Sep 20, 2011

jiwang...*muntah 34567878546789 kali..haha*

Eyka Domo
*gua edit gambar ini..cantik kan? :P

entri ini dia tulis untuk eyka..
agak serius ayat dia bawah ini...terbaikkk! haha:P
(kalau tak serius mesti ada ayat " hahahahaa" dekat belakang ayat dia...
seee tak de "hahahaaha" kan kan?) 
jadi ayat dia bawah ini dah buat eyka terharu 478876689888 saat wey!:P 


khas untuk tercinta

hari ni aku aku rase aku teruk...
sebab cepat sangat marah.....
aku tak penah jaga perasaan kekasih aku nur afiqah...
punca dia..kiter orang jarang-jarang sms...
so malam ni kiter orang berjaya ber sms.......
time syok msg....
beteri enfon si kekasih aku nie abis...
aku jadi panas la asal tengah racak sms beteri jer abis...

jadi aku terus bukak facebook.tnyer dia....
aku: beteri abis ea.
dia; buzy la sayang.
aku :bz xley cas ker......bla bla bla.....

aku marah dia sampai lupe aper yang aku buat...
aku marah dia dan teros marah.
dia hanya mmpu typing "diam sayang marah" 
aku marah lagi. 
dia tulis kt wall facebook dia mcm nie"i hate you".
aku diam lame giler.
tak boley nak buat per pon.
aku tak penah jage perasaan orang lain . 
aku tau perasaan aku je. sori tau baby.

sayang jadi macam ini sebab tak nak kene tinggal lagi.
baby ada lah pilihan Allah untuk sayang.untuk sayang protect and love u.
sayang tak perfect langsung. 
 memang selalu buat silap.

saya shahril anuar b ahamad nak mintak maaf pasal ape yang belaku kat kiter berdua.
nur afiqah maafkan sayang yerr...

#jiwang malam ini sebab sayang kat dia.

.............................................................................................
yang ade "baby " mengelakkan korang muntah hijau..
2 sebab caver bagi tak nampak sangat..hahaha :P

ini untuk dia...:)
i love you not because i been told to love you but i love you because i love the way you treat me well and that why i love you :)

eyka terasa jahat bila tak buat entri balik pasal dia kekasih hati eyka ini...
dia banyak kali tanya asal tak buat cerita pasal dia...
eyka jawab sebab nanti kawan kawan blog eyka muntah hijau dan mungkin pengsan berkali kali..
so malas laa tulis...hahaha:P
baru sekarang terasa nak jiwang itu yang tulis itu...-.-

*dah dah entri ini nampak sangat gua macam dah nak kemaruk kahwin je dah wey...
terasa gua dah jiwang sangat sangat dah haaaa....
gilaaa laaaa....
tak sangka gua reti gak peeling peeling alam macam ini...hahaha:P

gagal sekali dalam cinta bukan bermakna cinta itu satu dan hanya dia yang ada dalam dunia ini...
sebab

manusia di jadikan atas nama cinta..
so cari laa hati korang yang sepasang lagi...
#sebab kalau tak cari macam mane nak jumpee~-.-

sebab itu laa eyka belajar untuk bercinta balik dan cuba untuk sayang orang atas ini sebaik mungkin...
dan eyka tak mau jadi player dah 
sebab eyka dah tua:)

*mood: serius relationship ;D*

34 comments:

cik ayin said...

syoknya ada cinta :)

cemomoi said...

cinta ada dalam gobok... gobok cinta yang nak kena cari kuncinya

Eyka said...

cik ayin: memcuba utk syg org lagi ni...hahaha:P

Eyka said...

cemomoi: haha..kalau tak jmpe kunci gobok lagi..camne ek? bhaahhaa :P

AHMAD LA said...

kenapa awk metle sekrg.... aidoyat.... amboi!>..

Eyka said...

mamat: eh..zzzzzzzzzzzzz..haha:P

Nica said...

haha..

semoga bahagia and berkekalan ye..

cepat2 tawen! hehehe

HEROICzero said...

*senyum*

shaliza khairi said...

wewiitt. hehe~

A I Z said...

congratz sayang. moga kekal. :)

aiEz said...

agagaga...tersekima baca enntri ni,hehe..;)

*hrgai yg ada skrg,cpt2 kawen..hehe...

Eyka said...

nica: hahaha...mlu gua mcm ni..grrrrr! haha:P

mecasih!! ^^

*nanti eyka kawen betul eyka nak jmput smua laaa!! terutma budak blog ni...yeahh! haha:P

Eyka said...

heroiczero: eh...*blushing..haha*

maluuuuuuuuuuuu gilaa ahhh! hahaha:P

Eyka said...

shaliza khairi: haha..wewittt!! hee:P

Eyka said...

AIZ: mintk2 laa...mecasih syg! hehe^^

aminnnnnn ;D

Eyka said...

aiez: kakakkakaaa...gua pon terkezut gak gua terbuat entri ni..hahaha:P

*blushing gilaa ..haha*


okei..mecasih ^^ aminnnnnnnn ;D

A T I K A H L A T I F F said...

fuyoooooo. orang tu bercinta laaaaa.

Eyka said...

atikah latiff: kan gua dah kateee gua terfeel lebih malm ni...grrrrrrrrrrr...gua tak jiwng okei..gua rock wey! okbai! haha:P

siyess malu plak tulis entri ni..ni gua pnye blak pnye pasl laaa...grrrrrrrrrrrrr..-.-

shahril anuar b ahamad said...

toi ...toi...toiii....lompat2..
#lompat kegembiraan..kui kui kui.....

Eyka said...

sygg: zzzzzzzzzzzz...haha..mluu laa cennii..-.-

junko-el-hida said...

Terbaik!..tapi rasa nak pengsan selama 237815974372 saat..hahahaha..sweettttt..

shahril anuar b ahamad said...

bby:aik2 malu2 lak dy????kui kui

uikkk ada orang nk pengsan ....
nie nooo nie noooo nieoooo....
pbsm dtg..hahhahahahhahah

Eyka said...

junko el-hida a.k.a si katak: hahaha...jgn pengsn dulu..nti sapa nak angkat kat cni...grrrrrrrrrr! hahaha:P

sweettt~ ehem2..haha *blushing2..kakaka*

mecasih ^^

Eyka said...

shahril syg: grrrrrrr! syg pnye pasl laa budk2 kat cni dah loya gn munth2 bagai..grr! hahaha:P

bby memng pmalu laa..siyess tak tipuu -.-

Lia Lomi said...

wah..saya nak muntah kuning...blurppp..
wewittt..hihihi

Eyka said...

lia lomi: hahaha..zzzzzzzz..wekk! jeles letew~ :P

*blushing^^"

shahril anuar b ahamad said...

nasib baikkk xselalu online...muntah2 putih jerlaaa......hahahhahahahahhahaha

Eyka said...

syg: hahaha..gedikk! wekk! :P

A T I K A H L A T I F F said...

bhahaha. lu memang jiwang hakikatnya. saja buat kenal. bhahaha

semoga kekal wei. kawin jemput gua.

Eyka said...

atikah latiff: bhahaha..gua tak tak tak -.-

*gua kena paksa rela tulis..siyess..sob sob -.-

mecasih! ^^

*kompom laa lu kan kawn gua ever! :)

syakey said...

ewahhhhh! :D

Eyka said...

syakey: ehem..kakakaka:P

Farhah Azman said...

so sweeettt...^__^
Moga berbahagia hingga akhir hayat..:)

Eyka said...

farhah azman: hehe..mecasih yunk! ^^