May 3, 2011

tolong la sehadd~ :(

selamatt malamm korunkk!! ^^

eyka tak sehadd sekarang ini..dari tadi baring je keje eykaaaaaa...:(

kerja eyka banyak lagi tak setel..hari isnin dah la kena submit eyka punya asigntment..dugaan..dugaan..:(
*lap air hinguss dengan air mata yang  tak reti berenti dari tadi*

tetiba badan tak sehatt...tadiiiiiiiiiiiii  buleh je huahahaha dengan korang.....dengan anonymous sekali..ini pehal ntah..:(

makkkkkkkkkkkkkkkkkkk nak balikkkkkkkkkkk...T.T
*maybe eyka demam rinduu mak eyka kot..haha*

sedap sedap eyka rehat badan...
my hum my hum my hum..my lady lady hum..lalalalala
(bunyi mesej masuk)

dan dan la masuk mesej ini: 

SALAM...ESOK ADA KELAS ITE PADA PUKUL 8 PAGI..SILA HADIRKAN DIRI KE KELAS TERSEBUT SEBAB KEDATANGAN ADALAH WAJIB..SEBARANG BANTAHAN SILA KEMUKAKAN SENDIRI..TERIMA KASIHH :)
Adessssssssssssssssssssssssssssssss....T.T

eyka pon pergi la inform member eyka dekat rumah sebelah 

eyka: weyyyyyyyyyyyyyy!! esok ada kelass ITE pukul 8 weyyy!! 

member eyka: kitorangg dah tahuuuu laaa!!

member eyka yang lain plak tanya: ko kenapa ini eyka??

eyka: akuu demammm laaaaaaaaa!! :( *terus baring depan diorang*


member eyka: weyy panass kot badan kau ni..siap mata pon berair- airr..
*sekor-sekor  muke prihatin*

member eyka ( perangai kalah doktor dekat hospital ) : weyy..eyka kau dah makan ubat belumm derrr??

eyka: belummmmmmmmmmmmmmmmmm!!! tak sedapppppppppppppppppppp! tak nakkkk!!!T.T
*eyka ini memang peel dari kecik susah sangatsangatsangatsangattt la sangattt  nak telan ubat ubat bagai ini...dahhhhhhhhhhhh la satu-satu pahittttttttttttttttttttttttttttttttttt...memang takkkk laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!..*
(kalau la ada ubat macam cokelat  kan baguss..hurmm...=.=")

member eyka ( perangai kalah doktor dekat hospital ): weyy, jommmmmmmmmm laaaaaaaaaaaaa makan ubatttt! dah jangan nak mengada ngada sangattt laaaaaaaaaaaa!!! dudukk!! 

eyka : baik..*baru nak rangka ayat dah tersentappp kena tengkinggg..harusss la muka pasrah* 

member eyka ( perangai kalah doktor dekat hospital ): nah ambik bihun ini makannnn..!!! sat lagi makan ubat plakkk! bagi perabiss bihun ituuu... 
*muka garang gilaa...-.-'..dah la banyakk bihun ini..huhu..:(*

eyka : dahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! *setengah bihun je lalu hadap*

member eyka ( perangai kalah doktor dekat hospital ): nahhh ubattt!! (ada macam macam ubat eyka kena telan..antibiotik si pahit itu..dengan ubat panadol ntah nama apa ntahh!! )


eyka: banyak yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :(
*muka taksub tengok ubat sambil capai satu satu ubattt*
gulpp! dahhh laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak sedapppppp!!!!!! puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..huhuhuhuhuhu...
(sumpah sumpah ubat sambil bayang ubat itu cokelat..telan eyka telannnnn..=.=")



(kalau ubat macam ini..eyka relaa telan banyak mana pon..sedappp-.-')

member eyka ( perangai kalah doktor dekat hospital ): dah pergi rehat..dah jangan nak gedik sangat online hari ini....dahhh pergi tidooo!!! 

eyka : baikkkkk!!
(eyka dalam hati: elehhhhhhhhhhhhhhhhhh! dia kalau sakit lagi susahhhhhhhhh makannnn ubattt!! wekkkk!!! :P)

penatt kott kesat kesat hingus dari tadi..doakan eyka kembali sehatt tau awak..:)
*kalau tak demam tadi baru rancang nak pergi date tengok bolaaa malam ini...=.='*

dah tak tahan dah ini...harusss tido.. okbai..

16 comments:

Ayie said...

makan le obat koat.. nanti boleh sehat.. ^^

Eyka said...

ayie: klu tak leh gak camne??huhu..:(

ghost writer said...

dah tau tak sihat tuh jangan dipaksa.kang pengsan depan komputer lak...sapa yang susah,(kawan yang bajet kalah doktor)tuh lar yang susah...

makan obat...

Eyka said...

ghost: ye laaa..nk tidoo laa ni..huhu..=.="

kay shafiQ said...

Hmm, xdapt la nak g ipow ni. hehehe

Aku said...

mkn la ubat yg tak pahit..mcm2 prise ade kn skang..

misz molecule said...

best pe dpt kwn carin cmni..



tym sakit la kite prlu hrpkan dia.hehehe

Eyka said...

kay shafiq: elehhhhhhhhhhh..alasnn tak mauuu bawakkkkkk la tewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww..T.T

Eyka said...

aku: eyka dah crii..tak jumpaaa..huhuhu.. T.T..beli kannn..beli kan...boleh?? hee :)

Eyka said...

misz molecule: tau xpee! hehe:) bestt terasa diriku begitu berharga tauuu! perghh~ ;D

Cik Ezy said...

untung dpt mmbr yg prihatin..
hehekk..
arap eyka dh sembuh la arini..
=)

Eyka said...

cik ezy: belumm lagiii..makin panasss! huhuu..T.T

Fyqa said...

take rest ok :)

cemomoi said...

klubung sampai berpeluh pas tu senaman tayah makan banyak ubat kang lagik mamai

Eyka said...

fyqa: okei..mecasih :)

Eyka said...

cemomoi: dah try bungkus bdan dah tapi tetap tak okei lagi..huhuhu...T.T