May 22, 2011

past is past..keep walking sayang :)



ehem...ehem...:) 
rasanya dah lama gilaakk eyka tak update blog eyka ni..mesti takde yang rindu eyka kan kan? =.=" (tarik hingus panjang panjang) eyka bukan malas update..bukan bukan...eyka terlalu busy sampai benda alah ni pon terabai...sory for that tau korang! tak sengaja biar cik domo eyka duduk sorangsorang dalam blog ini..kesian dia..sob..sob..T.T 
(tengah bagi domo makan malam malam) 


kalau korang nak tau jujur eyka sebab musabah tak update blog, first eyka tak update blog sebab eyka masih tebal menebal rindu pada sahabat eyka...arwah telorr...ya allahh eyka tak sangka akan kehilangan dia yang periang itu...sangat rinduu gilaa dekat dia..eyka kalau masuk blog mesti tak miss pergi blog dia sebab dia manusia dan blogger paling baik eyka pernah kenal..dia tak sombong langsung even eyka tegur dia macam mengatal sangat tapi relax je dia layan eyka yang sengal ini..padahal ramai kot peminat dia tapi still layan eyka dengan baik..camne laa eyka nak lupa dia...eyka baru cadang nak meet dia..tak de peluang langsung nak pau dia domoo! sedihhhh..huhuhu..=.= 


eh..eh...enoughh..jangan mengalir dah air mata..
awak semua pon sama yang tengok ni!!..jangan nak gedik nak terbawa jugak perasaan ituu! lempang kangg! lap air mata itu!! 
eyka okei je ni..arwah telor tak leh kena seksa! dia orang baikk! lapp korang air mata itu lapp! senyumm sekarang!! :)
(tengah usaha sekat air mata)


awak telor..kalau awak dengar eyka..ingat la eyka selalu ingat awak..eyka akan selalu doa awak...jangan risau..sampai bila bila eyka always remember awak! awak baik baik tau dekat sana.tunggu eyka teman awak nanti..eyka belum boleh jumpa awak....nanti kalau dah boleh jumpa eyka nak pau domo dekat awak bila kita meet dekat syurga nanti...hee:)

pada awak yang doakan untuk arwah telor.... dan tengah baca sambil doa sekali..

eyka ucapkan terima kasihh..sayang korang ketat ketat! muahhh! hehe:)

okei dah entri sedih sedih..past is past eyka kena move on..tak baik sedih sangat nanti banyak effect..
mood pon tak baik..tak bolehh~ 
eyka periang mana boleh mood tak baikk!! hu! 

kejap nak senyum kejapp! hehe...^__________________________^
okei dahhhh! yeyeyeye! XD

sudah eyka pemalas nak taip sebab eyka nak karang ayat cinta dan main guna guna ayat puii kanan puii kiri kejap untuk asignment eyka ini..
(hopefully lepass laaa...eyka tak sanggup dahh! nakkk balikkkk! huuhuhu..T.T rindu dekat semua domo 
dekat rumahh! terutama mak=.=")
ok bai :)

20 comments:

miss.Addin said...

tabahkn hati, kuatkn iman . insha Allah doakn yg terbaik untuk Arwah :)

eyka said...

mecasih awakk! syang awk ketat2! hehe:) <3 hug

dhilla nazli said...

kite same2 doakan arwah abg hakim. dhila un rindu dye sgt2.. rindu blog dye.. rindu na sembang2 dengan dye.. uwaaaa =(

eyka said...

dhilla nazli: sameee laaa kitee!hehe^^

faisal apardi said...

kuatkan semangat...yang pergi biarla pergi.kita yang hidup perlu diteruskan..semoga rohnya dicucuri rahmat..

Qaseh dalia adelia said...

sudahlah syg .. mati itu indah . biarkan ia pergi setenang2 nya menghadap ilahi ..kita teruskan hidup dan cukupkan amal .. kerana mungkin lepas ni giliran kita pula ~

bunga said...

kita sama2 berdoan yek cym..

lost kitty said...

al fatihah.
kalau ajal datang cepat, tandanya Allah sayang. kalau ajal masih belum sampai tandany aAllah bagi chance nak buat amal ibadat banyak2

Muhd Fadil said...

wwuuuuu.. isk isk iskk...

sedih la bila ada yang tinggalkan kita

Eyka said...

faisal apardi: okei awkk! eyka kuat laa! takpee~ =.='

Eyka said...

Qaseh dalia adelia : tgh sabar ni pocoyoo~ senyumm:)

Eyka said...

bunga: okei :)

Eyka said...

lost kitty: betull..macm eyka laa..=.="

Eyka said...

Muhd Fadil: eh..eh..retis msuk blog eykaa! perghh~ haha;D

betull..sedihhh..=.=

eh..eh..xleh sedih! senyumm! :)

Ain said...

sabar eh eyka busuk... Tuhan lebih sygkan arwah..


*lap air mata*

Eyka said...

Ain: tgh sabo laa ni..huhu..=.="

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

hilang satu sahabat.. :(.. chill k..

nway thx sbb simbati dekat roy.. akan kekal tabah.. :D

http://aniesandyou.blogspot.com said...

relakan pemergiannya..

Serius hot! WFTXO@#$%&*!

Eyka said...

Azroy Kassim : try to be chill tau awakk! hehe..mecasihh !:)

Eyka said...

http://aniesandyou.blogspot.com: haruss laa :)