Apr 18, 2011

YA ALLAH..Teguhkan la hati eyka..sabar ek hati..senyum..:)

ya allah hati sabar ek hati..banyak-banyak bersabar..terbaik hari ini sebab cik lappy eyka dijangkiti virus sampai semua kerja eyka hilang..perghh~ terbaikk hari ini..hati sabar..senyum banyak-banyak..:)

dah la eyka punya kerja itu tak backup lagi tetiba lappy eyka restart balik dan semua eyka punya document tentang asignment eyka hilang macam itu je~ ohhh my godd..memang eyka tak bernasib baik hari ini..sumpah nak jerit kuat-kuat je kat sini..

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!

lagi tak boleh blah lagi benda alah itu nak hantar hari jumaat...perghh~ gila kentang eyka punya dugaan ini..MASYALLAH~ 

sabar hati..senyum...^______________________^"
*nampaknya eyka tak boleh la mencapap esok jumpa BLOGGER PERAK dekat PARADE..sedihhhhhhhhh..T.T*

eyka haruss keluar sekarang..doakan eyka baik-baik tau awak..adiosrosak dan terima kasih sudi baca:)

12 comments:

azwa amani said...

sabar lah ye eyka :P

Eyka said...

azwa amani: tgh sbar la ni..senyumm..^________^

leeza said...

sabar2...dugaan tu..g mkn bebanyak..baru relaks..hee:D

ikan kering said...

xpayah sabar...terus jer antar lappy p kedai.. bru tenang

cemomoi said...

kompom tensen kena gitu

Adi Zhaf said...

sabo yong

ikan kering said...

kita bako

isma said...

benda2 cani memang menduga keimanan.sabar n believe all those things buat kite jadi lagi kuat!

monsterblog said...

Wow, if I were you, I will smack the lappy down.

Simpleblanklife said...

dem! aku pernah kena camni. Memang aku tak bercakap dengan sesapa satu hari. sangat bengang ok

Qaseh dalia adelia said...

domo kan ade wink2x

Fahmi Mahat said...

x hilang kut... mebbe hidden jek..
cuba unhide semua file guna command...


cuba tengok
sini untuk maklumat lanjut! =)