Sep 24, 2011

slow talk bubble with adek! :P

gua nak cerita benda ini dah lama dah...
tapi macam busy lately ini gua pemalas gila nak cerita...
so aci la gua cerita hari ini kan? :P

ini berlaku lama dah...a month ago maybe..
lupa plak nak state tarikh dalam kepala hotak gua ni... -.-
ini macam lebih pada pillow talk covertension...><
perghh taram laa nama jadah conver alah ituu...look i care? kakaaka :P

As long as two person love each other honestly, truthfully and deeply, they’ll be able to overcome any obstacle that comes between them =)
ape jadah gambar dengan cerita ini? gua blur dah ..sigh -.-

sambung balik...
adek gua dia yang bukak dulu cerita pasal laki masa depan..or you call future husband...gilaa laaa...asal ntah gatal sangat  budak itu malam itu tak tahu...iskh..iskh..iskh..

adek  gua cerita ciri ciri laki masa depan dia...dia nak sopan santun..baik hati, penyayang, suka kucing (point tambah), suka binatang.. yang paling rare dia cakap selalu..dia nak jantan yang jadi future husband itu kena segak bergaya and hensemm! what? -.-

dah setel dia bla bla bla pasal future husband dia nanti..
dia tanya gua...
gua jawab simple je.. gua nak yang kaya..kikikiki
dia yang muka excited kemain pon geleng geleng terpaku tak gerak langsung
 mesti terkejut gua bagi list satu je pasal laki masa depan gua letew..kikikiki~ 

haha...macam ha*****je kan nak yang kaya...
padahal gua bukan apa pon...
dah tanya gua jawab laa..gua tak salah kan der? -.-
mesti la nak yang kaya nanti boleh pau kereta lamborghini gua yang kacak henseng bergaya kemain itu wey! wah2~ ;D 
*rolling eye*

adek gua tanya gua asal nak yang kaya kemain? -.-

gua pon cakap...

gua nak yang kaya bukan apa nanti senang adik beradik gua kalau nak minta tolong...
gua pau la laki gua suruh tolong..
tak ke benefit adek beradik gua masuk sekali dalam itu..
kira gua kakak penyayang la kan der? kikiki 

point kedua gua bukan apa gua nak yang kaya sebab gua tak nak merempat di pinggir kali..
eh silap di pinggiran jalan highway...
siyes macam shit lapan puluh saat bila gua pikir kemungkinan itu...-.-

sebab gua dah tengok dah budak budak jalanan yang minta minta sedekah tepi jalan..
takkan la gua yang kacak kemain ini nak duduk tepi jalan..ce pikir?
 memang tak laaa kan..:P

lagi gua suka yang kaya sebab gua kaki jalan..
its means gua kalau nak jalan ada yang support..
ini tak ada la gua masuk kedai usha usha tup tup keluar tak ada duit...
macam shit tak korang rasa ?
*siyes gua memang suka window shopping je..tak percaya tanya mak gua..kan mak kan? :P

lagi yang paling penting gua nak yang kaya sebab gua nak bawa mak dengan ayah gua pergi haji..
siyes gua memang akan buat ini nanti even laki masa depan gua tak kaya...even mak gua kata nak pergi dengan duit dia sendiri baru syok tapi 
gua tetap nak support gak dia pergi sana no matter apa pon dia cakap...
sayang mak! muahhh! :D

gua ni kuat makan so bila kuat makan, duit pon banyak nak kuar..
tak ke laki masa depan gua juga yang kena tanggung kan?
 tak untung laa kahwin dengan gua..gua ini kaki kikis kan? sigh -.-

gua state juga gua nak laki kaya dengan beriman gak sebab tak guna kalau ada harta tapi malam malam libur libur teguk air syaiton nirojim itu kan wey? isk -.-

lagi impian gua..kalau gua dapat yang kaya kemain gua nak buat pulau..
pulau itu khas ada nama gua dengan laki masa depan gua...
gua rasa sangat romantik habis kalau dapat buat..
siyes gua tak tipu...
gua dah laa fail bab jiwang jiwang ini..kalau ada pulau baru la show gua jiwang jugak kan? grrrrrrrrr...-.-


erk.. kalau macam ini yang pinang gua..
gua reject!! 
gilaa nak kahwin dengan si tua ini..nanti gua feel tua..
grrrrrrrrrr :P 
even lu kaya tapi gua mesti tak boleh pikir macam mana gua nak try romantika dengan lu...
perghh~ 
*pengsan 438768909890 kali..*
*agak agak la pon nak cari yang kaya..yang tua pon nak rembat..
gilaaa..
expired dah ni wey...
sigh..hahaha-.-

that why kalau tak ada duit cinta itu tak kan dapat sebab makanan untuk cinta hati korang bukan boleh beli dengan air liur zaman sekarang ini..kan? -.-
tapi kalau ada duit tak bahagia juga sama juga tak payah ada duit kan? 
tapi semua bergantung pada niat...:)

heart and brain = together


 siyes fact :gua bukan materislistik.. gua pikir masa depan anak gua je :)

rasa penyayang plak gua rasa bila tengok gambar ini...
gua rasa macam keibuan feel datang..
*rolling eye*


dah dah gua punya stress pillow covertension dah setel lama dah dengan adek gua..
dia angguk angguk kagum tapi gua muskil dia percaya tak gua bebel menatang gua suka laki kaya ini ntah wey? -.-
tapi yang paling lu harus tahu...dia curently in sarawak now...
kadang kadang misyu misyu itu tetap bertakhta dalam  hati gua..
gua ganas baik  je  tau tapi adik beradik most important dalam hidup gua.. :)


mood: wishing to make pillow covertension again penyek ..sob sob -.-

pillow talk tension: korang paling suka laki/pompuan masa depan macam mana? :)

22 comments:

Saiazuan said...

huhu klu donal trump melamar xnk ek? huhu

FariehanIbrahim [LBC] said...

nk mcm ika jgak lh..
nk yg kaya dan berharta! ngahahaa :P

Eyka said...

saiazuan: bukan tak nak ikut sedap mata memndang la kan wey? hahaha:P


gua siyes tak nk donald trump..dah expired 2 wey! hahahaha:P

Eyka said...

fariehan ibrahim a.k.a comel ke? bhahha:P : eh..mneee boleee tiruuu! wekk! hahaha:P

shahril anuar b ahamad said...

seb bek bukan donald duck yg masuk minang.....kihkihkih.............
kalau donald duck msk minang....bby terima x???/kihkihkihk....
kaye siottt donald duck 2.....kihkihkihkih

Eyka said...

syg: eh..haha..donald duck tak nk..kalau syg duck mauu! haha:P

perghh~ kayee gilaaa donald duck teww~ ;D
*nganjing balik..pdn muke! hahaha:P*

Syazwan Che Deraman said...

hai.
nama guwa kaya bin miskin.
nak guwa tak?.
hahaha

Eyka said...

syazwan che deraman: hahaha..mau2..u nak helli satu? moleh tak? hahaha:P

p!q4h b@guss said...

adik blajaq kat sarawak ka?? blajaq kat mana??

p/s: sungguh shomel kucen itu...

Eyka said...

piqah bagus: adek bljr dkat UPM sane?
nape? duduk sne ke? bole laa jage adek eyka cm2..yeahh! haha:P

A T I K A H L A T I F F said...

beriman + kaya + kacak + ada kereta *senang kata ada semua tu kira pakej la.

untongla sape yang dpat wei.

**gua doa-doa jugak gua dijodohkan dengan laki kaya. amin~~
hehe

Eyka said...

atikah latiff:tahuu xpeee..gua pon nakk!! grrrrrrrrrr haha:P

*aminnn ^^
*doa untk eyka skli tau!!^^*

aiEz said...

err ak dop kayer,hok lagu mana ni?isk...eh jap,kiter xbercinte kan?npe ak sdeyh?hahaha..;p

Umie Artoqiemie said...

aku pulak suka yang suka kucing hahaha & kaya macam kau bhahaha

Eyka said...

aiez: ehh..kite bercinta laaa sygg..u laa curg dgn i..sian i kena tingl..sebab u kejr janda kaya..sob sob sob..-.-

sedih sb u rindu kan i lagi kan kan? bhahahahaa :P
*munth ijau 43567898765678 kali..;p*

eeeee gilaaaaaaaaaaaaaa! hahaha:P

Eyka said...

umie artoqiemie: hahaha..yg sukee kucing? perghh macm gua penyayang lu ni..kakakaka :P

kaya macm gua? gua miskin laa wey..ashane? bhahahaha :P

so lesss...kakakaka :P

HEROICzero said...

aku suka perempuan masa depan , yang ada pada masa sekarang yang ini .


more than enough .


=)

Eyka said...

heroiczero:suka perempuan macam eyka la ni kirenya kan? :P

hoyeh for me..hahaha :P
*senyum smpai tlinga ke tlinga..kakakaka :P *

ehem2..u also enough for me..n kite tetap kwan no matter what tau awk! haha:P

haikalblank said...

haha perghh, harta tu penting bai, tapi bukan segalanya.

perempuan masa depan? aku masih dalam kekeliruan, berbelah bagi. dem.

AinsHa=( said...

kaya, of coz la kan... penting tu tuk bkal suami.. *materialistik

Eyka said...

haikalblank: kakaka...2 sb la gua main compare dgn donald trump..gua tak nak yg tua kaye..expired..kakakaka :P


betull..bahagia lagi penting :)

cisss...lu jual mahl sgt cun..open ur eyes mesti nmpk pnye yg suke lu yang cun 2 weyy! grrrrrr...haha:P

Eyka said...

ainsha: hahaha..kite samee weyy! grrr..geng gua ni..kakakaka :P


<----siyes gua bukan materialistik gua pikir mase dpan anak gua je nanti..kakaka :P