Apr 11, 2011

salute100 kali dan nak bagi berdashdashdash otograp..XD

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu



Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku

Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu..


setelah berjiwe bagai tadi sambil nyanyi lagu hot dekat atas ini..eyka terbayang kan blog eyka yang sudah lama eyka tinggal kan sebab eyka akan sedih kalau baca balik entri pasal bawah ini...tentang hidup abang eyka...tapi eyka  tak boleh menyerah dan selalu berdoa akan kesejahteraan abang eyka itu...so eyka tulis balik blog ini sebab eyka tak nak sebab hal yang macam ini..semangat eyka patah...:)



dalam eyka berangan tadi eyka terpikir satu perkara tentang blogger-blogger ini punya perangai..based kepada eyka punya pandangan tentang setiap entri eyka...eyka rasa blogger ini lebih suka entri tentang kesedihan..
sebab rata-rata entri yang eyka tulis pasal itu mesti mendapat komen yang tinggi...ini la bukti bahawa blogger -blogger ini sangat prihatin dan mengambil berat tetang hal boggger lain...memang eyka salute korang seratus lima puluh ratus ribu aww!! hebaddd!!:)

eyka tak tahu nak cakap apa lagi sebab maybe tak ada kot yang sedar eyka tak update blog lagi ini..tapi kepada yang still support eyka dengan penulisan ntah pape eyka ini..eyka ucapkan terima kasih banyak-banyak...tanpa korang eyka tak tahu la blog ini hidup ke tak...:) 
*padahal dah mati dah sebab cik nuffnang pon bengang dengan eyka sebab tak reti tarik traffic..hahaha*

maybe ini satu entri skema nenas sekarang ini..sebab ini penghargaan mana boleh merapu ayat tak boleh blah eyka macam biasa kan...kan..kan..?? so haruslah proper macam ini...hahaha:)

okei nak out pergi kemas blog bersawang mawang ini tau! malam ini nak test LAW...wish me luck okei syg...hehe:)..adiosrosak dan terima kasih sudi baca:)

psst..pssst...entri dia besh! eyka suke~ : sini! sini! sini! :) 

11 comments:

Adi Zhaf said...

luck3 heeeee =)

:: Susah Rupenye Bile Mintak Orang Jawab Survey ::

Cik Ezy said...

cayok cayok eyka!

aiman rashidd said...

goodluck goodluck !!

HUHUHU have a nice day !

Cikya said...

eyka ooo eyka,

tak mau lar sedih-sedih..
we care, we share the sorrowness... :)

kay_are said...

tu atas tu lagu kan? cume x dapat nak pastikan lagu ape r.. huu.. xyah2.. jangn2 sedih2 lagi.. hepi je k? baru best nak ajak gado =P

Khuzrin Kamarudin said...

bagus nasib... :)

Bagus : good
Nasib : luck

bunga said...

cayookkkkk...caymm..

ezumie esbarisma said...

salam singgah kembali..sila ambil award awk ye di link ini:

http://ezumie.blogspot.com/2011/04/100-followers-ke-atas-sila-ambil-ur.html

ada hadiah menanti ^_^

syairahmohdanuar said...

goodluck goodluck!! >.<

Opah Kentang said...

gudluck eyka!! :)

Kalu ade entry..Opah mesti baca..
tak kesah sedih ke happy ke..
ehehhee :)

Eyka said...

mecasih tau semua! terharuuu~ huhu..T.T