May 3, 2011

muntah hijau! haha:)

 Anonymous said...


oit..vdeo xleh blah..syok sendiri..nk btolkn tudung g dpn cermin ahhh..ckp nk cover..dh lah slow..vdeo x de function...wekkk!!!!!
May 2, 2011 11:49 PM
Delete
first of all thanx sebab kau sudi singgah blog eyka yang banyak hater ini..lagi pon eyka tak kesah sangat sebab 
hater kan make me famouss 
haruss laa eyka sukeeee...
eyka kan suke mencapap ini..annoying lagi...:)


*nah ambik gambar ini buat peluk-peluk malam nanti tau anonymous..hahaa:)*

ni lagi gambar..sila laa print screen buat wall paper tau sayang..haha;D

lagi kan eyka nak cakap lagi ini..kau nak hate sangat eyka buat ape?? ini blog eyka..ada tulis nama kau..?? fine la kau tak pernah tayang muka dan buat video macam eyka..atleast eyka ini berani..lu hadoo?? setakat komen tulis anonymous bagai buat ape...muhahahhaha..ce show sikit blog kau itu...eyka pon nak tengok gak..mesti kau mencarut carut kan dalam itu..
*obvious la...tengok jenis kau pon eyka tauuuuuuuuu...:)*

lagi satu eyka nak cakap...itu first video yang eyka pakai upload jeee sekati bapa eyka...eyka saja je nak tengok respon korang dengan video bisu itu...saja nak tengok korang komen ape? yang kau anonymous tertipuu dengar buat ape der?? pastu dah sakit hati pergi plak komen ntah pape dekat bawah video tadi...
*orang kata kalau tak suka blah..kenapa care pasal eyka lagi  ini?? siap komen lagiii...sayang eyka laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tewwwwwwwwwww ;D*

senang kata kau pergi terjah blog ini plak..pergi komen dekat sana plak tau sayang...:)

this is special for you all anonymous and the hater;D

ONLY two reason why people hate eyka..

they hate eyka because 
they wanna be like eyka
or
they hate eyka because 
eyka are not like them..

sometimes..people hate you because they 
dont have what do u have..so actually..they dont hate you..they just wanna be like u but they cant..
maybe korang cantik..maybe korang pandai..or maybe korang xcantik tapi pandai, so they hate you because diorang nak jadik macam u..nak cantik.nak pandai nak baik mcm u..so..bile die tiada unsur2 tersebut..dia rasa cemburu..then bila dia cemburu..lama2 akan berubah kepada benci..

and ada jugak..that person xcun..xpandai..xcantik..but everybody like her..everybody adore her sedangkan yg si cantik, si pandai and si kaya tu..xde pon ramai2 nak suka and adore dia..so sure they will hate you..then dia akan create satu story untuk make people hate you..why?because they wanna be like you..they wanna be humble like you but they cant..they wanna be as nice as u but they cant..they think that they are so perfect to deserve to be liked like you but they failed..

nah link pergi la baca entri itu tau...
sukeeeeeeeeeeeeeeeeeee~ :)

motif: eyka punya sukee la nak tempel ape..kata ini blog personal..eyka tak mencarut pon kan?? so haruss la terima je eyka..for what i am..fullstop. nak komen boleh tapi sampai sentap itu memalukan eyka gak la..tapi takpe..hater make me famouss...walaaa~ haha;D

nanti eyka nak buat video kedua..nanti sama sama muntahmuntahmuntah ek kawan-kawan..haha:)
*tak suke tengok ibu mengandung muntah-muntah..serammm..=.="*

psttt..pstttt...lupe plak...pasal entri ini..eyka dah berjaya jumpaaa penyuu..so bini bini bini si penyuuu jangan jelessss tauuu!!! hahaha:) larikkkk~ ;D

34 comments:

nur athirah said...

mantop beb ! hahha .

glemer laa nanti che eyka kite nie :)

Eyka said...

nur athirah: glamerrr sgt laa weyy~ hahaa:) *blushing2..haha*

Tuan Muda Naim said...

famos amos la..rasa mcm nk bako

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah,,, nak wat pelok2 la pic tu... orang dah bg green light kan.... haha

nub said...

haha. semat reason naaa

Eyka said...

tuan muda naim:haha..jom la bakoo!! bak manciss~ haha:)

Eyka said...

taufiq arifin: xlehhh laaa..2 gmbr utk hater jeee...awk eykaaa sygg laaa~ haha:)

Eyka said...

nub: hahaa..haruss la..nti tak pasl eyka kena kutuk lagiii..tapi tak pee laaa...hater make me famouss~ walaaa! haha;D *tetibe*

http://aniesandyou.blogspot.com said...

glamer glamer glam!

Tips: mengajak blogger ke blog dan komen

Eyka said...

anies: haha..tak ade glam sgtt laa! hahahaa:)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

depa sayang le tewwww....

hihihi

pedulikan jer

Eyka said...

gksb : hahaha..tau xpee~ depa syggg eyka la tewwwwwwwwwwwwwww~ hahaha;D

Faizul Taffy Gan said...

biasa la... keadaan mcm ni mesti berlaku punye la.. sabor jer la~

Eyka said...

faizul taffy gan: eyka tahuu..sebab eyka byk kena jugk~ hehe:)

cemomoi said...

uiii panassss ni

Eyka said...

cemomoi: haha..tak de pans sgtt laa~ calm down sudahh~ haha;)

Faizul Taffy Gan said...

same la kite~

Eyka said...

faizul taffy gan: perghh~ kite serupa..;D

Obat Sakit 2011 said...

cantik....

Eyka said...

obat sakit 2011: haha..mecasihh :)

- koroe - said...

eyka ada hater?

kool betei.

hebad hebad !!

Eyka said...

koroe: tau xpee~ mcm impress je first kena komen macm 2..haha riak tetiba kot! muhahaha ;D

koroe..lame dah tak sembng2..rinduu woo~ T.T *klu elina tgok ni..mtii eyka kena kerat 18 kli! hahaha..larikkk~ xD

Anonymous said...

kalu stakat nk copy owg nya ayat xyah lah..

Eyka said...

anonymous: weyy..mane copy..?? 2 contoh..awat sentap dah?? awal lgi der..bace laaa sampai habiss.. muhahaha ;D

Anonymous said...

HAHA sentap..engkau yang sentap..ciap buat post bru apa yang org tulis kata kt engkau lagi..mcm ckp kt diri sendiri ja..

Eyka said...

anonymous: eleh~ tauu la sentapp..tak yah ckp byk la weyy~ muhahahaha.. eyka tak nak cari pasal..sory gngu emosi ko tgok video 2..=.="

Anonymous said...

bagos lh.. thumb up

Eyka said...

;)

Anonymous said...

sjew nk test emo ke x???

Eyka said...

anonymous: eyka tak suke men hurt2 peeling..jgn risauuu~ soryy:)

Ayie said...

sok lusa dan ngandung, tade seramnye.. ^^

Eyka said...

ayie: takott laa kena mengandung bagai ni..sermm~ =.="

Sasa Al-Sharif said...

alahai.. gaduh dgn anon. cool beb. haha..

baru kali ni nmpk muka jelas mcm tu, mirip sikit dgn kwn yg pernah aku kenal

Eyka said...

sasa: hehe..ramai btul la yg ckp eyka ade muka same dgn orgg lainn..adesss..haha ;D *terharuu..*

dah cool dah laa..bise la 2..anon..haha:)