May 8, 2011

SELAMAT HARI IBU :)

DEAR IBU :


Ibu...

engkau menangis karena aku
engkau sedih karena aku
engkau menderita karena aku
engkau kurus karena aku
engkau korbankan segalanya untuk aku

Ibu...
jasamu tiada terbalas
jasamu tiada terbeli
jasamu tiada akhir
jasamu tiada tara
jasamu terlukis indah di dalam surga

Ibu...
hanya do'a yang bisa kupersembahkan untukmu
karena jasamu
tiada terbalas

Hanya tangisku sebagai saksi
atas rasa cintaku padamu

SELAMAT HARI IBUU ^^

Ibu...I LOVE YOU SO MUCH
<3 HUG

(eyka dedikasikan puisi ini untuk mak eyka yang jauh dimata tapi dekat dihatiii...)

mak ..angah sayang mak  sangat sangat..terima kasih sebab pernah jadi mak terbaik selama mak lahirkan angah..tak de sapa yang berhak gantikan mak angah sampai bila bila.. i loveee youu much moreee!~ :) 

eyka harap korang jaga la mak korang baik baik selama diorang hidup sebab ada yang ingin memiliki mak tapi dah tiada..  hargai ibu anda dan jangan lukakan hati dia..
seburuk buruk dia..dia tetap mak anda..:)



sama sama hargai hidup mereka dan jaga mereka sampai mereka tua..ingat tau korang 
syurga itu terletak pada kaki ibu..:)

dengan ini eyka dan domo mengucapkan happy mother day kepada semua wanita yang telah bergelar ibu mother, mama, ibu ,mami dan pernah menjadi wanita yang cukup istimewa di hati anak anak anda...


much much lovee~ 
eyka domoo! :)

12 comments:

Ayie said...

Sayang encik ibu.. ^^

Ayie said...

Sayang encik ibu.. ^^

Eyka said...

ayie: sayang encik ayie jugak!! hehe :)

ferra said...

samat ari ibu!

Haziq Yaacob said...

selamat hari ibu..
saya sayang mama saya haha

btw, cntik domo kat blog awak.. :D

nelly said...

slamat hari ibu !!

Eyka said...

haziq yaacob: selamat hari ibu jugakk!! saya sayang mak saya ! hahaha:)

mecasih dtg cni tau awak ^^

mecasih :)

Eyka said...

nelly: selamat hari ibuuu!! hehe:)

KurekureKecik said...

slmt hari ibu

Eyka said...

kurekurekecik: selamat hari ibu juga ! haha:)

SHIMI said...

Selamat Hari Ibu. Ibulah nikmat yang terbaik dalam hidup dari-Nya. Sanjungilah dan mohonlah restu selagi kamu miliki..

Eyka said...

shimi: same jugk untuk ibu awak! mecasih^^