Aug 3, 2011

kau pon nak juga kan eyka...haha:)

Disebabkan eyka ada gap 3 jam untuk kelas tadi..
eyka meronda ronda dan buat roundblogking...
korang nak tahu..
parah mate eyka tengok cecite diorang..best bangat! haha=.=
semua tak lekang cecite pasal puasa puasa puasa puasa dan puasa...
macam macam ada 
pengalaman puasa la..baik buruk waktu kecik puasa la...
ada lagi setengah cecite pasal zaman puasa sebelum akil baligh...
menarik gila pengalaman diorang...
kalau macam eyka tak de kot sebab eyka budak baik harus laa banyak sangat pengalaman kan kan ? 
so nanti takot korang penat baca je....
malas catit ahhh!!..
aci tak?? 
lalalalala~
 muhahahahaha;D 

#lukisan ini eyka lukis dengan harapan korang tak ponteng puasa tahun ini..
hope boleh kasi full korang punya puasa ini tahun tau...yeahh! ;D
(nasihat diri sendiri skali..haha:) 
#tulisan kecik bagi space eyka kover malu malu rabbit ckit dari korang..aci kan? haha)

#Dengan ini eyka dan domo mengucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam seluruh dunia..
especially yg kenal eyka dengan domo..
kalau eyka ada buat salah..
eyka minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki..
maafkan eyka tau :) 


#erk...dah macam ucapan raya plak..okbai! haha:P

15 comments:

Wanz Mejuez said...

hehehe domo puasa tak?

Eyka said...

wanz mejuez: haha..opkos la puasa...dy bljr dari eyka tauu! lalalalalala~ haha:P

Nur Athirah Zafirah said...

selamat berpuasa :)

Eyka said...

athirah zafirah (terskema plak! hahaa:P )
: selamt berpuasa juga tau awk! jgn ponteng2 tau2..hee:D

Qaseh dalia adelia said...

pose penuh tau hehek

Eyka said...

qaseh dalia adelia: pocoyo!! hehe:P mecasih..awk pon jgn lupe pose penuh tau..! haha;D

Wanz Mejuez said...

ahahaha nampak sangat domo tak puasa... sebab dia ari2 ternganga mulut je.. heheheh tak letih ke dia tu?? :D domo kun.. :D

Eyka said...

wanz mejuez: eh..eh..mane adeee!! dia puasa laa..=.="

#dy sjak azali mcm 2..kompem la tak penat la awk! hee:P

~domokun comel kan kan? weee~ ;D

Kapten Atok said...

citer puasa aku belum lagi

Eyka said...

kapten atok: asal tak nak tulis awk..nak dgr jugkk!!huhu=.="

ceritaa laaa...mane tau lgi besh cecite dri eyka kan kan awk? hehe:P

-Faridz- said...

domo xpuase~

Eyka said...

faridz: haha..mne adeee! wekk! hehe:P

-Faridz- said...

eh bukan xpose ke?

nurniyusoff said...

puasa rupenye :))

Eyka said...

nurniyussof: haha..klu bukan puasa raye kot~ lalalallalala~ haha;D