhh..heaven der~..
otak gua jadi tenang bila dapat menjerit tengok darah memancut mancut..
banyak gilaaa...
dem! hahaha:P

psst..psstt...gua dah update..
suka tak? :P 

4 comments:

schaze zainn said...

kadang2 crosworg ni ade gak benda pelik2 die suruh carik =="

schaze zainn said...

typo lak

# crossword =="

Namee Roslan said...

kalau semua tu kena bayar, maka saya akan muflis sbb tak mampu bayar semua. hehe

r-5 said...

lol..hahahaha gila lu babe, gua tak main game bunuh2 org kejam sangat, sbb gua jiwa feminine siket. HAHA. Gua main angrybird je letupkan bebi.. bebi? Tak tahu? Ala yang warne ijau tu!


hari ni gua bayar hutang tak jenguk lu komen sampai lebam.