Jul 6, 2011

ko ingat aku pikir kau sangat ke?

ni ayat spontan sebelum eyka tido..

eyka tahu dia tengah stalk blog ini sebab sekarang kan besday dia..

( kalau nak tahu...hari ini la besday ex eyka yang eyka sumpah dia babi itu hari..yang tak tahu senyap je la..eyka nak cakap je)

asal nak sebuk sangat hal eyka? kau dah buang aku kau nak kutip balik ke? 
sekali eyka dah buang orang seumur hidup eyka akan benci dia sampai mati...sapa suruh cari pasal dengan aku! kau memang dapat laa! kau nak add aku balik... asal? tak puas sakitkan hati aku? 

aku benci kau...asal nak suke balik aku...
kata tak suka..asal jilat balik benda yang kau dah ludah itu kan? 
so face it..
aku dah boleh lupakan kau..jangan nak semak kan balik otak aku laa...kau kena ingat kau tak penting langsung dalam hidup aku! tak paham sangat ke? 

satu eyka nak cakap...

aku dah start hidup baru..tak yah nak mimpi sangat aku nak baik sangat dengan kau lepas kau tinggal aku pasal pompuan lain! so pergi jahanam la nak gangu hidup aku lagi.. aku tak pernah langsung terpikir nak maafkan kau sampai bila bila even hari ini hari jadi kau pon! ade aku kesah! kau nak pergi jahanam sangat dengan pompuan itu..pergi laa! asal nak baik sangat dengan aku!! aku memang tak suke budak hipokrit macam kau ituu! 

mood aku memang tak betul hari ini..so tolong la jangan gangu aku! tak payah muka muka sangat..kau ingat kau hot? hahaha...tolonggg laaa paham..wtf! 

12 comments:

Farhah Azman said...

eykaa...sabar2.. farhah fhm and tau sapa yg eyka maksudkan tu...
sabar ye dear...:)

niena shopping2u said...

sabar ye.. dh gi tdo ^^

dLa Suri said...

sabar. meh sini dla suh domo kacau die plak. hahaha

Kapten Atok said...

pic kat tepi tu lawa maybe tu ex ko menyesal. kekeke

Opah Kentang said...

sabar eyka sabar.. orang macam tu jangan bagi muke..biar kan dye je..dah sakit kan hati nk datang mintak mahap..sowiiiii...

Nobita Sensei said...

meletup dah ni.

Eyka said...

farhah azman: eyka dah okei..jgn risau la tau! hehe:)

Eyka said...

niena shopping2u: okei! haha...:P

Eyka said...

dla suri: eh..eh.. mane bole surh domo kaco dy..domo tak scary sgt ahh! mne dy nak takot! hahaha:P

Eyka said...

kapten atok: maybe kot..eyka pon think2 yg same..haha:P

Eyka said...

opah kentang: eyka byk bersabr dah dari dulu..eyka tak kaco dy dulu..dy yg kaco eyka..memang kne ahh! dem ahh! =.="

eh..eh..syg opah kentg sebab sokong eyka! yeahhh! :)

<3 hug :)

Eyka said...

nobita sensei: haha..dy yg nak sgt..eyka trpkse bagi ahh! dpt la gung berapi gua 2~ hahaha:P