Aug 2, 2011

pari pari spontan :)






CINTA INI MACAM BUIH..KADANG KADANG SEJUK KADANG KADANG PANAS :)CINTA JUGA ADA YANG MENYAKITKAN DAN ADA JUGA MENYERONOKKAN..CINTA JUGA SALING BERGANTUNG ANTARA SATU SAMA LAIN UNTUK TERUS HIDUP DAN BAHAGIA:) 
macam entri jiwang eyka sebelum ini..
eyka dah buat keputusan..


eyka tak kan decide lagi sapa yang eyka nak pilih.. 
kalau macam ini agak agak aci tak? haha=.="

macam banyak orang kata..

let the love naturally came to your heart..
cewah~ haha:P

lagi satu eyka dah pikir masak masak bahawasanya,

"Allah dah tulis jodoh kite sejak dulu lagi, eyka percaya dengan jodoh Allah..
Kalau Allah dah tetapkan sesuatu untuk kita, 
walau seiisi alam cube menghalang macam mana pun, kita tetap akan dapat..
Tapi..
Kalau Allah dah tetapkan sesuatu tu bukan untuk kita,kita tetap tak kan dapat kan korang?:)" 
 


kalau eyka pilih salah seorang maksudnya eyka sedang pilih takdir eyka..tapi eyka tak nak pilih takdir eyka...
biar takdir diorang yang pilih eyka...
boleh tak? haha:P
(kalau kekal sampai kawen hubungan itu..
kira itu betul jodoh eyka la tew..kan kan? haha:D )


#kiranya eyka tak lari dari masalah la kan kan? ;D

27 comments:

KuNanGKuNanG said...

ha?camne 2? sekarang 2 org yg suka eyka.so mmg la diorg yg dah pilih eyka. camne plak eyka kata biar takdir diorg yg pilih eyka?

Eyka said...

kunang kunang: maksudnye klu ade jodoh dyorg (mereka bertiga) dan antara dyorg yg still dgn eyka sampai kawen..kira jodoh eyka la teww kan awak ? :)

Wanz Mejuez said...

Rasanya kita ada jodoh tak?? ehhehe

Cik Tetra said...

insyaallah allah da tentukan jodoh kite semua..so jgn risau..btw selamat berpuasa.. :)

Eyka said...

wanz mejuez: haha..ade kot~ 2 sb kenl dalm blogging ni..klu jwb cmni okei tak? hahahaa:P

Eyka said...

cik tetra: hehe..betul2..selamat berpuasa juga awak :)

nur dhiya' aida said...

insyaAllah . serahkan pada yang Maha Esa :)

shaliza khairi said...

yup. love will come naturally. when the time is right, it will come to u. ^^

Wanz Mejuez said...

Kalau stail macam ni okay jugak... ahaha

jodoh dari blogger mana nak tau kan??? :D

Eyka said...

nur dhiya aida: hehe..betul2..serh kan dkat yg atas utk decide..kite teruskn hidup kite sdah kan..kan? haha:P

Eyka said...

shaliza khairi: hehe..eyka pon double like ayt awk 2..mecasihh!! hehe:)

Eyka said...

wanz mejuez: haha..style cmne? mcm gye eyka ek? wahh~ haha;D

#insyaallah kalau ade jodh eyka dgn awak ade laaa...amin..erk! okbai! hahaha:P

Kapten Atok said...

saya bantah! saya nak masuk line...

larikkkkkkkkk

Eyka said...

kapten atok : asal plak main bntah2? sini bukn parti pembngkng laa~ erk! apekah! hahaha;D

#suke eyka ke? eyka pon suke jugk ni..klu jwab cmni okei tak?ehem2...hahaha:P
(kejr dy balikk!! yeyeyeye! haha;D )

yunZ said...

mencari cinta di blog..boley gitu ? hehe

Eyka said...

yunz: hehe..bole2~ tapi klu terjtuh cinta eyka tak tnggungjwb tauu.. lalalalalalala~ haha:P

muhamadsufian89 said...

takpe rilek je ye eyka. sy single jugak rilek je. tunggu pempuan datang ngorat je ni. haha

Eyka said...

muhamadsufian89: haha...yeke single? wahh2~ bole la ngorat cenni kan kan? hahaha:P

#erk nak no fon bole? okbai! haha:P

muhamadsufian89 said...

#speechless. haha

Eyka said...

muhamadsufian89:#haha..terkejut la teww~ haha:P eyka phm..xpe2..tettt! haha:P

Etong said...

hehe yuppp. mau tunggu dorang yg pilih takdir dorang. mau tunggu d pinang ja :p

Eyka said...

etong: haha..kan kan awak? kite geng!! yeahh! haha:P

cemomoi said...

dah dekattttt... moga kesampaian

cemomoi said...
This comment has been removed by the author.
Eyka said...

cemomoi: hehe..mecasih tau awakk!! yeahh! haha;D

-Faridz- said...

lalala~

Eyka said...

tak yh nak lalallalalala sgt ahh awk! hehe:P