Apr 22, 2011

dugaan sungguh dunia ini :)

yuhuuuuuuuuuuuuu~ salam...lama gila eyka tak update kan ? sejak entri eyka emosi hari itu pasal blogger...mesti muak kan dengan entri eyka yang itu...itu luahan je...lagi pon itu haruss la keluar dari cik hati kalau nak cik hati bersih dari sifat keji kemain :)

macam-macam jadi dengan eyka bila eyka tak update ini...setengah cakap eyka ini busy kemain dan sombong  sampai semua mesej and blog eyka bagi  terabai macam itu je~ dem....sory! =.="

yang harus korang tahu eyka sangatsangatsangat busy dengan cik asignment dan cik lappy yang macam hampeh ini...

tadi mahu je eyka punya asignment yang eyka cerita hari itu hilang semua...yang tak boleh blah lagi waktu nak print plak itu....perghhh~ dugaan..dugaan..dugaan....mahu gila eyka tadi terduduk sopan depan lappy ...sambil  tenyeh-tenyeh mulut dengan empat ratus batang choki-choki...tapi still tak boleh rawat hati eyka yang sedih tadi....T.T
*orang kata kalau sedih makan cokelat.. eyka praktik la makan banyakbanyak supaya hati gundah sedih kemain itu reda  tapi tak reda-reda juga sedih eyka...why ? =.="*

nasib baik la ada si kacak dekat kedai print itu tolong eyka kalau tak gamaknya memang "burn" la eyka punya asignment dan opkos terus overall appeal kot subjek itu =.="

okei tak mahu dah mood sedih-sedih...senyummmm!! ^_________________^ 

lagi pon sekarang eyka seronok sebab asignment eyka itu dah hantar dengan jaya nya...thanx god ...alhamdullilah :)



pssst..pssst...pssst...sape-sape yang sudi drop komen hari itu ..thanx sebab sokong eyka...eyka terharuu...lagi-lagi ada blogger tip top yang sudi drop komen dalam blog 0 k eyka ini...haruuss la muke suci terharuuuu~ :D

lagi kalau korang ada masa jom la jumpa eyka dekat event budak kolej eyka esok...mana tau ada rezeki korang.. eyka nak belanja makan kan..kan...kan?? hehe^^

so jom la terjah eyka!!! yeyeyeye! XD 

psst..pssst...pssst....nah titew bagi lokasi secret date titew itu nanti~ ;D


itu je kot eyka nak cakap...entri pendek tak semestinya tuan ye bodoh akal ...adiosrosak dan terima kasih sudi baca:)

8 comments:

June Flizzow said...

haha , entry panjang macam ade nak baca pulak . macam june punya entry . haha :)

Eyka said...

hehe..perliii letewww~ wekkk! heheXD

ni nak gi singhhh ni! perghhhh~ ;D

Penyu said...

sape la yang sudi nak belanja penyu nih kan?

akmal said...

dugaan mematangkan diri, tak gitu cik eyka? hehe

Eyka said...

penyu: eleh! bjett u 2 duduk jauh sgt la kannn~ wekk! :P dtg la..ntah2 boleh blnje aiskrim cornetto~! perghh~;D

Eyka said...

akmal: betul2!! sokong!! XD

Woofer Storm said...

jgn stress sgt ye..heeeee

janji cool dlam hdapi cbran masa kini..

Noraziyan Zakaria said...

sabar ye ....