Apr 24, 2011

eyka juga manusia :)


selalu orang tengok eyka gembira je riang-riang macam tak ada apa pon berlaku...orang tanya pon eyka cakap eyka okei...tapi eyka tak okei..eyka ini susah sikit nak cerita masalah dekat orang ini...eyka ini jenis pegang prinsip..
"biar eyka susah jangan susahkan orang lain"
eyka suka simpan sendiri je..


eyka ini cepat sejuk je...sebab eyka tahu tak seronok kalau main fight fight jadah ini...tapi eyka sedih bila eyka ini tak dipedulikan..eyka tahu eyka ini sapa je..eyka ini kan bukan hot sangat macam diorang tapi atleast friend lagi better dari benci eyka kan?
*mood: down*

lagi eyka ini bukan baik sangat..yang kenal sisi gelap eyka mesti tau eyka macam mana kan?? salah agak nya main kan orang sebab nak cari lelaki yang betul betul match dengan hidup dan hotak eyka ini?..

eyka mengaku eyka ini jahat tapi dalam kontek jahat nakal..eyka ada reason sendiri bila eyka nak cari teman lelaki..eyka tak suka la perangai dua kali lima dengan eyka..eyka jahat..dia pon jahat...eyka nak cari yang baik..boleh bimbing eyka yang dasyat ini balik ke pangkal jalan...

eyka lagi sedih tadi bila balak eyka yang dulu sanggup pertahankan awek dia yang sekarang dari eyka sakitkan hati pompuan itu..eyka tak paham kenapa eyka kena tinggal macam itu je...eyka ini bukan mainan...eyka nak juga bahagia macam orang lain...seronok pergi blog banyak banyak itu tempek tempek..
"saya bahagia dengan dia...b.. i love you alot..ini jantung hati saya..."

kenapa kalau eyka masih tak ada?? bukan eyka nak sangat tapi semua eyka jumpa tak pernah nak hargai eyka langsung...yang ada semua nak main mainkan eyka...semua buang eyka macam eyka ini sampah..
eyka bukan cantik mana pon...haruss kan eyka kena buang macam ini:)

dah eyka nak out...bubye
*sory susah kan mood korang je dengar*

12 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

ishh.. takmo la moody moody sayanggg! tish iye cikit!

hugs <3,
Yuyu Zulaikha

Simpleblanklife said...

aduh.......aku tak reti nak cakap ape. tapi aku rasa nak cakap something.
hampir2 sama dengan ayat aku tulis dulu2 masa luah perasaan sendiri.( malu siot laki tulis camtuh! ). tapi tak kantol nan sesapalah. haha

dahla, sudahla, rilekla, makanlah, jomlah, janganlah, sedih - sedih lah, sabarlah, tenanglah, oklah! :)

Cik Ezy said...

jgn sedih2 ok..
bhgie psti ade utk eyka..

Farah Shamsudin said...

chill la eyka.. takmo sedih2.. sinar pelangi pasti menjelma..

FariehanIbrahim [LBC] said...

take ur time beb..everytim gonna be alrite. (:

nti domo mesti sdih gak kalu eyka sdih..chill oke dear! ^_^v

ckozarith . said...

rileks lah eyka, Allah kan ada. Allah tak pnh sakitkan hati eyka, syang eyka tu kalau eyka bg kt Allah, mmg berbaloi :)

cik ungu said...

kenapa nak pening-pening kepala sebab lelaki.

biar hari esok datang esok.

nak diratap2kan apa sangat tentang hubungan yang tak pasti. Bila sampai waktu nanti, Allah bagi. Jangan risau.

Kaka said...

kita samaa. i mean, suka pendam. tapi tak elok sgt eyka 'cause nanti berbagai sakit datang. eyka cari orang yg eyka boleh trust then tell that person everything. InsyaAlla lepas tu eyka oklaa. :)

Dan, tamaw laa sedih-sedih ;) senyum sikit. nnt tak comel laa. hee. Doa byk-byk, insyaAllah you'll find the most amazing guy that fits you perfectly okay :)
Take care.

Maaf, panjang sgt :P saya memang begini.

♥ eyka elisha ♥ said...

xmo cmni ye twinny.pe pon kte kna kuat..criklah org yg reti hrgai kte.cinta tuh akan dtg cdri tnpa dicari..tabah erk =)
[cdey coz skrg da xleh nk tempek love2 kt blog.suda single rider now ='(]

Eyka said...

mecasih semua..eyka ni annoying sgt kan?? :)

cik Suka Suki@Atikah Latiff said...

eyka, sabar ok. :'(

zalizalu said...

uhuu.. jangan sedih2 ok... wakakak.. saya pon ngah sedih :(