Nov 20, 2011

anonying kan? -.-


hello peeps
morning people..
keh keh keh :P

hari ini gua nak bincangkan satu benda alah ini..
bukan pasal lelaki terjun KB mall...
bukan bukan bukan..grrr

back to talk..
tadi gua baru habis main slow romantik talk dengan member gua...
instant of annoying ini..
gua tak tahu laa kalau korang jadi gua..lu rasa annoying ke tak..
tapi true deeply in my heart..sumpah gua annoying gilaaa 
*pengsan 34567878 saat* -.-

contoh situasi:

abu : hye 
minah : hye
abu: awak sihat?
minah: sihat.
abu: awak tengah buat apa?
minah: tengah online je..kenapa?
abu: tak ada pape laa..awak dah makan?
minah: dah *muka bosan*
abu: awak makan apa?
minah: .................................*malas balas dah*
abu: awak busy ek? 
sorry gangu tau awak...
bla bla bla...

5 minit kemudian

abu : awakkkkkkkkkkkkk..
minah : (dalam hati: dah tak balas takkan tak reti reti gua busy kottt...malasnya nak layann...grrrrrrrrr )

..................................................................................................

kamon guys kamon...macam ini ek typical guy look acting like? 
memang lelaki kalau nak ayat perempuan kena mulut manis macam ini ek wey? keh keh keh :P

#don't say this if you don't means it guys..pleaseee -.-

sebab itu laa gua suka orang call gua sebab gua tak suka mesej mesej ini..leceh nak balas balas segala..
lagi satu gua ini jenis cepat bosan..lagi lagi kalau talk macam atas ini..hari hari mesej yang sama..
bosan kan? 
macam juga makanan yang korang makan..
kalau makan yang sama selalu mesti boring kan?
 same laa macam ini wey :)

typing is more bored than talk..believe me :) 
lagi satu kalau talk lebih banyak yang boleh cerita instant of messaging kan? 
korang yang gegurl sokong gua ke tak? ehem :P

kbai:P

38 comments:

afdhalluddin said...

lain kali x suke ckp...
=p

Eyka said...

afdhalluddin: hahaha..tgh cakap laa ni wey! keh keh keh :P

♥Aien Najwa♥ said...

xmatang syg mcm tula..(~____^)..

Eyka said...

aien najwa: hahaha..betul gak :P

hiro said...

senyum tak perlu kata apa2 ..kakaka

Eyka said...

hiro: elehh terasa leteww~ keh keh keh :P

♥nurulizzatie♥ said...

betul betul betul. annoying gila. haha T__T

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

tapi ada setengah lelaki, tak suka sms, tak suka calling! haha, hati batu, tapi jiwa bunga sebenarnya....

ishiko said...

hahaa.. u la kne bag idea nk smbg..

Raden said...

crdit xde tu...hehe

Eyka said...

♥nurulizzatie♥: tahuu xpee..hahaha :P

Eyka said...

FIFIEY LYCHEE MARATION: kdng2 lelaki klu org dy syg mesti nak mesej slalu..rindu kononnyer..
keh keh keh :P

Eyka said...

ishiko: hahaha..klu jenis yg tak phm bahasa gak cmne? letihh makkk!
keh keh keh :P

Eyka said...

Raden: kedek sebenarnyer wey! hahaha:P

cimOt said...

sgt boring ok! everyday with the same stuff to be chat..grrr..even aku borak ngan kucing aku pon setiap hari benda lain..dushhhh..

Eyka said...

cimot: hahaha..tahuu xpee..kucing pon layanan yg lain kan stiap hari...hahaha:P

sugar2 kapas strawberry said...

10000 kali like entry ni.heheheh
typical kan.selalu gak kena.bosan lah nk jwb.kalau orang mintak no fon,sng je.."awk..nanti tunang saya marah" confirm dia say sorry dan blah..takpon kalau dia tny buat ape,sng je.." ni ha..baru lepas siapkan anak-anak,then online jap" hahaha

L said...

bahaya syg nie suke bosan2.. huhu


jom bacer kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

r-5 said...

gua laki tapi gua pon tak suka messaging tapi time dulu time kapel awek gua yang tak abis2 messages gua layan jek tapi kadang2 ade yang tak terbalas or terlambat pick up phone.. leh lak merajuk.. pastu kate gua kurang ajar. hahaha. adui. gua pon prefer orang call. messages gua tak layan.. gua akan balas satu hari lambat klu tak bape penting... :p

Eyka said...

sugar2 kapas strawberry: tahu xpee..benci kan? keh keh keh :P

hahaha..kdg2 eyka pon buat bnde yg same..hahaha:P

Eyka said...

L: syg laa..tak lyn mcmne tak bosan...hahaha:P

jap2..:P

Eyka said...

r-5: kah kah kah..kite samee weyy..hahaha:P

sampai kena marh sb lupe sent msj..luckily pakwe gua skrg mcm gua..jadi selamat dri caci maki lupe mesj..
keh keh keh :P

Namee Roslan said...

ahahha, berusaha tu untuk menangi hati gadis. smpai mmbosankann gak kdg2. :D

Eyka said...

namee roslan: tahuu xpee..sengalkn klu dpt laki macm ni? hahaha..apa pon tak boleyy! ;D

Kazen said...

kalu typing bored...wat lah vlog plak...show face ckit...haha... btw lelaki terjun kb mall? bile tue?

Entri terkini | Selamanya Harimau Malaya

Eyka said...

kazen: hehe..bernas gak idea ituu..hahahaa:P okey salah =.='

Omu Rice said...

bosan tahap cipan....tak happening langsung....hahahaha...

Eyka said...

omu rice: tahuuu xpeee! hahahahaha:P

Rara. said...

aku jenis segan jawap call. tapi kalo msg pon jenis msg tanya soklan bangang, lagi aku segan nak reply. samalah dgn im dkt fesbuk tu. HAHA

♥e'in♥ said...

hahaha.. die nk ngorat lettew.. mmg rimas kot org yg cani..

Eyka said...

rara: segan ke menyamph wey? keh keh keh :P

cver leteww~ hahaha:P

wey fb ko nme ape wey? :P

Eyka said...

♥e'in♥ : haha...ye kot..tak romntik lngsg ngort cmni...haha:P

tahuu xpee! haha:P

dill said...

setiap orang lain caranya nye kan.

saye kalau nak cepat, baru call. kalau takat leisure2, sms pun boleh.

however, typing or blogging sometimes is exciting than talking. rite? hehe

dill.

Bidadari Syurga said...

heeeeeeee... cian abu... habis kredit dia 30sen....

Eyka said...

dill: hehe...betull..tapi nk typing 2 kne byk pikir sb nti takde input blog boring kn awk? hehe:P

sokong sb klu ckp org tak nk dgr buat ape gak kan? haha:P

Eyka said...

bidadari syurga: hahahaa..tak surh dy msj pon..*minah says..haha*

hye awkk! hehe:P
*abu ngort awk boleh? bhahaha*

Umie Artoqiemie said...

lama gila pengsan hahaha..
situasi tu kalo orang bercinta memang hari2 dapat haha.

Eyka said...

umie artoqiemie: hahaha..kena la pengsn dah macm itu..haha:p

tahuu xpee..haha:P