Apr 8, 2011

berapa banyak punya entah la~ haha:)




*nikmati aroma lagu bersama entri ini..baru feel datang....;D*


blah...blah..blah...hahahaXD mood eyka tak betul sekarang ini..sawan memanjang so perangai malas conteng blog ini datang balik...eyka rajin copy ayat dengan gambar je dari pakcik google kesayangan eyka  untuk korang...hehe:) *maklum la talian dihujung jari...macam tak besh plak kalau bazirkan kan??haha:)*



*senyum jangan marah sangat tau! PEACE BEBEH! ^_________^*

sebelum terlupa sapa bagi eyka ayat ini??:)

sy cumel tak ?haha :)

tau eyka jawab ape?? hehe:)
comelcomelcomel rasa nak bagi je berdashdash otograp! XD


psst..pssst..psst...kalau ko tanya soalan "eyka cumel tak?? haha" kompen eyka cakap comell gilak..sambil muka akan senyum sampai telinga dari terbit matahari sampai terbit bulan purnama woo~ 
terasa diriku begitu berharga ;D  
*tahan nak muntah itu..lempang karang! hahaXD*

memang entri ini nak bagi korang kasi eyka penampar berdashdashdash...sory la ek...hotak eyka blur la nak update ape sebab eyka still nak update gak blog sebab eyka jeles blog lain update~ maafkan eyka yang sengal ini tau! ^^"

30 comments:

aiman rashidd said...

comel leeerrr :) HAPPY FIDAY !

cik ubi said...

mengancam gurl tu posing..

-telordibasuh- said...

eyka telor comel x hahahahhaa

Eyka said...

aiman:hehe...mecasih..*blushing..haha* happy friday jugk~ weeXD

Eyka said...

cik ubi:eh...eh..entah~ larikkk~ hahahaXD

Eyka said...

telur:comelcomelcomel rasa nak bagi berdashdashdash piala dengan trofi jex~ hahahaXD *muke malu2 kucing..haha*

akmal said...

comel eh? hehe

Cik Ezy said...

eyka comel..

+ NANA HERE + said...

comel mcm domo.. :P

apik pehe said...

hhahaha..eyka memang comel punnn..hehe..meh nk pok pale

Eyka said...

akmal: comell gila kan kan?? hahaa:) *blushing*

Eyka said...

cik ezy: hehe..cik ezy lagi comell aww~ suke tgok cik ezy..sweet je..:)

Eyka said...

nana: hahaha..jgn ckp kuat2 la nti domo dgr~ ;D

Eyka said...

apik pehe: hahaha..xnk la nti jadi biol cmne?? huhu..T.T

aiman rashidd said...

HUHUHU thanks eyka ? tumpang domo macam mana ? btw nanti aiman buat kontest boleh publish sebulan :) huhu

waiting ok :) bila free lepas final :) HUHU

Eyka said...

boleh2..nti kalau buat jgn lupe inform eyka tau!! t leh eyka join! yeyeye! mecasih:) domo nak bermalam umah awk (blog) seminggu cm2..kire okei la kan??haha:)

sarah mohamad said...

eyka coooooomel!

Eyka said...

sarah: eh..eh..awk lagi comelll la!! hehe:) *blushing*

Bro Azqar said...

walau ayat pelik3!! tetap ada peminat woo!!! XD heebaaadddd!!!! LIKE!!

Eyka said...

jhat!! wekkk!! heheXD

kucing lgi hebadd wooo~ hahahahaXD tmbh3 dy kacak~ weee~ *blushing*

KHRLHSYM said...

comelllll!!!!

Eyka said...

KHRLHSYM: hahaha...*kembng hidung sampai pagi esok la jawabnya ni~ hahaha*

vampire's lovex said...

hahahaha bagus nye jawapan....

i am S!L4H.. said...

sy maafkan anda~~~~~ ngaaa

Eyka said...

vampire's lovex: hahaha..tau xpe! hehe:)

Eyka said...

i am sil4h: hahaa...mecasih~ :D

Cik Ina minat Do do Cheng said...

terima kasih sudi follow makcik.salam kenal.

Eyka said...

cik ina: mecasih jgk~ salam kenal..sy eyka! hehe:)

misS FEeza macho ! said...

cik akak beauty sweetie cmne nak letak lagu cm kt entri ni lam entri ye ? sila beri tunjuk ajar (: harap sudi lah ye

Eyka said...

ehem..ehem..adek yg kcak bergye..nti kaka dtg ajr okei! hehe:)