Apr 28, 2011

offline for settle down the thing:)

tumblr photography at charmroyal.com

macam-macam kisah eyka dah luah dalam blog hudus eyka ini..dari sebesar-besar kuman dan yang tak boleh di hebohkan sampai sekecik-kecik kuman eyka punya masalah semua eyka share dalam blog eyka ini..thanx god eyka ada blog ini untuk tenteram kan jiwa eyka yang kacau bilau ini...thanx for all support and nasihat yang korang bagi untuk fix eyka punya keadaan..eyka tak tahu la kalu eyka tak jadi blogger, eyka nak luahkan kat sapa...eyka ini pemalu orangnya..sekian ^^
*semua busy dengan life masing-masing cuma budak blog ini yang care dan listen dengan eyka punya luahan...terima kasihhh :) *

eyka tak ambik masa lama untuk tulis dalam blog eyka ini..sebab eyka lagi penting belajar dari blog sekarang..eyka buat keputusan untuk lari dari dunia blog sebab eyka rasa eyka kena face the truth life now..
blog ini adalah luahan khayalan si gedik eyka...so itu not the vital part that important to me right now..
*kalau eyka ada mood eyka tulis tau korang :)*

sekarang fokus eyka study dan gembira kan hati mak bapa eyka..that why eyka akan offline blogging..dan korang jangan tanya kenapa eyka tak banyak menulis dan blogging sekarang...korang kena faham eyka student bukan budak peleseran dekat luar..so tugas student study and dapat result elok-elok bukan result eyka sekarang ini...dem..=.="



Things change and friends leave but life doesn't stop for anybody.


banyak pula eyka bebel. tapi kalau yang rasa rindu eyka..sila la jerit setiap hari dalam blog eyka supaya setiap domo dalam blog ini tak akan rasa sunyi disebabkan tuan nya yang teramat busy..:)

Tumblr Photography

okei cukup la kau bebel eyka...adiosrosak dan terima kasih sudi datang dan jadi kawan eyka..eyka akan cuba sayang korang semua ketat-ketat..
 
I LOVE YOUU ALL! :)

6 comments:

Simpleblanklife said...

waaaahhhh.....ok! stdy lok2!! haha

err...kenapa blog yang ku suka baca memang minggu ni buat entry macam nih je...hu3..

http://aniesandyou.blogspot.com said...

ye btol tu study leklok

Hadiah untuk followers! terhad! 5 orang sahaja!

nanad said...

hoho..selamat berstudy :D

Cik Ezy said...

rindu rinduan kat eyka nt.
=)
selamat study!

KuNanGKuNanG said...

patutla lama mghilang....study rajin2 ye...

padle said...

stdy come first..^_^