Apr 7, 2011

entri macam haram!

*sila imagine muka eyka macam ini sekarang*

memang eyka rasa nak mencarut lapan juta ratus puluh ribu hundred thousand per sejam per saat dalam kelajuan formula one punya kereta...*sabar ye hati iktifar banyak-banyak okei! :)*
sumpah eyka memang mood nak maki orang je malam ini..so sila la jauh dari eyka okei! hu! :(

eyka bengang gila dengan betina dan mamat garing ini...memang sumpah eyka  memang nak puiii bagi mampus manusia ini..celanat sungguh...kecik-kecik tak nak mati besar menyusahkan hidup aku betul!!! hu!!!

eyka tak setel lagi pasal ex eyka yang hari itu sebab ex  mangkuk hayun eyka  ini tak nak mengaku langsung dah kapel dengan budak pompuan sialan itu sebelum break dengan eyka hari itu...sumpah macam p*****k..
*okei eyka manusia biasa...ayat ini akan keluar bila eyka memang tak leh tahan dah dalam hati eyka ini..rasa nak meletup memang keluar la malam ini...hu..tolong paham dan mengerti perasaan eyka..sory..=.="..yang kenal eyka mesti tau eyka xsuka maki-maki orang ini..eyka suka duduk aman-aman je..eyka mintak maaf..eyka terlepas kata malam ini*

eyka tanya dia kata kawan..kawan la sangat...cam haremmm!!!
hu!
tup-tup eyka terus send direct dekat budak pompuan itu...ini ayat eyka kasi kat dia..
awak..awak..eyka nak tnye sikit bole?:) awk dgn ahmad la 2 ade pape ke?? kalau ada xpe la...eyka just nk tnye je..ni je eyka nk tau..eyka tak mau gngu da..mecasih:) *penuh sopan santun kan eyka tanya..:)
 tengok budak macam rim kereta bersepah  ini cakap apa??
see...
a,ah sy dgn die ..anda sapa??

ayat atas ini eyka tak balas lagi...cuma eyka nak cakap luahan hati eyka ini..memang sumpah rasa nak berkecai balik hati eyka malam ini..
*jangan ko nak keluar sangat la air mata...tahan..tahan...eyka kuat!*

eyka nak jawab macam ini..okei tak??:) 

woitt betina..betina..eyka ini sapa ko cakap! sebelum ini tak kan ex mangkuk hayun aku itu tak cerita kat ko aku dia punye ex kot...senang betul ko kena tipuu kan..macam semudah A B C..:) tak kan sebelum ini tak pernah usha dia relationship dengan sape kot! sengaja betul la cari gaduhhh malam-malam buta tak suram ini kan! *sabar hati sabar*

ex mangkuk hayun eyka itu kata dia break sebab nak fokus dekat dia punya study..dia kata lagi nak stabilkan diri dia dulu baru gembira kan orang lain..study la sangat!! nak tipuu itu agak-agak la! ko ingat eyka ini macam pompuan bodoh dekat luar sane ke bangang!! susah sangat ke nak terus terang dengan eyka..tak ada la keluar ayat yang eyka paling benci ini malam-malam buta ini..hu!
*tau FUCK ape?:)*


mood eyka memang tak baik hari ini...lagi-lagi kena tipuuu dengan orang..eyka memang pantang kena tipuu ini..memang ko cari nahas la couple hot oittt!!!! memang nak cari war malam-malam ini..tunggu la nasib korang...germmmmmm!!!! T.T

memang orang cakap kalau kita buat orang nanti kena balik dekat orang itu ...nanti itu lambat sangat..eyka tak suka tunggu-tunggu ini...lagi-lagi dia main kan hati eyka...memang sengaja cari nahas betul...memang korang gurau kasarrr babi dengan eyka ini...!

eyka jenis tak suka sebuk hal orang tapi bila dia memang sentuh sikit pasal eyka memang ko nahas la!! :)

okei.. out nanti korang muak pula tengok muka eyka yang macam abnormal ini...out pergi buat kerja lain lagi bagus dari pikir anak babi dua ekor itu ...memang wajib la eyka jangan bersedih lagi pasal mamat itu....adiosrosak..terima kasih la baca entri eyka..:)

18 comments:

si afro besar said...

gila garang.:D

sarah mohamad said...

garang eyka nih. dah la. what goes around comes around. semua ni karma je. tunggu je pembalasan dia nanti. jangan sedih2. lebih baik kita bahagian makpal kita dulu. :)

Simpleblanklife said...

cibet, kalau macam tu, memang sakit r...aku pena kena camtu. haha memang aku angin 3 hari 3 bulan. sabo jela...jom ikut aku makan meggi

fiqaliqa said...

saba ye, mmg susah nak cari lelaki yg excellent sekarang. yg ada lelaku murahan yg sesuai utk perempuan murahan.

saba sis :)

+ NANA HERE + said...

saba lah.. tak guna nak layan lelaki mcm tuh dah.. ada lah yang lebih baik tuh nanti.. b strong kayh..

sayanakhiburan said...

mesej ringkas...

lupakan dia, dan cari org yg lebih better dr dia... ok?

i am S!L4H.. said...

haishhh. uishhh
seram plak bace.

Cik TeN10 said...

eyka.. fatin faham sgt perasaan eyka ni.. fatin pn penah hadapi benda ni.. tp kan eyka.. org kata jgn guna kekasaran sbb tak mendatangkan kesan pape pn malah hanya menyakitkan hati sdri je.. gunalah kelembutan.. sebabnya akan bg kesan yg lebih mendalam.. fatin tahu sebab fatin dah buat semua ni..

tak guna awak maki hamun semua.. tak guna awak marah2.. tak guna awak menangis utk org yg mcm tu.. buang masa and tenaga jekk.. anggaplah ini satu ujian yg mengajar awak utk jd lebih matang..

setiap yg berlaku pasti ada hikmah.. mana tau awak akan jumpa lelaki yg jauh lebih baik dari dia lepas ni? who knows..

better tak payah amik tau sal diorg lagi.. takde la awak sakit hati kan.. sibukkan diri dgn benda2 lain.. maybe it takes time utk lupakan segala kenangan bersama dia tp awk kena kuat..

NAD_YA said...

cool ~

Izyan Masri said...

PERGHH.GARANG GILA MUKA KAT ATAS TU XD

Opah Kentang said...

sabo ye eyka.
t biler dah terkena kat dye balik.
tau lah dye rase.

doakan aje kebahagiaan dorang tu. :)

D i n said...

garang gila >_<
sabor je la..kita bakor je!

syairahmohdanuar said...

sabar je la eyka..t eyka mesti dpt laki yg lg baik baik baik dr dia k :)

Bro Azqar said...

Itulah alasan yg paling x boleh pakai.. huh!! teruk bebeno deme tuu...

Sabarlaahh.. mungkin dia bukan yg paling sesuai :)

Cik Ezy said...

sabo ye cik eyka..

Eyka said...

mecasih atas komen korang!! syg korang banyk2!! hehe:)

*eyka suke la rakyt mlaysia ni..sagt2 prihatin sungguh woo~ lagi bab kes aniaya macam eyka kan??hehe:) anywy..eyka gembira sebab korang ade waktu eyka sedih dgn gembira..sayang korang ketat ketat..*terharu*

aiman rashidd said...

HAPPY WEEKEND EYKA :)

Eyka said...

aiman: happy weekend 2 aiman! hehee:)