May 11, 2011

tolong boleh ?:)


nak tanya boleh?? 
macam mana kan kalau nak cakap yang kita tak suka laki/ pompuan itu??

eyka copius ini..eyka dah la pakai gasak je kawan dengan orang ini..sampai main sayang sayang bagai..yang cakap suka..eyka tak peduli sangat sebab eyka just nak kawan kawan je..eyka anggap semua main main je..eyka suka kawan banyak banyak ini..macam mana nak buat if ada yang terlekat dengan eyka macam sekarang ini..

mamat gedik: eyka jom la kapel jom 
 eyka tergedik gedik: eh..eh..eyka tak leh la awak sebab kena tanya mak dulu.. 
*ehem..ehem..haha:D*

"eyka salah ke atau orang yang salah tafsir eyka macam mana??"
aduss...lemahh makk nokk! adesss.~ =.="

ce korang tolong setel benda ini macam mana?? dah la eyka ini tak suka sakitkan hati orang..kang eyka cakap tak suka kang ada plak yang jadi 
secret admirer eyka plak karang..
(susah la nanti kalau tetiba kena ikut je..takott weyy~ =.=")

kenapa hidup ini susah sangat nak hidup tenang..ada je yang kacau eyka...
eyka nak kawan je laaaa
fullstopp.

ok cukup la itu..okbai:)

36 comments:

aliarosli said...

hahhahha, same lah

suke main-main cakap sayang bagai

tapi takut gak kalau dia pikir betul2

uhuhuhuu

Eyka said...

aliarosli: hehe..tau xpee~ susah jgk mcm ni kan?? adehh~ haha ;D

♥ eyka elisha ♥ said...

twinny tros trg je lg bgus.kwn ttp kwn kn.relax suda.twinny petik jari 10 org dtg.ngeh3 =P

cool dlula syg.one day nnti akn dtg gk rse nk couple tuh but not now rite ^^

Simpleblanklife said...

HAHA ala, nak senang, mentionla ayat 'gurau' sekali sekala...kalau ada yang tak paham gak, terajang je...HAHAHA

tapi t dah ada pakwe jangan nak cakap sayang2 semua bagai..ngamuk laki kau nanti...elak ko kena sumbat dalam botol air nanti....keh3...

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

terus terang jela kita ni joke je..hehe..

best lah main sayang2 =D

zeeck said...

ahahaha xsusah laaa....cakap je maaf ye wak saye rase xnak kapel la....saye sayang awak tapi bukan cinta...cheeewah :D

z pun same gak slalu jadi camnie..but z skang da xmacam dlu...ade batas gak bile z cakap2...pastu kalau suke kat pmpn tu z xkan tego die..siyes~ :D

Ayie said...

Uhh.. teman pun nak join main ''sayang sayang''.. hahahaha

Eyka said...

♥ eyka elisha ♥ : eh..eh..twinny..hahaha:) memang nk kwan pon..tapi takot nk ckap..nti sentap plak..adehh~ =.="

rinduu twinny tauu!! :)

Eyka said...

si cun: hahaha..nti eyka cube test klu tak ckp perkatan syg 2 lagi bila ade balak tau..tpi tak jnji laa~ hahaha XD

2 laa ari 2 si kacak ajak kapel jual mahl..ni sape yg salh ni cun?? haha ;D

Eyka said...

iqbal hakimi: haii sayangg~ u ensemm laaa~ i nak dgn u boleh syg? :) pewitt2! hehe:) (nahh! nak sgt..ambikk..eyka kasi...hahaha:D)

nti la eyka try..still takot lgi..adesss~=.="

Eyka said...

zeeck :
dah test ckp dah..dy ingt eyka main2..iskh..=.="

eh sampai tak tegor..hebadd la awak..wahh2~ ;D

ntah2 yg awk suke 2 sangat 2 eyka..sebab dah lme kan awak tak tegur eyka kan..?? ehem..ehem..haha ;D (melting2..haha)

Eyka said...

Ayie : jomm laa syggg~ wewitt<3

(men hug2 domo..hahaa)

nub said...

boh penampaq sedaih

"hang taktaw malu ka?"

hahah

RedVixen said...

cakap kat dia...
saya alegik kapel ni. nanti saya koma....keh3

Eyka said...

nub : haha..nak bgi kot tapi nanti dy tampr eyka balik cmne?? 2 tak jadi kasi..(tipuuu..gilakk! tkott la tampr ank org t kena saman kot!haha :))haha ;D

Eyka said...

RedVixen : eh..eh.. boleh ke?? okei2 nti eyka try~ yeyeyeyee! hehe XD (senyum2 kmbing..haha)

awek retro said...

teros terang it's better kan eyka..tp jgn ckp direct..bg bunge2 sikit..hehe

good luck k..

Eyka said...

awek retro: haha..tapi klu dy ingt eyka main2 jugak cmne awk?? huhu..=.="

Kaoshi said...

hidup ni tak kan tenang, sentiasa ada cabaran terutamanya dari kawan.. sbgai tanda Tuhan masih syg kat kita..

Sila lawat: Kaoshi Troll

akmal said...

hihi...macam2 masalah ada. sayang domo dah la. huhu

khairul said...

ckp direct jer...x mau trima udah

Eyka said...

Kaoshi : memng laa~ hee:) sushkan nak dapt kwan baik?? adess..huuuhu..=.="

Eyka said...

akmal : a'a wey..betul2..haha ;D

Eyka said...

khairul: dah ckp..tapi dy tak mo caye la awak..~ adehhh! =.="

zeeck said...

ahahaha melting ye...cepat2...fuuh~ fuh~ fuh~ jangan melt...sory melake memang panas skang nie ~~'

DuniakuAbstrak said...

bagi lempangan berirama je

bunga said...

emm...kehidupan eyka mmgc am tu..

yang penting iyka dah ckp..:)

Eyka said...

zeeck : tolong2!! nak cair sgtt dah ni..adess~ haha =.="

Eyka said...

DuniakuAbstrak: nak bagi awk tapi eyka tak sampai hati..huhuhu..=.="

Eyka said...

bunga: tau xpee..haha..kdg2 eyka copius dgn kehidupn skrg..adess~ huhu..=.="

Aimi dan Pakcik Hashim said...

mcm mana kalau dia masuk minang?
nak kawan je ker?

Azroy Kassim said...

Baa~ CAK!!

Ala. Ckp kt dye bf eyka marah. Guna name roy pn xpe. Haha

Eyka said...

Aimi dan Pakcik Hashim : eh.eh..tak tahuu la cmne~ huhuhu..=.="

Eyka said...

Azroy Kassim : eh..eh..awk rinduu kott~ dah tak dtg cni dah..touching ahh cmni..huhuhhu ;D

ehh...bole guna ek?? boleh laaa tryyy! yeyeye! haha ;D

ieka.H said...

eyka,lawak entry ni..huhu
mcm kwn ieka..byk plak admirer nye..ncem2 plak tu..haih..jeles2..haha
eyka wat muke takde passan jew..hahha

Eyka said...

ieka.H : dah buat muke takde perasaan dah tapi still dy buat dunno n terus kaco eyka..dem kan?? haha =.="