Apr 19, 2011

entri ringkas nak kena boom..:D

Jika saja kehadiran cinta sekadar untuk mengecewakan, lebih baik cinta itu tak pernah hadir kan? :)
 
 out nak berjimba-jimba dalam test JPA kejap lagi ini..wish me luck okei??hehe;D 

9 comments:

monsterblog said...

Tapi, to experience is much more lucky rather than to not kan?

The Lady & Mr Vampire said...

experience ! baru syiok. hee

Adi Zhaf said...

kasi kaboom ini gurl haha

fendy said...

tanpa pengalaman,kita tak akan faham apakah itu cinta. :)
gudluck untuk test JPA tu.

ikan kering said...

juz do it... agpn bukan ada side effect pon kn?

risa said...

tengok entri akak yg baru tu ye..kalo berjaya print screen akak bagi teh!! hehehe

ghost writer said...

untuk apa dikisahkan cinta kalau hanya sementara...

cik azeya said...

cinta saje je nak main chak chak. haha

Noraziyan Zakaria said...

betul tu....tapi kalau kite tak try...takde le experience nanti