Apr 18, 2011

eyka tahu korang jeless~ ;D

setelah bertungkus lumus menyiapkan kertas survey eyka untuk marketing punya asignment..merendek la eyka dalam blog ceria riang ria rebina ini kejap tadi ha...usha entri tadi perghh~ eyka terkejut sebab eyka dapat BENDA  freee~ yeyeyeye! XD eyka dah la suke dapat benda-benda free ini...orang kata  jangan tolak rezeki tak baik tau! :)

nak tengok sape kasi BENDA free...
itu..itu...my bunny bunny witch! perghh~ mecasih tau sayang~ ;D




 kay_are said...

xnak komen lagu ni leh tak?? =P untuk cik eyka

http://kazreal.blogspot.com/2011/04/at-last.html

tapi nak wat mata series x reti T_T

April 17, 2011 8:41 PM

dia kata macam ini tadi dekat blog hebadd dia itu..
(eh..eh..rasa nya eyka tak pernah minta
 dekat dia..ini mesti taktik nak ngorat eyka lagi la itu~ eyka paham..lalaalaa..)
*blushing*
Request yang terakhir datang nye dari cik eyka. Korang kenal tak? Ni r eyka yang pernah pakse aku join bloglist tu. Alaa.. yang minat menatang name domo Request yang terakhir datang nye dari cik eyka.Yang banyak follower tu. Tak ingat gak? Camtu sile r terjah blog die ni dan ingat2 kan balik ye. Blog die ni takde r pening pale bace. Cume kadang2 ade emosi2 sikit kat blog die. Tapi aku layan je, so korang pun layan je r kan. Sekarang die ni single kot.. so male blogger, ape korang tunggu lagi? bertindak!!

*psst..pssst...yang tentang single itu..tak boleh 
blah..malu nyah tau~ euwww~XD*

nak tengok dia kasi eyka apa??:)
jeng..jeng...jeng..:)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v
Eyka Miyaki
same tak same tak?? :) comelll kan?? eyka dapat doodle free~ suke!!! ;D 
*dulu ada request dekat sorang mamat ini..eyka suruh dia buat doodle muka eyka..tapi tak reply sampai sekarang..T.T..eyka tahu la eyka tak cantik mana pon..eyka hudus kan??:)*

dah-dah  jangan nak touch sangat la eyka oit..peduli kan..XD..pasal doodle itu eyka suke sebab taik lalat eyka same bentuk..bulat-bulat...dan lagi tak boleh blah...same doh..respect la lu my witch..bukan senang tau nak buat taik lalat macam eyka itu..susah aww~ ;D

soo eyka mood sangat-sangat suke~ ingat yuyu yang hebakk itu je ke ade doodle free..eyka pon ada tau~ jangan jeles~ hahahahaXD 
*gelak sopan santun*

eh..eh...eyka lupa nak bagi tau..eyka dah dapat dah hadiah giveaway  RM 10 eyka hari itu  dari yuyu hebakk dan si zakwan itu..:) mecasih banyak-banyak tau lalink~ ;D 
*psst..psst..lalink lalink berdua yang pasal entri ini abaikan tau..malu~ =.=" jadi tak nak bagi eyka malu haruslah ingat itu entri kurang kasih sayang je tau~ hahaha:) *caver*
nah ini pemilik blog smile so sweett itu...budak ini la eyka jadikan mangsa dalam entri pau eyka itu..;D
Mohd Zakwan Zain
(perghh~ hensem...*melting*)
overall blog budak ini ringkas dan tak semak kan kepala eyka dengan widget ntah pape macam blog lain..sesimple tuan dia..itu pasal dia salah satu blog yang eyka selalu jenguk juga la..:) dia single kot. so boleh la korang pergi terjah dia..mane tau peluang korang untuk try market korang dengan dia tinggi kan..kan?? hopefully laa:)
so jom terjah!!! :)


chop..chop jangan tekan butang pangkah lagi..iskhhh korang ini...eyka belum habis cakap lagi ini..cantik tak background blog eyka..?? cun kan..kan?? hahaha:) eyka bosan plak dengan warne hitam kegemaran eyka itu..macam tak ceria plak! so okei kan warne sekarang??:)

lagi satu eyka nak private balik kot gambar eyka dalam blog ini sebab eyka muke cantik haruss la private~ puiiiii! :) lagi pon macam besh je main-main misteri bagai ini..hahaha:)



macam ayat ini cakap: kalau muke huduh jangan mimpi la nak jadi blogger popular!:)




suke entri ini... eyka copy dari sini..

lagi pon eyka tengok rata-rata yang blogger tak ada muka ini lagi hot dan banyak je orang baca entri diorang dari eyka..so eyka pon nak jadi hot gilak macam diorang...WAJIB la private kan??:)
dengan izin raja raja...dengan ini eyka akan memprivatekan gambar eyka secara rasmi..fullstop. :)
*cap mohor besar*

okei panjang lebar dah eyka mencarut dalam blog ini...okei baik out sebelum hujan turun dengar suara katak eyka membebel-bebel bagai ini...adiosrosak dan terima kasih sudi baca:)

22 comments:

Simpleblanklife said...

HAHAHAHAHA aku berharap kau dapatlah jadi hot macam aku. Eh, ayu macam aku.

ewah - ewah....part single suh slow2..haha sengal ko eyka...:) semoga tetap kacak setiap hari!

p/s : Err...love2 dah ea jadi background. keh3...ada makna nih...haha

Eyka said...

haikal si cun: perghh~ dia org first komen..macm xcye~ hahaha:) dah2 shuu..jgn kaco org hot ni~ perghh! ;D *bajet hot lagi..hahahaha*

mecasih cun..yg kacak itu opkos! haha:)

Simpleblanklife said...

haha dah kebetulan ko post, aku nga tengok dashboard, ye aku bukak trus...aku pun tak caya aku 2dt komen nih..biasa dah berjela dah...hahaha biasalah, orang kacak macam u memang ramai pminat..euuwwww....kah3...:D

Penyu said...

panjangnye entri.........................

comelnye backgroud!!!!!!!!!!!!!!!

Eyka said...

si cun haikal: perghh~ baru tau ke i kacak..mecasih la..susah2 je puji~ hahaha:) *muke bongkak riak takbur sombunk*

eyka nak post waktu 12 malam tapi terlewt plak..usha jam dah dkt kol 1 mcm itu..pergh~ lmbt kot entri ni! hahaha:)

Woofer Storm said...

hheee mantop bangat blogger sorg ni,segan den nak komen.hahaaa apa pun,kalau dpt bnda free tu baik share ngan orang lain...hahaaa

Eyka said...

penyu: ceh! macam itu eyka pon reti komen! wekk! hahaha:)

Eyka said...

woofer storm: ceh! perliii la 2~ sepak mau?? hahaa:) eh..eh..kena share ke?? xmau la eyka ni kedekut taik idung masin aww~ hahahaXD *muke riak sombunk lagi..haha*

Bro Azqar said...

waahh comeynyew header... ~~~ huhu

best laa diew ade peminat

Eyka said...

bro azqar: haha..peminat la sgt~ hahaha:) mlu deh! dem..dem..:D

tapi i nak header dari u lagi aww~ boleh kan sayang??;D *blushing*

nur dhiya' aida said...

domo domo kun ~ hehe (:

Eyka said...

nur dhiya aida:hehe..domo kim salm syg dkt awk..hehe:)

Opah Kentang said...

nk private gambar ke?
hehee.
Tak pe la kalau tak private pun tak pe ika.

Nanty readers boleh kenal sape bloggers tu.
hehehe :)

Ape2 pun tahniah dapat GA tu :)

Eyka said...

opah kentang: hehe..ntah la opah..tetibe nak mcm misteri sikit~ hahahaaXD

thanx tau opah kentang..:)

Adi Zhaf said...

pergh xjeles pon haa..haha lariiiiiiks

Syat0za Zai said...

ehem2, budak2 berumu 18 tahun kebawah x dibenarkan komen..haha xD

aNiS aNiSa said...

bestnya eyka..

comei2 doodle tu...

private jgn xprivate

muka kamu mcm cousin sy...=)

latest entry : Doa Agar Dipermudahkan Segala Urusan

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

hehe... kelakarlah kamu nie tau..
bestnya dia dpat benda free...
macam nak jugak je...
(n_n)

Eyka said...

adi zhaf:eleh~ tauuu jelesss~ hahaha:)

Eyka said...

adek syatoza:eleh~ jelesss la 2~ hahaha:)

Eyka said...

anis anisa:hehe..comel ke?? tau dah..hahahaha:) *gelak shinchan..haha*

eh..eh..nti kim slm kat cousin awk 2 aww~ ;D

Eyka said...

orked:hehe..boleh2~ nti eyka gtau dy aww~ haha:)