Sep 13, 2011

kenangan silam gua :)



hari ini gua teringat zaman gua ala ala baru akil baligh dulu..gua nak cerita satu benda ini je...siyes kalau cecita banyak kali pon mesti korang tak percaya dengan gua punya crush cintan dulu...

gua dulu nakal...tukar boyerprendz ramai ramai...rasa bosan kapel dengan shaheizy sam gua ceraikan dia...rasa macam tak romantik dengan zahiril adzim..gua try slow slow ceraikan crush gua  dengan baik...bila tak amerika dah dengan ricky martin..gua dump dia...rasa macam tua sangat kapel dengan beckham..gua beralah kasi victoria menang kahwin dengan dia...ikhlas gua sangat baik... gua cuma layan je ada balak hensem hensem ini..gua yang tinggalkan diorang...diorang sayang gila dengan gua sampai ada yang nak terjun KB mall...gua tak riak..ini kenyataan..kalau tak percaya..tanya mak gua...
mak gua kompom kata yes! 


gua tahu lu orang tak percaya tapi apa nak buat..walau gua cun ntah celah mana ntah...gua percaya gua hepseng kan? :D lagi gua bukan cari diorang..diorang yang terkejar kejar gua...gua nak lari diorang kejar..bila dah penat gua berenti gua duduk...diorang propose sampai getar getar lutut... dengan rela hati gua terima sebab gua penat bukan tertarik..
siyes gua tak tipuu... 

sekarang gua crush cinta dengan si taylor lautner...dia dulu minat gila dengan bella dalam cerita twillight itu ...tapi bila dia first meet bertentang mata dengan gua malam gala dekat new york hari itu..dia terus feel mati dengan gua...siap datang bagi sedozen penuh laman rumah gua dengan bunga..serius romantik mamat ini dari crush gua yang lain...gua lagi tak sangka dia nangis nangis suruh terima dia jadi boyerprenz gua..
gua tak suka kecewakan orang ini...
gua jiwa baik sensitif...
gua terima dengan terbuka even gua baru je kapel dengan robert parttinson..tapi bella minta gua putus dengan pattison..tapi gua tak nak...bella rayu rayu..okei gua ini tak suka berebut jantan dengan orang lain..so gua bagi je free pattison dekat dia...muka bapak happy..gua tak sangka gua baik sangat..lagi gua dah ada taylor..apa gua kesah lagi...gua siyes tak kesah sebab gua ini kacak..

*ini dia frame cantik cantik dia bagi gua supaya gua cair lebih lebih dengan mata dia..tapi sory..gua bukan jenis macam itu..gua balut kemas kemas gambar frame ini...gua bagi adek gua..dia peminat tegar mamat ini...adik gua pon gua tak bagi tahu pasal relationship gua yang ini sebab gua tahu dia mesti tak percaya..so gua rahsia kan..gua baik kan :) gua tak nak dia rasa gua perampas..gua sayang adek gua dan gua pon sayang taylor gua ini..so baik gua diam jadi mesti keadaan lagi aman..siyes gua rasa gua baik...
*ehsan gambar dari rumah adek gua *

ini bukti dia tangkap leleh dengan gua...



dalam banyak banyak gua tulis...
mesti lu percaya dia suka gua..bukti pon dah adaaa...
gua percaya lu orang pon sayang gua...tak pe gua terima lu jeles nak sangat kapel dengan gua..gua paling suka orang jeles..
jeles kan tanda sayang.. ;D

tapi satu gua nak ingatkan jangan nak curi balak gua sekarang ini dah sebab gua tak harap dia boleh berpaling muka sikit pon arah muka korang sebab dia dah melting berkarat dengan gua..so gua nasihat  jangan mimpi lebih sangat  nanti tak pasal malam ini plan terjun dengan nekad KB mall sebab bernanah tengok gua date dengan dia dekat television malam karang..gua dah kasitahu..yang lain lu pikir sendiri macam mana nak setel feel cintan lu itu baik baik..

nanti ada masa gua tempel lagi gambar gua dengan dia honeymood...gua malas nak cerita lebih lebih sebab gua tak nak jadi takbur riak sombunk dan sewaktu dengannya...gua share dulu yang ini...gua harap lu dapat terima dan gembira dengan perkembangan crush gua sekarang...gua suka sangat dengan taylor ini..gua harap gua dapat naik pelamin dengan dia nanti...maybe kalau tak 2019..mungkin 2020...doakan gua tau ..:)


zzzzzzzzzzzzzzzzz....gua nak tido dan mimpi dia double banyak banyak sekarang...
gua penat date dengan dia tadi....
gua nak sleep dulu
okbai :P 

p/s : cerita ini adalah cerita benar dan tidak di tokok tambah dari cerita sebenar ..sila la percaya -.-

8 comments:

Penyu said...

kemain kau domo. hahaha.

Saiazuan said...

wow skandal dgn jacob~

Eyka said...

penyu: kakakkaa...jeless la teww! hahaha:P

Eyka said...

saiazuan: romantik kan eyka kan kan? bhahhahaa :P

A T I K A H L A T I F F said...

wekkkk. tak jeles pun

*tapi ngesss mata kuar darah la wei*

Eyka said...

atikah latif : hahaha...untgg laaa ade org jeless..haha

bguss laa kuar drah..senaman mate..kakakaaka :P

Mambang Terbang said...

ensemnyeeeee "pakwe" dieeee....ekekekekekee... xD

Eyka said...

mambang terbang: zzzzzzzzzzzzzzzzzz...perli laaa teww! haha:P