Jan 20, 2012

layan~ :P





tengah gua stress kemain dengan sales jualan gua minggu ini..
gua chill terhibur habis..
ada gak laa pompuan ini pandai buat lawak sangat ini haaa..
gua tak tahu la celah mana dia punya otak pon..
gua tak tahu..
tapi gua suka video gabung ini..
yang real budak itu post gua tak nak upload..
geli geliman...
loya der tekak gua..
apa pon tak boley -.-
tapi syabas betei untuk video lu itu..
seriusly gua nak terkencing kencing bila ulang 3 4 kali..
macam macam reaksi..gua tak terucap nak cakap..
syabas betei!
bhahaha :P

yang ini gua suke sebab ada terselit domo gua..
hahaha

ayat gua suka : b la pengarang jatuh hati sayang..sayang sayang sangat dekat b..muahh..
b..kerja leklok..nanti kawen dengan sayang tau..hee..muahh..
*muntahh darah gua dengar...pfffftt...bhahaha*


pesanan gua terdalam : nak publicity sangat kan? dah gua dah publish lu..
suka tak sayang?
 hahaha:P

seronok layan ini sampai gua tak sedar gua makan sambil tergigit jari gua...
dem -.-

13 comments:

aiEz said...

errr,video tu...[*-*]

Eyka said...

aiez: ehh..nape? :P

nah baldi, muntah! haha:P

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

video? xdpt la nk tgk.. huhu bb slow.. :P

btw sales drop ek? kena tuka taktik jualan la camni :)

Shahazrin said...

lawak.. giler..

Puan Besar Shag Yahaya said...

HAHA. Tak cukup Eyka je pos. Kena Hanis Zalika dengan Bro Ben pos baru sedap publisiti dorang dapat :Pp

aleen aiden said...

kyo punya parody yg ni memang haremm punye kelakar.hahah

r-5 said...

hahaha rasa cam nak kentut je kat muka mereka berdua ni kan sayang?? hahahahaha

ekabukanmakcikkau. said...

suwitt apa(blewhhhhh) hahhahaa . weh lama gila kot tak nampak lubang hidung kau yang cun gila tu thehehe :D

Namee Roslan said...

yang budak cina reply u tengok tak?? haha, itu pun kelakar gila.

grosir busana muslim said...

artikel tulisan yang baik,,nice post slam kenal

shahril anuar b ahamad said...

xoxo benda per 2???????

Gee said...

haha..macam2 la..

Mrs Lya said...

Hahahaha mmg lawak. Nak MUAH tapi malu2 kucing aje.

Www.mrslya.com