Apr 24, 2011

partyy yang besh!! perghh!! hahahaa XD





yuhuuuu~ come back balik !! perghh~ ini maybe eyka tulis kali akhir kot sebab eyka maybe lambat sangatsangatsangat update nanti sebab eyka punye lappy damn much much rosak...so harusss la hantar baik pulih..bagi dia minum antibiotik banyak sikit bagi demam babun dia okei balik kan korang :)
*ini kena update cepat sebab ini lappy kawan gua punya *

ini antara buah tangan eyka nak share sebelum eyka blah kejap dari mengarang blog eyka yang hudus ini aww~ 
hayati dan tengok dengan taksub! ;D 


semua gambar ini eyka ambik waktu eyka punya event yang eyka uar-uarkan sebelum ini dalam entri eyka yang lepas~ 
hari ini baru habis event eyka itu:)


*see tengok..gerun kan?? hehe:)*





see kalau anak korang kena camni ape rasa ?? ngeri kan?? :)

eyka tengok pon takot..cadang nak pegang ular itu tapi sebab penakut punya perangai merasuk-rasuk..terpaksa la tak pegang..jangan salah kan eyka..salah kan perangai! ;D 

itu je kot eyka nak cerita...nanti eyka update lain..enjoy ur holiday tau~ don't miss miss miss eyka sangat tau! kalau rinduu eyka tengok la bulan..sebab kita akan tengok bulan yang sama... *sweet kan eyka ?? eyka tau eyka sweett~ ;D *
diorang je yang tak takot...eyka penakut sikit..=.="




tangkap gambar je la yang haruss kan ..kan..hee:)
adiosrosak dan terima kasih sudi baca :)

14 comments:

Adi Zhaf said...

pergh kalau kene belit baby tu sie2 je

:: Thesis Da 100 m/s Macam Naim ::

Eyka said...

adi zhaf: tau xpe! tapi tak matii woo baby 2..dy nak buat utk rekod malaysia la awk! hee:)

Opah Kentang said...

haish anak sape la tu!

Eyka said...

opah: hehe 2 anak org~ bapa dia yang ajr ular 2 la~ itu yg dyorg macm tak takot sgt! hehe:)

p@kcikLie said...

baby tu mayb tak tau ape2..emmm tak penah lagi merasa pegang ular..

Eyka said...

pakcik lie : eyka pon same la~ sermmm wooo~ =.="

-telordibasuh- said...

ala ular je pon haahhaaa

Penyu said...

penyu suka sangat ular. bukan ular betul, tapi meng'ular' masa keje. wahaha..

cIk JanNah said...

OMG, baby sapa yang berani tuh?? fuhh

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

beraninya baby tu...
dahlah dia bulat... comel..
ish ish ish...
geram pulak tengok dia...
(n_n)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

beraninya baby tu...
dahlah dia bulat... comel..
ish ish ish...
geram pulak tengok dia...
(n_n)

cik azeya said...

woi mati anak aku. hahahah.

seramnye. tak nak buat anak saye mcm tu. -_-

DuniakuAbstrak said...

ular tu sebenarnya manja..

nunui Joe said...

ee kesian budak tu xtau apa2 di belit ular.. kalo ank sy x sggup. huuu