May 23, 2011

FAITH :)

submitted

ehem..ehem..hari ini nampaknya eyka berjaya terupdate blog ini! perghhh~ rinduuu sama ini blog maaa! kangen gilakk ........!!
(mata tak kedip kedip depan lappy..hahaha )

hari ini eyka nak main satu quotes...rasanya majoriti sokong kan ape eyka cakap?? dahh tauuuu~ ;D 

asal kan kalau teman lelaki hensem mesti awek dia gila tak cun..asal kalau awek cun..teman lelaki dia mesti muka pecah longkang macam itu?? asal ntah wey?? :)
 mesti ada yang sokong eyka cakap kan? mostly la dalam hidup eyka mesti ada yang macam dekat atas itu...dalam kalangan kawan eyka pon sama....mesti terdetik dalam hati korang...
eh....eh...cun la awek itu..asal balak dia macam itu?? dahh la h**** le*** plak itu...pfffttt.. buta ke ape?? =.= lagi sumpah sumpah....."patut putus je! tak sesuai langsung..bla..bla..."
 eh..eh...hensem laaa lakii ituu...gua punya....:)
tetibe masuk pompuan dalam pandangan mata korang itu..
(awek balak itu)
eh..eh...tak sesuai la pompuan ituu! dah la muka h*d** penuh jerawat plak ituuu! macam mana la laki itu boleehh ade selera dengan dia!! perghhh~ memang mamat tak ada taste betull! demmit! =.="

(see yang ini mesti korang pernah cakap kan? tak baik tipuu..;D)
bagi pendapat eyka laa..tak kesah la diorang macam mana pon ...even dia sehensem robert pattison (ehem2..;D) dan sejelik maria ozawa sekali pon tetap kita kena hormat setiap individu itu juga..sebab semua orang berhak hidup dan dihargai...korang pon nak yang sama kan? :)


ce kalau situasi atas itu terkena dekat korang?? 
agak agak apa korang rasa??

apa salah kalau kita cantik tapi balak not not hensemo sangat ?
apa salah kalau kita hensem tapi dapat awek yang hudus kematu? 
macam tak salah pon..biar laa dekat dioranggg..yang sebuk buat ape? bukan dia ganggu hidup korang pon...
dari penting hidup diorang baik korang pentingkan hidup korang lagi baikk kan? hee :)

bagi eyka....eyka suke kalau tengok kapel macam ini...sebab 

orang kata different sifat laa okei...... nanti senang kekal lama...kan kan? 
sweeettnyaa...:)
tengok katun ini..even diorang tak secantik mana dan tak sekacak mana tetap bersatu...kan indah hidup ini ? :)
(lebih..lebih pompuan itu sumbing mulut...elok je hidup baik baik dan dapat laki kacak lagii...erk..erk..kacak ke?...)

so tak salah nak bercinta sebab cinta ini universal...

cinta bukan  terhad dekat orang cantik dengan hensem...cinta pon berhak untuk semua orang dapat dan hargai seumur hidup ini...so live on dan hayati dengan tenang tau sayang :)

kita kena ingat ....kita bagi cinta kita sementara je untuk orang jaga dan semai tapi cinta kita yang kekal mesti la dengan pencipta kita sendiri kan awk? :)



being love with the people that love you and you also love him/her...are the best moment in your life...believe me! :)


 
B E A U T I F U L . A N D . H A N D S O M E . B Y . Y O U R .  O W N . WA Y :)
 (itu lagi pentingkan awak ? hee:))


erkk...bising plak eyka kan? dah la bebel je tauuu kan?.....
fine..gua blah...ok baii! :)

19 comments:

Simpleblanklife said...

' Bila kau tiba aku hilang dari kewujudan...'

HAHA tiba2 teringat lagu Yuna - Cinta sempurna lak. HAHA

Anonymous said...

aku terasa..huhuhuhu..(aku lelaki tak hensem)

ZouL said...

Aku pun weh terasa..T_T

blog aku punya

Muhd Fadil said...

saya HENGSENG. suka tak?

ieka.H said...

ha..slalu gak ter'ngumpat' cenggini ngan mmbe2..tp mmg salunye yg x sepadan tu lah yg kekal lame :)

Cik Ezy said...

cik ezy xcomel..
dpt pkwe ensem..
ssh betol..
rmai yg ngorat die..
haha..

Eyka said...

si cun: apekah? hahaaa;D

sempurnanya cinta mu tulusnya hatiku..jujurnya niatmu..tingi ye cinta mu..bla bla bla..haha;D

Eyka said...

Anonymous: eh..eh..awk ensem laa! mne ade yg ensem sgt kat dunia ni! huhuhu..=.="

Eyka said...

ZouL: eh..eh..jgn terasa sgt! nti eyka terase jugk cmne? hehe;D

Eyka said...

penyu: cehhh! eyka si laweng? kire padan ke tak? haha;D

Eyka said...

ieka.H : betull! sokongg! heehe:)

Eyka said...

Cik Ezy: tauuu takpe..same laa mcm eyka..adehhh..=.="

ZouL said...

ah..xde2 eyka tipuu.ni mesti buat entry sbb nak kata ZouL ni.double meaning niiii..T_T

blog aku punya

Eyka said...

ZouL: eh..eh..mane adee! huhu..=.="

Aimi dan Pakcik Hashim said...

org x hensem diberi kekuatan pada ayat.. tu pasal diorang blh tekel awek lawa

Opah Kentang said...

biar la mencari yang sedang2 je.
kalau hensem sangat t.di kebas orang..huhuh

bunga said...

nak yang botak..haaa

http://aniesandyou.blogspot.com said...

kalu sm cantik sm padan, kesian la mereka2 yg x cantik n ensem..

Serius hot! WFTXO@#$%&*!

hidayah said...

yg penting hati yg ikhlas mencintai. ite mungkin ckp sesorg 2 xsesuai n baik putus. tp ite kn cpt2 cerminkn dr ite, yg ite ni pun xperfect. n ite pun xnk org doakn hbgn ite xkekal kn. so biar le ite semua same2 bahagia :)