Apr 30, 2011

meroyan tengah malam..sekian...haha:)


ce tengok jam sekarang pukul berapa?? gila meroyan eyka update blog tengah subuh ini kan?? hahaha:)
korang macam mana hari ini?? sehat tak?? dah tido belum?? kalau belum jom la borak dengan eyka...eyka macam dah kena penyakit insomnia.. T.T
*ini angkara tido lewat buat asignment selaluuu laaaaaaaaaaaaaaaa ini.dem..=.="*

eyka baru je tadi bedal semangkuk maggi..hebadd gila eyka melahap tengah-tengah malam ini haa..memang kompem gemuk gedempol la lepas ini...perghh~ T.T

tapi orang kata cantik itu subjektif 
so eyka maybe tak cantik dekat setengah orang tapi cantik untuk separuh nya lagii..kire kalau gemuk pon still orang pandang cantik juga lagi kan?? kan?? haha;D
*caver*

orang pernah kata kalau nak tido haruss mimpi mimpi bagai..baru la tenang je tido tak ada langsung mimpi basah ini..tapi eyka tak tahuuu nak mimpi sapa malam ini...adakah haruss mimpi dia??


*ini kompem lena terusss...;D*

kalau mimpi dia malam ini lagiii beshhh~ perghhh ;D


*jangan tenung i lama lama u..nanti i jatuh cinta! haha:)*


tapi kalau tak dapat mimpi macam ini juga macam mana?? huhu..

tetibe eyka termimpi ini plak..T.T
.
.
.
.
.
.
.
.
V

*siap main fuck lagi!! adusss~ nanti tak pasal-pasal eyka kena telan banyak choki choki nak hilang kan stress teringat gambar ini esok pagiii...adessssssssssssssss...=.="*

jangan eyka jadi macam yuyu dah la malam ini...tak pasal-pasal je kena tepon mak malam ini suruh datang teman..tak ke maluuu eykaa nanti dekat orang rumah flat eyka ini kan? hee:) 
*blushing..haha*


doakan eyka boleh tido lena lena sampai wet dream sampai subuh okei~ :D
*tengah usaha tido sambil mata tergedik gedik pejam celik pejam celik setiap saat*

macam kena nyanyi lagu lullaby la plak malam ini sambil kira kuda lompat pagarr..-.-'..
adiosrosak dan selamat malam korang :)

10 comments:

Fyqa said...

sama la kite. tak ngntok dah. tapi lapa. t'ingin nk ada megi yg dh siap trus dpan mata ;)

Eyka said...

wahhh2~ jom la men bedall mee lagii! yeyeyeye! ;D

Farhan Zulhusmi said...

hahaha....
owh...kiranya nielah benda yang menjadi meroyan tu erk..hehehe.....
lapar kan ??
samalah kita...emmm...

Eyka said...

farhan zulhusmi: hahaha..tau xpe! laparr kot! hahaa:)

nub said...

mimpi chuck aa syok. harhar

Eyka said...

nub: cehh! jahtt la nub! hahaha:) mimpi ngeri laaa mcm nii..takottt~ T.T

cemomoi said...

t nak tolong nyanyikan lagu 'tidurlah wahai permaisuri'

Eyka said...

cemomoi: hahaha..okei2..:) tapi kalau tak tido jugk cmne?? huhuhu..=.="

zalizalu said...

uik? ganas benar gambar tuh

Eyka said...

zalizalu: hahaa..tapi comeyy kan..kan?? haha:)