Apr 9, 2011

eyka suke ENTRI dia! :)





*pasang alunan musik untuk feel yang lagi best!:)*

memang ALLAH sengaja menemukan kita
dengan orang yg salah supaya kita
sedar bahawa kita hanyalah makhluk yang
sentiasa mengharapkan pertolongan
ALLAH.:)



memang ALLAH sengaja menemukan kita
dengan orang yg salah supaya kita
sedar bahawa ALLAH MAHA PEMURAH &
PENYAYANG kerana mengingatkan kita
bahawa dia bukanlah pilihan yg hebat
untuk kita dan kehidupan kita pada
masa depan…:)



memang ALLAH sengaja menemukan kita
dengan orang yg salah supaya kita
dapat mengutip pengalaman yg tak semua
orang berpeluang untuk mengalaminya.:)


memang ALLAH sengaja menemukan kita
dengan orang yg salah supaya kita jadi
MANUSIA YG HEBAT JIWANYA..:)




terima kasih kepada CIK EPAL atas nasihat berguna dia dekat atas ini...nice one untuk teruskan hidup eyka...eyka paling suke entri dia pasal putus cinta itu....

korang nak baca lagi selebihnya entri CIK EPAL meh jenguk entri ini meh...



rasa tenang bila baca entri itu...rasa macam semangat baru datang kembali...suke~;D

24 comments:

~faty~ said...

a'ah..terkesan di hati ni..huhu..:')

nano said...

nano suke,,tibe2 rse smngat wpon bru clash..huhu

Eyka said...

faty: sme la dgn eyka..huhu..T.T

Eyka said...

nano:tau xpe! semngt dtg kan bce entri cik epal~ suke..:)

Simpleblanklife said...

ok2...semoga ktenangan tu datang selamanya...:)

ikhlas dariku : si pengejar domo


hahahaha :D

Eyka said...

haikal cun: hahaha..mecasih la~ terharu plak ayt ko ni..huhu..T.T

hahahahaXD

Cik Ezy said...

kite pon suke!
nmpk eyka dh b'smngat!
yea!

Eyka said...

cik ezy: wah2~ same goes to you!! wah2!! yeyeye! hehe:)

lieya said...

like entry ni 100x !
hehe . suke suke suke .

good entri
maseh share share eh :)

Eyka said...

lieya: mecasih..hehe..ni pon cik epal yg sharing dgn eyka! hehe:)

Tukang Cat said...

orang yg comel akan menghadapi cabaran kehidopan dgn tenang.hahahahaha

Sarah Sayuri Hartnett said...

hyeepp...

nice enteli

ala masa lawat belog sayya sikali

http://sarahsayuri.blogspot.com/

aiyaa...syya mukan cina mehhh...

Eyka said...

tukang cat: hehe...tau2...hope macm 2 la~ hehe:)

Eyka said...

sarah sayuri: okei2 nti saye lawt amoi tau! hehe:)

aNiS aNiSa said...

semngat eyka!!

harus!!walaupun ia menyakitkan..

jgn di layan perasaan yang ley downkan eyka..

smua org berhak bhgia..yakinlah yang dy bukan jodoh eyka..

moga eyka akan dapat suami yang berkali ganda baik dr dy =)

xmo sdey2 ya =)

latest entry : Pahala Yang Berterusan~

Simpleblanklife said...

saya nak post gak entry terbaru, tapi saya pemalu...kah3...guraw...weyh, kekuatan datangnya dari kepercayaan. bila ko percaya lagi tinggi, lagi tggi lah kekuatan tu...:)

Eyka said...

anis anisa:same goes to you too syg~:) mecasih slalu bagi support dkat eyka..syg awk ketat2!! ^^v


xnk sedih dah...penat woo~ hahahaXD

Eyka said...

haikal si cun:tau2..2 sb eyka percye kat awk tau..tau...wah2~ hahaha;D

Simpleblanklife said...

hahaha ok, jawapan yang amat geli dan giler ye dari kau..kah3...sengal ko eyka. aku culik domo ko kang baru taw....

*trima kasih puji saya ayu. saya syukur dilahirkan ayu..hahahaha

Eyka said...

jgn la culik domo eyka..nti xde kwn dah! huhuhuhu..T.T

sy bersyukur di lahirkan kacak! wah..;D terasa diriku begitu berharga! wah! ;D

Simpleblanklife said...

haha pergghhh! kacak la u ni..patutla i rasa macam tergoda je...kah3...sengal kau! huh! :P

Eyka said...

wekkk!! hahaXD *dah rase mcm facebook plak kat cni..wah2~ ;D*

Simpleblanklife said...

haha ok, kita tutup crita fb ok! keh3...:P

Eyka said...

okei2~hahahaXD