May 5, 2011

Jom join bloglist Pilihan Wanita Askrie Hishamuddin :)

yuhuuuuuuuu~ (tagline asrii..haha) hari ini eyka nak join satu bloglist...dia ini eyka kenal la juga...same tempat belajar dengan eyka..dia hott kot..sape jee tak kenal asri ni...semuaa kenallll..tak percaya pergi tanya je budak -budak sana..kompem kenal.. hott kan uolss..;D 


*click laju laju dekat banner ini *

 he short name is asri :) 

jom tengok syarat dia.. jom..!!:)

How to join?
1. Blogger mestilah wanita, perempuan, gadis, ladies, girl, awek.
(ini syarat penting tauu..kalau uolss maknyah ke penkid ke ape jadah lain dari atas ini..sila ignore entri ini tau..sebab dia nak WANITA and gegurl gegurl je aww~ hee..=.=")

1. Buat satu entri khas 
"Jom join bloglist Pilihan Wanita Askrie Hishamuddin" (DONE )

2. Follow blog ini. Ala, bukan susah pun nak follow kan? Just click button follow kat sidebar tu je. Kalau tak nak follow, klik "like" facebook 
Askrie Hishamuddin fan page. Either one okay! Kalau nak follow dan like pun boleh jugak! xoxo (sudah lama dah pollow kot..haha)

3. Copy paste header ini and please be ensure that header di bawah ini link dengan blog ini.
(itu atas itu header..dah link kan dah ;D )

4. Give me a reason/s why should I choose you as my bloglist. Kalau korang rasa soalan ini terlalu mencabar minda, maka abaikan. Kalau korang nak ambik hati aku, korang boleh puji-puji aku kat dalam entri tersebut. Depends on your own creativity.

eyka jawab ini bole?? "sebab kite kawan kan kan asrii?? ;D "

5. Sila tinggalkan link entri blog korang kat ruangan comment dalam entry asri.
(jap nak pergi campak link dengan sopan santun dekat sane..haha)

p/s : Tak perlu tag kepada rakan-rakan blog yang lain. Kalau korang nak tag pun takpe. Depends.
(eyka demam..tak tag takpe kan..kan...?? -.-' )

for asri: soryy hari itu tak join bloglist..eyka lupee~ huhu..ini balasan untuk tebus entri bloglist yang hari itu..tak peeee kaannnn..kannnn?? :) blog ini tak annoying sangat sangat..kan?? eyka je annoying..jemm=.="
psst..psst..kalau blog korang best mehh la jom sekaki masuk bloglist ini..dia peramah tauu..senang kawan dengan dia..kacak dah package tuuu....untungg tauuu...rasa nya dia single laagii...pergh~ ;D 
*memandai eyka je..haha*

meh sini  pakat pakat terjahh diaa!! 


okbai :)

17 comments:

r-5 said...

alosh baru ja nak join~ haha rupanyan pompuan sahaja * buat2 blur dengan tajuk. :p

r-5 said...
This comment has been removed by the author.
r-5 said...
This comment has been removed by the author.
r-5 said...
This comment has been removed by the author.
Eyka said...

sampai spam bnyk..gilaa la r-5..hahaha..haruss tido ni..hee^^

Aku said...

err eyka bkn demam ker..g la tdo..

Eyka said...

aku: xleh tidoo..hidung tersumbat..huhuhu..T.T

Askrie Hishamuddin said...

thanks eyka sbb join! terharu =.= sob3. haha

akmal said...

menarik...:)

Eyka said...

asri: jangan terharu sgt..nanti eyka pon terharuu same..sob..sob..haha:)

mecasih datang sini jugakk~^^
(terkejutt woo! haha)

Eyka said...

akmal: kalau menarik..jom la join sekakii!! jommm cepatt~:)

Hati Batu said...

hanya si gadis??hehe ni yg x leh join ni..hehe =)

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Eyka said...

hati batu: haha..klu awak nak cube jugk bolee..gi la tnyee diaa..lalalala~ haha ;D

Eyka said...

blade edge: mecasih..nanti eyka terjah sane pulakk! mecasih tau sudi drop komen dan datang sini..sayang awak! :)

kay_are said...

kre laki xleh join r? camtu ok, xpe.. ahakz!

eyka domo said...

kay-are: haha..boleh la awkk~ hee:)