Jul 1, 2011

sory :)

wewitt..wewittt..mesti menyampah dengan eyka kan? 
ye laa...mesti otak korang cakap ini..kan? hee:)

asal tak update blog? kata cuti ..mesti banyak gila masa nak update kan? :)
sory laa eyka cuti gila gila sekarang ini...nanti rabu ini baru pack barang balik ke rumah sewa eyka tercinta itu haa..sekarang mood nak cuti...cuti ..cutii...cutii..dan cutii...haha:)

lagi true reason eyka nak relax kan balik otak eyka for a while dari kerja kerja damn hurt eyka untuk sem lepas..gila mencabar masuk sem depan ini nanti...fuhhhhhhhhh~...
*tak leh mengeluh banyak sangat..gua kuat laa :)* 

 so i back again now tapi slow slow menulis balik...tak pe kan korang ? okei kan dari terus tak menulis? :)

thanx for segala support yang korang bagi dekat blog picisan macam ini...yang still baca pon thanx sebab tanpa korang blog eyka ini memang tak hidup laa...sebab blog eyka ini blog biasa je..kan ? :) 


eyka tulis balik ini..nak bagi tahu eyka still hidup lagi dalam dunia blogging ini laa...itu je :)

18 comments:

haikalblank said...

yeahh! :)
lama gua tunggu ada lagi ke tak...rindu bai blog nih....serius. :D

Eyka said...

gua pon rinduu lu la gak cunn! haha ;D

cikSukaSuki@AL said...

rindu kot

Nur Intan Syafinaz said...

Go Eyka Go!hee~~:)

Opah Kentang said...

takpe eyka..opah pun lame dah tak jenguk blog eyka..huhu..

:)

Kapten Atok said...

giler lama x update! haha

tp kalau cuti lg best cuti secuti cutinya kan

Muhd Fadil said...

yeye.. yeye.. domo idup lagik. domo idup lagik.

Hati Batu said...

take time to releks....waktu cuti, cuti btl x? hehe :

KuNanGKuNanG said...

kite smua tunggu eyka kembali..;)

Shawn Razaleigh said...

cuti sakan eyka ni.hehe

Eyka said...

cik suka suki: eh..eh..hehe:) nak rindu gak ahh :P

Eyka said...

nur intan syafinaz: eh..eh..nak go la ni..hahaha:P

Eyka said...

opah kentang:hehe..takpe la..take time jenguk..eyka tak kesah sangat! hehe:) mecasih tau opah :)

Eyka said...

kapten atok: eh..eh..perli la 2..wekk! haha:P

betullll...seriuss best cutii...hahahha:P

Eyka said...

penyu: eh..eh..hidup lagi la penyu..ni doa domo mati cept ke? huhuhu..=.="

Eyka said...

hati batu: betulllllllllllll...syok habis cutiii...terbaikk! haha:P

Eyka said...

kunang-kunang: eh..eh..serius ke rindu eyka..perghh~ nak rindu kunang2 gak ahhh..

<3 hug :)

Eyka said...

shawn razaleigh:hehe..haruss laaa..hee:P